333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hayırlı olsun allah inşallah bizede gösterir güzel günlari:sm_cool:

Canım amin cümlemizin hakkında hayırlısı olsun. Bakalım gelsinde bizde ciddiyete adım atacağız ya da izine gelmeyi düşünüyor söz yapmak için :)

merhaba arkadaşlar ,
birascık geç oldu ama ben yeni geldim:)
Hepimize allah kavuştursun diyorum. Benim aşkım hatay/ altınözü ilçesinde jandarma....
Şafak 78.... Yol iznini çıkarırsak 76:)

kızlar nasılsınız. nasıl geçiyor günleriniz. zaman geçmek bilmiyor bir türlü. sanki zaman daraldıkça beklemekte zorlaştı gibi geliyor. eninde sonunda bitecek bu günlerde ama zor geçiyor işte...

şafak 72 bugün Batman'dayız. sonunda 60'lı rakamlara inicez çok az kaldı. darısı 01 Adana demenin başına...

gerçekten bitiyor. düşünüyorumda 158 günden başladık tam 100 gün geride kaldı
aslında kalan günleri değilde geçen günleri düşününce insanın morali düzeliyor.
kendi kendime sabret bak bu kadar gün sabrettin çok daha az gün kaldı diyorum.
ve şafak oldu 58... çoğu gitti azı kaldı. sıkıcaz dişimizi biraz daha. sonra herşey çok ama çok güzel olacak.:asigim:

kızlaarrr nerdeyse bitirmişsiniz şafaklarıı gözünüz aydın :)
ama şimdi işin en zor kısmı başlıyoo çünkü 40 tan sonrası sanki hiç bitmiycekmiş gibi geliyo insana
neler çektik neler ama bitti sonundaa hatta geldiler üstünede 2,5 ay geçmiş bilee nasıl geçti hiç anlamadık :))
hepinizee hayırlı teskereler

canım darısı başımıza artık
şafak oldu 53.. 50'li rakamları da deviriyoruz sonunda.

bir gün daha yaklaştık... Şafak 52 turkbayragi 40'lı rakamlar bekleyin biziiiiiii hihoyyyt

Yemin töreninden sonra askerini görmeye giden var mı kızlar?Eşim yemin töreninden sonra ne çarşı izni alabildi ne de evci izni?Etrafındaki herkes de aynı durumda.3 ay oldu eşimi görmeyeli

canım benim sevgilimde izmirde asker. 10 günde bir çarşı izni oluyor. eşin nerde askerlik yapıyor?
bazı yerlerde çarşı izinleri güvenlik nedeniyle verilmeyebiliyor.

Yemin töreninden sonra askerini görmeye giden var mı kızlar?Eşim yemin töreninden sonra ne çarşı izni alabildi ne de evci izni?Etrafındaki herkes de aynı durumda.3 ay oldu eşimi görmeyeli

Tatlım yemin töreninden sonra askerim zaten dağıtım için 2 günlüğüne geldi ankaraya bende onun yanına 4 kez gittim 15 günde bir gidiyorum ve çok şükür her hafta çarşı izni kullanabiliyor. Ve hayırlısıyla haftaya da izne gelecek. Hande nin dediği gibi güvenlik yüzünden izne çıkamıyor olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…