333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ılarzucum açılışı yapalımda yeni gelen arkadaşlar konuşmalardan biraz umutlanır bakarlarki bunlar artık manyamış artık zaman geçtikçe unutulmuş herifler dertler değişmiş moral olur fenamıı =))

wallada billada öyle yaptım =)))
0,5 alırım heralde o sınavdan hahahahaha=)))
benim derdim matematik zaten seneye koca parasıyla kursa gderim istatistikten iktisattan geçerim :D hem seneye ingilizcee fln olcak bi geçsem zevkli olur=))))

ıyy iğrenç bide ingilizce var doğru ay o hiç çekilmez şimdi öfff valla bnde bi ara şey diodum d leri çok işaretledin birazda a ları işaretleyeyim diodum:))

kızlar öle demeyin

biz de ali gelince yanyana birbirimizi göremicez para peşinde koşmaktan evlilik için bi sürü eşya lazım çiçekler en azından elinizde paranız olacak ya canlar bi de böle düşünün

ıyy iğrenç bide ingilizce var doğru ay o hiç çekilmez şimdi öfff valla bnde bi ara şey diodum d leri çok işaretledin birazda a ları işaretleyeyim diodum:))

bide o vr
cvplıyorum cvplıyorum bu dediğim iktisat için baktım 4üncüyüde d yapıorum dedim okadarda deil hepside d olmaz bunuda c yapıyım bari yakın en azından :D bi makas attım cyide geçtim b yi işaretledim =))

bide o vr
cvplıyorum cvplıyorum bu dediğim iktisat için baktım 4üncüyüde d yapıorum dedim okadarda deil hepside d olmaz bunuda c yapıyım bari yakın en azından :D bi makas attım cyide geçtim b yi işaretledim =))

hhehehe:)))
iktisat teorisi mi iktisada giriş mi canım hangsine girdin sn

kızlar öle demeyin

biz de ali gelince yanyana birbirimizi göremicez para peşinde koşmaktan evlilik için bi sürü eşya lazım çiçekler en azından elinizde paranız olacak ya canlar bi de böle düşünün

o dediğin gamiş için geçerli canım tatlıkısınki normal asker uzun dönem wala kızlar 20 günde hazırlanıp evlenen tek gelin olabilirim:D

evet ya ama bütün soğuk kanlılığımla izledim ama çok etkilendim ya :( bide nişanlım pazar gününden beri dağda :( haftaya cuma dönücekler :( tam o sırada aradı nişanlım ben nöbete gidiyorum demez mi :(

ayy kıyamamm ben bie üzüldm cnmm burdan :gitme:

o dediğin gamiş için geçerli canım tatlıkısınki normal asker uzun dönem wala kızlar 20 günde hazırlanıp evlenen tek gelin olabilirim:D

malesef uzun dönem :((diorum nb bnimkide 2 yıllık okucağına 4 yıllık okuyaydın ya böle bi durum aklıma gelmemişti dior:))neseki yarıladık ya kız ne acelen var böle:))herif kaçmıo:)

mafoldumben

benimkinin aldıgı maaşta yola gitcek zavallı kocam olsun kızlar yinede döndüğünde bide işe girme derdi var inşallah çok zorlanmaz :çok üzgünüm:
hiçbirimiz zorlanmayız inşallah

yok ya birinci sınıftan bi matematik var ikinci sınıftanda ikitisat teorisiyle istatistik
şuna bak yazımı bile zor is-ta-tis-tik :D

hakkaten doğru sölüosun yazılışı zor bn ilk zamanlarda sölüyemiordum bile karmakarışık bişe çıkıodu ağzımdan:roflol: kız hukuku nasıl verdin sn bn kafayı yiyordum valla yok tacir sıfatı kollektif şirket ortaklığı acentalar felan:) ayy ne uyzu bi ders he neseki ii geçti allahtan:)
iktisatta bnde firmaarı karıştırdım hep ya o kadar çalıştığım yerden çıkmadı adam bana firmaların tanımını sormuş oligopol monopol felan iinş.işartelediklerim doğrudur:)

biz bi ordayız bi burda 333 ler hala yokk göndermediler ya daha yoklar tabi bi göndersinler görücem ben onları ne haldelerr eyvahedigeldismile

Tatlıkıs gamiş astek :D komutanın o senin =)))
valla hukuk fln bana kolay geldi bi seferde verdim onları işletmeyi fln
acelede etttik vala herif 17 mayısta gelio 13 haziranda evleniyok :D
alayım koynuma pışpışlıyım biranönce onu :D:D:D

:)) valla bana komutan felan vız gelir:))ohh ne güzel darısı tüm bekleyenlerin başına bnim başaımada ayy geldiğinde biran önce szlenmek istiomda çocukta ses yok anacım kız bnimkinide hesaplayıver bakem:=)

delikafadulden delikafadulden alah iyiiğinii.. bende 16 mayısta yanındayımm yuppiii

benimki bu hafta evci çıkıyo yine :D her gelmesinde korkularımla yüzleşiyorum =))
yazık bize:D

Back
X