Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin ilarzucum ben zaten bu topice transfer olcam bi 6 ay daha burdayım delikafadulden
wallada billada öyle yaptım =)))
0,5 alırım heralde o sınavdan hahahahaha=)))
benim derdim matematik zaten seneye koca parasıyla kursa gderim istatistikten iktisattan geçerimhem seneye ingilizcee fln olcak bi geçsem zevkli olur=))))
ıyy iğrenç bide ingilizce var doğru ay o hiç çekilmez şimdi öfff valla bnde bi ara şey diodum d leri çok işaretledin birazda a ları işaretleyeyim diodum:))
bide o vr
cvplıyorum cvplıyorum bu dediğim iktisat için baktım 4üncüyüde d yapıorum dedim okadarda deil hepside d olmaz bunuda c yapıyım bari yakın en azındanbi makas attım cyide geçtim b yi işaretledim =))
kızlar öle demeyin
biz de ali gelince yanyana birbirimizi göremicez para peşinde koşmaktan evlilik için bi sürü eşya lazım çiçekler en azından elinizde paranız olacak ya canlar bi de böle düşünün
hhehehe:)))
iktisat teorisi mi iktisada giriş mi canım hangsine girdin sn
bn senle aynıyım sanırım :)
evet ya ama bütün soğuk kanlılığımla izledim ama çok etkilendim yabide nişanlım pazar gününden beri dağda
haftaya cuma dönücekler
tam o sırada aradı nişanlım ben nöbete gidiyorum demez mi
![]()
o dediğin gamiş için geçerli canım tatlıkısınki normal asker uzun dönem wala kızlar 20 günde hazırlanıp evlenen tek gelin olabilirim![]()
o dediğin gamiş için geçerli canım tatlıkısınki normal asker uzun dönem wala kızlar 20 günde hazırlanıp evlenen tek gelin olabilirim![]()
yok ya birinci sınıftan bi matematik var ikinci sınıftanda ikitisat teorisiyle istatistik
şuna bak yazımı bile zor is-ta-tis-tik![]()
len sen ölümsüz kahramanları nerden izliyon bugün işe gitmedimi![]()
olabilir canım evet benim şafak 5 kasım 213 gün mü oluyo ne :lepi:
Tatlıkıs gamiş astekkomutanın o senin =)))
valla hukuk fln bana kolay geldi bi seferde verdim onları işletmeyi fln
acelede etttik vala herif 17 mayısta gelio 13 haziranda evleniyok
alayım koynuma pışpışlıyım biranönce onu![]()
Tatlıkıs gamiş astekkomutanın o senin =)))
valla hukuk fln bana kolay geldi bi seferde verdim onları işletmeyi fln
acelede etttik vala herif 17 mayısta gelio 13 haziranda evleniyok
alayım koynuma pışpışlıyım biranönce onu![]()