• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hersey güzel olacak kizlar,
bir söz var, hayat sana hep eksi limonlar sunuyorsa, sende yaninda tequila ve tuz iste:27:
bizde öyle yapalim en iyisi, icelim güzelleselim:7:

ay kızlar sormayın ya projedır vzıelerdır derken yemın ederım uyku duzenım sasmıs durumda bayramdan sonrakı hafta da yogunlugum dvm edıcek ama ondan snra ocaga kdr rahatım Allah ın ıznıyle ama ozledım sızıı bennnnnnnnnnn=))))))

ay kızlar sormayın ya projedır vzıelerdır derken yemın ederım uyku duzenım sasmıs durumda bayramdan sonrakı hafta da yogunlugum dvm edıcek ama ondan snra ocaga kdr rahatım Allah ın ıznıyle ama ozledım sızıı bennnnnnnnnnn=))))))

okul herseyden önemli canim, onlari hallet bizde hergün burdayiz zaten=)
allahtan benim sinavlarim askim geldikten sonra basliyor yoksa hayatta calisamazdim bu kafayla=/
2tane sunum var onlarda allahtan grup calismasi, arkadasin zoruyla yapiyorum birseyler=)
sana basarilar diliyorum ve takdir ediyorum azminden dolayi=)

kizlaaar ben gidip yatagima giricem, hic uykum yok ama uyumayi deneyecegim yinede=)
bu arada askima 29ekimde mektup göndermistim bugün ulasmis eline cok sasirdim ben daha 1ay felan sürer diyordum=)
neyse haydin allaha emanet olun canlar, tatli rüyalar esliginde süper bir uyku diliyorum hepinize

kizlaaar ben gidip yatagima giricem, hic uykum yok ama uyumayi deneyecegim yinede=)
bu arada askima 29ekimde mektup göndermistim bugün ulasmis eline cok sasirdim ben daha 1ay felan sürer diyordum=)
neyse haydin allaha emanet olun canlar, tatli rüyalar esliginde süper bir uyku diliyorum hepinize

ii geceler canım ben senin yerine de şafak attırırım yarın görüşürüz:79:

selmalar canlarrr=)
okuldan geldim kahvalti yaptim buradayim yine..
ben hic yemek yapmayi bilmiyorum yaa nolacak halim??
hergün ayni seyleri yiyorum resmen=(
eger basit ve güzel yemek tarifleri varsa bana verirmisiniz??
Kirmizi et, patlican,kabak, kiyma,fasulye,bezelye ve bamya hiiiic sevmem bunlardan baska birseyler olursa cok mutlu olurum=)
hem persembe ailem geliyor onlari sasirtayim diyorum degisik birseyler hazirlayip=)
canım ben yeni evlendiğimde bilmiyodum pek şimdi annemden daha güzel yemek yapıyorum bayılıyolar yemeklerime boynuz kulağı geçer hesabı eheh.:23:
ben hep portakalagaci.com dan bakıyodum başlarda pratik şeyler var hem de hepsi birbirinden lezzetli oluyor herkes bayılıyor bi bak istersen canım :56:

viole cim senin eşin yay burcuymuş :)) yazdıklarını okudum burçlar kısmında ne kadar doğru anlatmışsın.senin burcun ne, çok merak ettim :)
benim burcum balık tatlım.. birimiz ateş birimiz su:4:

yaa dimi yaa bende sadece kendim böyleyim diye düşünüyordum buaralar dağıttım resmen bitsin artıkkk yaaaa gelsin benim kocam gelsin sizin yarenleriniz
inşallah sağ salim dönerler hepsi Allah'a emanetler.. :25:

hersey güzel olacak kizlar,
bir söz var, hayat sana hep eksi limonlar sunuyorsa, sende yaninda tequila ve tuz iste:27:
bizde öyle yapalim en iyisi, icelim güzelleselim:7:

içelim canım :7:

[/B]
ududub tek deilsin cnm ..
o gittiginden beri hep mutlu olmaya çalıştm hatta güldürmek için pamuk gbi bi sevgln wr artık fln diyodm ama çok yorgun hssediyorm kndimii..
yanlş anlaşılmasn hayatı sdce bi erkege baglayan biri deilim öyle olanlarıda hep çok eleştirmişimdir ..
ama bu duygu çok farklı güçsüz hissediyorm kndimii .. demin knuştuk artık herşeydn bi anlam çıkarmaya çalışıyormm mutsuz knuştum ve mutsuz kapattm telefonu ..
bilmiyorm nie böyleym umarm bian önce geçer bu ruh hali yoksa bize zarar vermektn korkuyorm .
anamm noldu sana canımm?
miyabalarrrrrr şafaklarımızı su gibi geçsin inşallahhh arkadaslarımmmm benim askerim izinden döndü bugün artık temelli kavuşmak için şafak sayıyom :72:
sen de ben gibisin haa bi orda bi burda:60:hoşgeldinngözdeee
kızlar nerdesiiniz bu akşam yavvv:4: çağlo selam:79:
ben geldimmmmmm
heyy ben geldimm kızlarrr=) ya öyle yogunum ki son gunlerde ugrayamıyorum buraya=(
hoşgeldin ama böee çok özletme kendini mahrum kalıyon muhabbetlerden heee
hoşbulduk tatlım :3: çocukların sınavlarını okudum ancak gelebildim.. :93:
nabersiniz şekerleer :80:
oh ne güzel ben çocukları toparlıyamıyorum daha ilk sınavlarını bile yapamadım
tutim perim nerdeee????

Back
X