- 30 Nisan 2015
- 74
- 38
- 30
- Konu Sahibi aysunnedim
34+1haftalik gebeyim bebegimin kg 2600 doktorum erken dogum riskin yok ama heran hazırlıklı ol dedi aranızda böyle olan var mı ALLAHIM SAG SALİM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAH CÜMLETEN AMİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
34+1haftalik gebeyim bebegimin kg 2600 doktorum erken dogum riskin yok ama heran hazırlıklı ol dedi aranızda böyle olan var mı ALLAHIM SAG SALİM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN İNŞALLAH CÜMLETEN AMİN
cnm bebek zaten 3 hafta oluyo doneli pozisyonunu almis dedi yeri ice daralmis hazir ol dedi ultrason bile gerek yok gelmene artık dedi birde benim kurtajdan sonra hamile kaldim tam gun veremiyolar ama haftasi kesin yani 34+1 birde haftasina gore iri bebek dedi cok dusundurdu beni boyle olan var mi aranizda :* sevgilerimleher an hazırlıklı ol demişse vardır bir bildigi doğum kanalınamı inmiş bebek=?
cnm bebek zaten 3 hafta oluyo doneli pozisyonunu almis dedi yeri ice daralmis hazir ol dedi ultrason bile gerek yok gelmene artık dedi birde benim kurtajdan sonra hamile kaldim tam gun veremiyolar ama haftasi kesin yani 34+1 birde haftasina gore iri bebek dedi cok dusundurdu beni boyle olan var mi aranizda :* sevgilerimle
Son kurtaj tarihime gore 36 haftalik olmam gerek zaten kurtaji son adet sayıyor drlar ben Danimarkadayim burda ultrason'a baska dr bakiyo birde ebe diyolar burda o var allahin izniyle 7sinde randevum var ebede orda zaten kalbini felan dinliyolar ayni ultrason' gibi kontroler ama asil kendi dr um heran bekle diyor gerek yok gun verememe ultrason icin dedi ama erken dogum riskin var demedi benim demek istedigim hazırlıklı olmam gerek.mi acaba yoksa 2 hafta daha bekliyeyim mi :/benim kızım işte sata göre 33+0
ama ultrasona göre 36+0 3 hafta gelişimi önde.. nasıl ultrasona bile gelmene gerek yok ne demek bebegi nasıl kontrol edicekler?
benimkide 28 den beri baş aşagıda ama bana ögle bişi demedi şok oldum
senin ultrasona göre mi 34 sata göre mi ?
Son kurtaj tarihime gore 36 haftalik olmam gerek zaten kurtaji son adet sayıyor drlar ben Danimarkadayim burda ultrason'a baska dr bakiyo birde ebe diyolar burda o var allahin izniyle 7sinde randevum var ebede orda zaten kalbini felan dinliyolar ayni ultrason' gibi kontroler ama asil kendi dr um heran bekle diyor gerek yok gun verememe ultrason icin dedi ama erken dogum riskin var demedi benim demek istedigim hazırlıklı olmam gerek.mi acaba yoksa 2 hafta daha bekliyeyim mi :/
Cnm allah hepimizi vaktiyle kurtarsin inşallah sag salim alalim kucaklarimiza cumleten senin neden sezeryan benim ilk bebegim sezeryanla oldu 6 aylik kabetim melegimi 2011da 3yil aradan hamile kaldim missed gebelik dediler kalbi atmiyordu kurtaj oldum veren de allah alanda 10sonra hamile kalmisim kurtajdan simdi cok şükür allahima az kaldi nasip se alicam kolarim allahin izniyle benim normal dedi doktorum ilki sezeryanda olsa fark etmiyormus onu merak etim senin ilk miYani zaten ne zaman gelecekleri belli değil benimde bebis 32+6 da 2400 gr di bir hafta sonra gidicem bakalım ne kadar olmuş her an tetikte olmakta fayda var gerçi benim sezeryan günü belli ama doktor agrin olursa gel dedi
Yok canim kızım normal doğdu benim ama genital siğil çıktı bende normal olmaz diyo doktor Allah sağlıkla bebisinde kavustursun insallahCnm allah hepimizi vaktiyle kurtarsin inşallah sag salim alalim kucaklarimiza cumleten senin neden sezeryan benim ilk bebegim sezeryanla oldu 6 aylik kabetim melegimi 2011da 3yil aradan hamile kaldim missed gebelik dediler kalbi atmiyordu kurtaj oldum veren de allah alanda 10sonra hamile kalmisim kurtajdan simdi cok şükür allahima az kaldi nasip se alicam kolarim allahin izniyle benim normal dedi doktorum ilki sezeryanda olsa fark etmiyormus onu merak etim senin ilk mi
Amin cümlemize inşallah cnm tedirginim biraz ama allah buyukCnm allah hepimizi vaktiyle kurtarsin inşallah sag salim alalim kucaklarimiza cumleten senin neden sezeryan benim ilk bebegim sezeryanla oldu 6 aylik kabetim melegimi 2011da 3yil aradan hamile kaldim missed gebelik dediler kalbi atmiyordu kurtaj oldum veren de allah alanda 10sonra hamile kalmisim kurtajdan simdi cok şükür allahima az kaldi nasip se alicam kolarim allahin izniyle benim normal dedi doktorum ilki sezeryanda olsa fark etmiyormus onu merak etim senin ilk mi
Saatim var Kontrole gidicem ebeye zaten orda kalp atışlarını dinliyolar ultrasona gerek yok dedi heralde artik az mı zamanım kaldı doktor anlar bence sizcede öyle değil mi bir bildiği varDoktorun gelmene gerek yok demesi çok abes,son haftada bile kntrol gerekiyor bebeğin iyilik halini ölçmek için,kesinlikle kontrolünü aksatma ,lütfen.
Saatim var Kontrole gidicem ebeye zaten orda kalp atışlarını dinliyolar ultrasona gerek yok dedi heralde artik az mı zamanım kaldı doktor anlar bence sizcede öyle değil mi bir bildiği var
Mumkun değil öyle birşey zaten kasiklarim felan agirmaya başladı baya belirtim var ebeye gidicem zaten 7sinde allahin izniyle zaten terminime az kaldi doktorumdan cok memnunum sanmıyorum başından atmak istesin cok ilgi bile goruyorum allah razı olsun iki kaybimdan dolayı birde ilk bebek sezeryan allahin izniyle simdiki normal dogum dedi bebek dogum kanalina girmiş benim normal dogumdan korktuğumu biliyor bildiği var ki söylemedi bencene kadar az zaman kaldı ki? ben 37.haftama girdim her zaman ultrasona alınıyorum suyuma bakıyolar nstde bebeğin kalbine ve hareketlerine bakıyolar.
Mumkun değil öyle birşey zaten kasiklarim felan agirmaya başladı baya belirtim var ebeye gidicem zaten 7sinde allahin izniyle zaten terminime az kaldi doktorumdan cok memnunum sanmıyorum başından atmak istesin cok ilgi bile goruyorum allah razı olsun iki kaybimdan dolayı birde ilk bebek sezeryan allahin izniyle simdiki normal dogum dedi bebek dogum kanalina girmiş benim normal dogumdan korktuğumu biliyor bildiği var ki söylemedi bence
37 haftalık ama benim gec dolenme var birde kurtaj sonrasi mecbur gidecem gitmesem arıyorlar ne den gelmedin felan diyeKac haftaliksin suan gunle birlikte?
dogum kanalina girmis ya merak ettm git sen genede 7 sinde madem
37 haftalık ama benim gec dolenme var birde kurtaj sonrasi mecbur gidecem gitmesem arıyorlar ne den gelmedin felan diye
Yok insan mecbur gidiyor bebeğin sağlı önemli bende o yuzden açtım konuyu zaten gelme demesinin sebebini anlayamadım ama hazırlıkli ol dedi kulagimi deli benim doktor ama heralde ebede de saatim var o yüzden öyle Söyledi bilmiyorum bakicaz allahin izniyle 7sag salim bir cikalimda sizin kiz mi oglan mı allah kurtarsin sag salim kucaginiza alın Inşallah cumletenGit arkadasim gitme demedik diyemeyizde sadece doktorun gelmene gerek yok demis ya ona tepki gosterdik muayneler onemli aksaltma