Annem ‘öyyyyle bi bakacaksın kiii ööyyyyle bi uyanacaksın ki’ diyordu sinir oluyodum. Aha söylüyorum, öyyyyle bi bakacaksın ki
benim kadar kimse uyumayı sevmesin, uyurken davul çalınsa duymasın. Şimdi kızım ıhıhı dese uyanıyorum
Bunlar hep süreçle geliyor, annelere default mu geliyor bunlar yaa diye şaşırırdım hakkaten default geliyormuş
ilk günler zorlanacaksın bi 30-40 gün falan bunu bil, kendini de hazırla. Ben 2 defa uyku felci geçirdim, uyandığımı sandım ama uyanmamışım aslında, hareket edemedim
o an, şakasız o ann, ayy dedim Buseee dur beynin karıştı 3 dk daha uyu, düzelecek, aynen de öyle oldu bir kaç dk sonra toparlandım. Eskiler buna lohusalıkta alkarası mı bir şey diyorlar
isim bile uydurmuşlar halbuki bilimsel açıklaması var yani
Yaşayacaksın diye bir kural yok, olursa korkma çünkü beden ve beyin tam randımanlı çalışmıyor. buna korku diyebilirsin, stres diyebilirsin, yorgunluk diyebilirsin. Ennn büyük dileğim senin için bebeğinin çok sağlıklı olması gaz sorunu yaşamaması
bebeğinin ayaklarını ve belden aşağısını doktorlar ne derse desin sıkı sıkı giydir yatır arada ana tavsiyesi de sıkıştırayım
her şey çok güzel olacak, merak etme