34+3 nst bebek kalbinin yavaş atması

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
703
43
35
Kızlar merhaba
Aranızda nst ye giren var mı ? Dün nst ye girdim. Daha önceki nst çok iyiydi bebeğin kalbi genelde 140lardaydı bazen 160 a çıktı bazen 130 a indi. Ama dün girdiğimde kalbi hep yavaştı. 110larda artı genelde çok nadir 120 ye çıktı hatta bi ara 90lara düştü makina sürekli ötüp uyarı verdi durdu. Hemşire geldi beni soluma yatırdı, ama yine kalp atışları 120lerdeydi hiç 130lara çıkmadı 2 kere yine makina uyarı verdi. En son doktoe geldi baktı 34. Hafta için çok da kötü değil ama iyi de değil 1 hafta sonra gel dedi. Aranızda bunu yaşayan ya da duyan var mı ? Endişelenmem gerekir mi ??

Canım ben yaşadım o haftalardayfım net hatırlamıyorum tam yayılımı yapacaktı dr. Bahçede yarım saat yavaş yavaş yürü bi kez daha bakalım yoksa seni eve yollayacak böyle dsdi. Sonra yürüdüm sakız çiğnedim soluma yattım tekrar bağladılar nst ye . Çok şükür iyi çıktı. Doğuma kadar birdaha yaşamadım

Beni de soluma falan yatırdılar ama düzelmedi. Doktor bana 1 hafta sonra gel dedi. Umarım haftaya benim de düzelir

Hareketleri eskiye göre daha az ama haftasından dolayı olabilir yeri daraldığı için. Bi de amniyo sıvısı fazla dedi doktor. Ama gün içerisinde birkaç kez hareketli olduğu zaman oluyor 1-2 dakika baya harekt ediyor ama hiç etmediği zamanlar da oluyor. Günde 10 defa ediyordur ama

Tabi artık eskisi kadar hareket alanı yok normal . Hissediyorsan sıkıntı YÖK. Beni nstye bağladıklarında hareketi de azdı baya normalde nst de baya hareketli çıkardı o gün bebişimde az hareketliydi

Ya aslında durum şöyle. Ben dışarıdan çok ünlü ve pahalı bi doktora gidiyordum özel muayenesine. Ama ben bi anda rahatsızlanınca eşim doktorumu arayınca doktor ilgisiz davranmış ben ne yapabilirim grip olduysa dinlensin geçer demiş çağırmamış bile. Biraz tersleşmişler. Eşim de bana bırakıyoruz bu doktoru dedi. Şuan 35. Haftamda yeni bi doktor bulmak zorunda kaldım. Doğum yapmayı düşündüğüm hastanede bi doktordan randevu aldık, ilk defa ona gittim o baktı ultrason ve nst. Ama tabi ilk kez gittiğim için güvenemedim belki de ilgilenmediğini düşündüm içimde kuşku kaldı. Kendi doktorum beni başından beri takio ettiği için bu durumu onun muayenesinde yaşadaydım endişelenmezdim

Yakın bi devlet hastanesine gitsene bi defa muane ol . Nst ye birde orda bağlan ne diyecekler

Merhaba bende sizin gibi aynı durumu yaşadım nts de evde hareketlerini hissediyorum ama nstde doktor hareket görmüyor şuan 36.haftadayım çok korkuyorum sizin bebeginiz sağlıklı dogdumu ne yapmam gerekiyor

Merhaba bende sizin gibi aynı durumu yaşadım nts de evde hareketlerini hissediyorum ama nstde doktor hareket görmüyor şuan 36.haftadayım çok korkuyorum sizin bebeginiz sağlıklı dogdumu ne yapmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…