34+5 bebisim 2 kilo :((

Glsrn79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
5
2
1
46
Merhaba hamileligim hep sorunluydu bebegim daha şimdiden çok savaşıyor miyomlarla kilo alamiyor tek tesellim nst iyi çıkıyor hareketli ama kilo aldırmam lazım yardım edin bu acemi anneye

Peynir ayran yoğurt süt muz bunlar bebişe kilo için işe yarıyor. 2 kilo çok düşük değil daha 6 haftan var. Yarım kilo daha alsa yeter ona. Önemliymişsin sağlıklı olması. Bebeğim 2820 doğdu eve geldik 2450 falandı. Normal Bi Bebek ilk ay bir birbuçuk kilo alırsa mükemmel sayılıyor. Kızım 2500 gr aldı ilk ay. Hamd olsun kendimden kilolu doğanlardan iyi ve sağlıklı

Peynir ayran yoğurt süt muz bunlar bebişe kilo için işe yarıyor. 2 kilo çok düşük değil daha 6 haftan var. Yarım kilo daha alsa yeter ona. Önemliymişsin sağlıklı olması. Bebeğim 2820 doğdu eve geldik 2450 falandı. Normal Bi Bebek ilk ay bir birbuçuk kilo alırsa mükemmel sayılıyor. Kızım 2500 gr aldı ilk ay. Hamd olsun kendimden kilolu doğanlardan iyi ve sağlıklı

Yemedigim şey yok sabahları pekmezmi sütmü yumurtami almiyor ya 40 gram zor almış dediğin gibi sağlıklı olsunda tsk ederim

Ultrason yanıltıcı olabiliyor Can'ım takma kafana doğsun ağlasın nefesini kokusunu duy kilosunu unutuyorsun bile. Kızımı ben sormadım kaç kilo diye doğurdum eşim Doğum belgesinden baktı. Ağladı döşüne koydular nefesini duydum kokladım . Benimde gebeliğim çok sorunluydu bebeğim çok savaş verdi kilo düşüklüğü için çok üzüldüğüm oldu. Hepsi boşaymış. Ağlama sesiyle Yen'i Bi hayat Yen'i Bi savaş başladı bizim için. Kızımı kucağıma alabilmek için ömrümde etmediğim duaları ettim. Sende dua et. Sağlıklı dedi mi doktor. Bitti!

Back
X