Bence normal canım erken doğmuş çünkü gelişimi geç olabilir. Korkma .Merhaba sevgili hanımlar benim sorum şu bebegim 34+6 günlük doğdu ve şuanda 3,5 aylık ama hala gülmüyor agu lamalarıda cok az ve eline birsey verdiğimde tutmuyor yapabildikleri nesne takibi, etrafa meraklı gözlerle bakma ve ışığı, tabloyu televizyonu görünce kitleniyor olması bunlar normal mi sizce
Tesekkur ederim öyle yapmaya çalışıyorum artıkBence normal canım erken doğmuş çünkü gelişimi geç olabilir. Korkma .
aslında şuan hemen hemen bir buçuk aylık bir bebek sayılır..normal gününe göre hesaplayıp öyle düşünmek gerekir canım anne.. canını sıkma bol bol sarıl :)Merhaba sevgili hanımlar benim sorum şu bebegim 34+6 günlük doğdu ve şuanda 3,5 aylık ama hala gülmüyor agu lamalarıda cok az ve eline birsey verdiğimde tutmuyor yapabildikleri nesne takibi, etrafa meraklı gözlerle bakma ve ışığı, tabloyu televizyonu görünce kitleniyor olması bunlar normal mi sizce
Evet 2 aylık oluyor ama 2 aylık bebektede gülmeler olmalı diye biliyorum kafaya takmayayım diyorum ama hergeçen gün endişelerim artıyor ufacık birseyini kafaya takar oldumaslında şuan hemen hemen bir buçuk aylık bir bebek sayılır..normal gününe göre hesaplayıp öyle düşünmek gerekir canım anne.. canını sıkma bol bol sarıl :)
Canım çok normal. Benim oğlum 4 aylık olunca sesler cikarabilmisti ve sayıları az olsa da gülmeye başlamıştı diye hatırlıyorum. Sizin bebeğiniz prematüre. Premature bebekler arayı kapatıyo büyüdükçe ama şuan herşey çok normal. Allah sağlık sıhhat versin size de sabır versin.Merhaba sevgili hanımlar benim sorum şu bebegim 34+6 günlük doğdu ve şuanda 3,5 aylık ama hala gülmüyor agu lamalarıda cok az ve eline birsey verdiğimde tutmuyor yapabildikleri nesne takibi, etrafa meraklı gözlerle bakma ve ışığı, tabloyu televizyonu görünce kitleniyor olması bunlar normal mi sizce
Motivasyon olsun diye yazmak istedim.oncelikle maşallah. Benim oğlum şuan 13 buçuk aylık 8 aylıkken bile yamuk oturuyodu ve otururken düşüyordu, yürüme hala yok daha torosunun üzerinde ilerliyo. 9. Ayda ilk dişi çıktıBenim kizimda 35 haftalik dogdu.hic merak etmeyin simdi 6 yada 7. Aya kadar geriden geliyor sonra diğerlerini geçiyor.benim kizim 8 ayda hem tutunup yürüdü hem dis cikardi hem ilerledi.oncezi hep geriden geliyorsu.simdi maslalhh diğerlerine göre çok akıllı 1yasona gircek nasipse 1 hafta sonra ben ne yaparsam yapiyor mesela ev girgirliyor
Allah razı olsun canım rabbim hepimizin evladini korusunMotivasyon olsun diye yazmak istedim.oncelikle maşallah. Benim oğlum şuan 13 buçuk aylık 8 aylıkken bile yamuk oturuyodu ve otururken düşüyordu, yürüme hala yok daha torosunun üzerinde ilerliyo. 9. Ayda ilk dişi çıktısağlıkla büyütün meleginizi
Erken doğan bebeklerin değerlendirmeleri, doğması gereken süreye eklenerek yapılır.Merhaba sevgili hanımlar benim sorum şu bebegim 34+6 günlük doğdu ve şuanda 3,5 aylık ama hala gülmüyor agu lamalarıda cok az ve eline birsey verdiğimde tutmuyor yapabildikleri nesne takibi, etrafa meraklı gözlerle bakma ve ışığı, tabloyu televizyonu görünce kitleniyor olması bunlar normal mi sizce
Bu arada benim oğlum 41+ da doğdu onu yazmayı unutmuşum o yüzden motivasyon olsun dedimAllah razı olsun canım rabbim hepimizin evladini korusun
allah bagislasinBu arada benim oğlum 41+ da doğdu onu yazmayı unutmuşum o yüzden motivasyon olsun dedim
Ayrıca 2900 Gr dı yani öyle toparlak falan da değildi. Hiç üzülmeyin demekki öyle erken gelmeleri onlar için en doğru olduğu için erken gelmiş o melekler. Benimki de içerde durup beni strese sokmuşallah bagislasin
Aynen benim kizim 2800 dogmustu gebelik zehirlenmesi yaşamıştım o yüzden çok sikintili geçmişti hamilelihimAyrıca 2900 Gr dı yani öyle toparlak falan da değildi. Hiç üzülmeyin demekki öyle erken gelmeleri onlar için en doğru olduğu için erken gelmiş o melekler. Benimki de içerde durup beni strese sokmuş
Şükür sağlıkla doğmuş artık ,bebeğim erken doğdu ,gelisemedi vs düşüncelerinizi silin gitsin . Mesleğiniz sizinle ve sağlıklı. Zamanla eğer bi fark varsa onu da kapatır hiç tedirgin olmayın laf söyleyenleri de duymayınAynen benim kizim 2800 dogmustu gebelik zehirlenmesi yaşamıştım o yüzden çok sikintili geçmişti hamilelihim
Allah hayirli insanlar çıkarsın karşımıza cok tesekkurlerŞükür sağlıkla doğmuş artık ,bebeğim erken doğdu ,gelisemedi vs düşüncelerinizi silin gitsin . Mesleğiniz sizinle ve sağlıklı. Zamanla eğer bi fark varsa onu da kapatır hiç tedirgin olmayın laf söyleyenleri de duymayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?