34 Beden Yazlık Elbise+35 Numara Ayakkabı Arıyorum

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.476
32.646
Merhaba hatunlar...Bir çok başlığa baktım ama beden olarak sıkıntılı olduğumdan bana göre bir şey bulamadım ben de konu açayım dedim. Malum yaz geldi ve ben de yazlık elbiseler arıyorum ancak 36 beden OLMUYOR. 34 beden olması lazım... Bunu belirteyim ki kimse "dar kalıp ama..." demesin:KK45: Öncelikli tercihim askılı olması ama yine de değerlendiririm.
35 numara ayakkabıya da her zaman ihtiyacım var bulamıyorum çünkü yalnız topuklu istemiyorum. Yürüyüş yapabileceğim spor bir ayakkabı olacak. Çocuk reyonlarında hep cırt cırtlı pembe ayakkabılar var, bana göre değil...
Şimdiden teşekkür ediyorum herkese:KK73:

Merhaba hatunlar...Bir çok başlığa baktım ama beden olarak sıkıntılı olduğumdan bana göre bir şey bulamadım ben de konu açayım dedim. Malum yaz geldi ve ben de yazlık elbiseler arıyorum ancak 36 beden OLMUYOR. 34 beden olması lazım... Bunu belirteyim ki kimse "dar kalıp ama..." demesin:KK45: Öncelikli tercihim askılı olması ama yine de değerlendiririm.
35 numara ayakkabıya da her zaman ihtiyacım var bulamıyorum çünkü yalnız topuklu istemiyorum. Yürüyüş yapabileceğim spor bir ayakkabı olacak. Çocuk reyonlarında hep cırt cırtlı pembe ayakkabılar var, bana göre değil...
mrb, bende elbiselerimi kimseye olduramıyordum :KK48:
IMG_1881.JPG

koton sadece bir kere giyildi ..
IMG_1883.JPG

IMG_4752.JPG

IMG_4754.JPG

buda yine koton en fazla 3 kere giyilmiştir ..ikiside yepyeni durumda..

ince askılı uzun çiçekl bir elbisem daha var ilgilenirseniz foto çekeyim hazırda fotosu yoktu.

dekolte olması falan sorun olmazsa bende 34 beden bir sürü şey var pantolonlar bile var ben şimdi kilo aldım olmuyor o yüzden

34 beden askılı yazlık elbise arayışım devam etmektedir.
Üzerime yapışan bir elbise değil tiril tiril bir şeyler arıyorum, uzun olabilir ama çok kısa olmasın çünkü bacaklarım çarpık :KK70:

merhaba :) ilk kez benle aynı bedende aynı numara ayakkabı giyen birisine rastladım :KK70: ayakkabı için yazdım aslında adidas spor ayakkabısı almıştım 36 numara sözde ama 35 numaraya uygun yani bana normalde 36 olmuyor bol kalıyo arka kısmı, ama bu tam olmuştu iki kez falan kullandım bi sorunu yok ilgilenirseniz fotograf atayım :)

koalina bak bakalım beğenecek misin? eğer tarzlarımız uyuyorsa bluz falan da var yazlık onlarında resmini gönderirim. hatta bunlarla beraber hediyede gönderirim istiyorsan. ayrıca söylemeden geçemicem kot olan elbisenin muazzam bi duruşu var. puanlı olan elbisede tepeden sarkan siyah şeyde kemeri :) 20150710_232445.jpg 20150710_232507.jpg 20150710_232651.jpg 20150710_232724.jpg 20150710_232806.jpg 20150710_232820.jpg

kıyafetler konusunda için rahat olsun çok kıymetlidir benim eşyalarım çok iyi bakarım herşeyime. silgime bile. düşün artık :))

merhaba :) ilk kez benle aynı bedende aynı numara ayakkabı giyen birisine rastladım :KK70: ayakkabı için yazdım aslında adidas spor ayakkabısı almıştım 36 numara sözde ama 35 numaraya uygun yani bana normalde 36 olmuyor bol kalıyo arka kısmı, ama bu tam olmuştu iki kez falan kullandım bi sorunu yok ilgilenirseniz fotograf atayım :)
Atın bakayım:)

koalina bak bakalım beğenecek misin? eğer tarzlarımız uyuyorsa bluz falan da var yazlık onlarında resmini gönderirim. hatta bunlarla beraber hediyede gönderirim istiyorsan. ayrıca söylemeden geçemicem kot olan elbisenin muazzam bi duruşu var. puanlı olan elbisede tepeden sarkan siyah şeyde kemeri :)Eki Görüntüle 1579846 Eki Görüntüle 1579845 Eki Görüntüle 1579844 Eki Görüntüle 1579843 Eki Görüntüle 1579842 Eki Görüntüle 1579841

kıyafetler konusunda için rahat olsun çok kıymetlidir benim eşyalarım çok iyi bakarım herşeyime. silgime bile. düşün artık :))
Selam:)
Puantiyeli elbise tarzım aslında ama daha dün puantiyeli bir elbise aldım buradan bir arkadaştan:) yarın gelir sanırım o elbise ama baktım olmadı yakışmadı bunu alabilirim.
Diğer ikisi uygun değil çünkü vücuda yapışan elbiseler gibi görünüyor, benim popo da 90 cm ile kalıbıma göre büyük olduğundan yakışmıyor öyle elbiseler; armut gibi oluyorum:KK53: yoksa kot olanı düşünebilirdim. askılı bluz varsa düşünebilirim ama 34 veya xs olacak:KK68:

Kahverengi uzun bilekli bir spor ayakkabım var teşekkür ederim yine de... madem 35 giyiyorsunuz başka ayakkabılarınız da vardır :)

Kahverengi uzun bilekli bir spor ayakkabım var teşekkür ederim yine de... madem 35 giyiyorsunuz başka ayakkabılarınız da vardır :)
aa aslında bende de var da satmayı düşünmüyorum henüz ama benim net üzerinden ayakkabılarını aldığım bi arkadaşım var eğer yardımcı olabilceksem onunla iletişime geçelim fotografını atayım ayakkabının 30 du cok da uygundu

aa aslında bende de var da satmayı düşünmüyorum henüz ama benim net üzerinden ayakkabılarını aldığım bi arkadaşım var eğer yardımcı olabilceksem onunla iletişime geçelim fotografını atayım ayakkabının 30 du cok da uygundu
Zahmet olmayacaksa bakmaktan zarar gelmez:)

ay hemen buldum yok zahmet olmaz tabiki :) bunlar ahmet baytar tasarımıymış 30 tl yazıyor fiyatı

Eklentiler

• 11329748_588313867938735_6339571713709982623_n.jpg
    11329748_588313867938735_6339571713709982623_n.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 125
X