• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 hafta gebelik bebek hareketleri kesildi hastaanede yatiyorum bakar misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pepus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pepus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
127
71
28
31
Merhabalar. 34+3 gebeyim. Sabahtan bebeğim hareket etmiyordu. Ne yaptıysam etmedi. Doktoruma haber verdim öğlen doktora geldim. Yarim saat ultrasonda takip etti tek bir hareket dahi etmedi . Nstye aldılar normal çıktı. Tekrar yarim saat ultrasonda izledi ama ne yazık ki bebeğim heykel gibi duruyordu. Karnımı sarstılar salladılar ama nafile :/ sonra oksijen ve serum bağladılar biraz hareket etmeye başladı. Yatış verdiler. Ara ara hareket var. Eğer böyle olursa doğuma alacaklar. Bebeği bu durumu yaşayan var mı? Ömrümden ömür gitti sabahtan beri. İyi olsun yavrum lütfen.

İnşallah bebisinizi sağlıkla kucağıniza alırsınız 🤲🏻

Belki kan akışında problem olmuştur sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Belki kan akışında problem olmuştur sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Hepsinin iyi olduğunu söylediler. Ama serumdan sonra hareket hafif başladı bana da beslenemedi ve strese girdi gibi geliyor. Yani yerinde durmayan bebek taş kesildi doktor ne yaptıysa hareket etmedi :/

Merhabalar. 34+3 gebeyim. Sabahtan bebeğim hareket etmiyordu. Ne yaptıysam etmedi. Doktoruma haber verdim öğlen doktora geldim. Yarim saat ultrasonda takip etti tek bir hareket dahi etmedi . Nstye aldılar normal çıktı. Tekrar yarim saat ultrasonda izledi ama ne yazık ki bebeğim heykel gibi duruyordu. Karnımı sarstılar salladılar ama nafile :/ sonra oksijen ve serum bağladılar biraz hareket etmeye başladı. Yatış verdiler. Ara ara hareket var. Eğer böyle olursa doğuma alacaklar. Bebeği bu durumu yaşayan var mı? Ömrümden ömür gitti sabahtan beri. İyi olsun yavrum lütfen.

Merhaba iyi misiniz?

Merhaba iyi misiniz?
Merhaba sabah kadar nst yaptılar iyi dediler. Serum vurdular oksijen verdiler bebek hareket etmeye başladı çok şükür. Doktor nadir de olsa olur böyle dedi. Ama ben beslenemedigini düşünüyorum. Şuan evdeyim ama içim hiç rahat değil. Uyuyamıyorum bir türlü hareketlerini takip edeceğim diye. Bir de bence yemek yediğimde tepki vermiyor. Normalde yemek yemeye başladığımda tepki verirdi. Şimdi düzensiz hareketler. Yarın nstye çağırdılar yine.

Merhaba iyi misiniz?
Merhaba sabah kadar nst yaptılar iyi dediler. Serum vurdular oksijen verdiler bebek hareket etmeye başladı çok şükür. Doktor nadir de olsa olur böyle dedi. Ama ben beslenemedigini düşünüyorum. Şuan evdeyim ama içim hiç rahat değil. Uyuyamıyorum bir türlü hareketlerini takip edeceğim diye. Bir de bence yemek yediğimde tepki vermiyor. Normalde yemek yemeye başladığımda tepki verirdi. Şimdi düzensiz hareketler. Yarın nstye çağırdılar yine.

Alıntı

Ah ya neyse ki 34. Haftadasınız 🙏 korkmayın kontrol altındasınız bir tuhaflık olursa müdahale edilir 🙏

Ah ya neyse ki 34. Haftadasınız 🙏 korkmayın kontrol altındasınız bir tuhaflık olursa müdahale edilir 🙏
Yani şuan evdeyim. Ama içim hiç rahat değil. Annelik içgüdüsü mu bilmiyorum ama bebeğime besin gitmiyor bence. Çünkü yemek yediğimde tepki verir normalde ya da süt içeyim dakikasına vurur ama yapmıyor. İki saattir yine hareket belli belirsiz. Doktor da bisey demiyor. Olabilir diyor. Suyun azalmış diyor. Ama.oneri yok.

Yani şuan evdeyim. Ama içim hiç rahat değil. Annelik içgüdüsü mu bilmiyorum ama bebeğime besin gitmiyor bence. Çünkü yemek yediğimde tepki verir normalde ya da süt içeyim dakikasına vurur ama yapmıyor. İki saattir yine hareket belli belirsiz. Doktor da bisey demiyor. Olabilir diyor. Suyun azalmış diyor. Ama.oneri yok.
Bugün nasılsınız ?

Durumunla ilgili bı fikrim yok, inşallah sağlıcakla bu süreç geçer kavuşursunuz, duam seninle demek için geldim ❣️

Bence başka doktora da gidin yatış yapin evde durulck bir süreç değil ciğer geliştirici vurmadilar mi?
Bakın bu işin sonrası Allah korusun farklı şeylere yol açarsa doktor suçum yok der kenara çekilir.
Ki bu haftada doğup kuveze girmeyen bebekler var üzülmeyin ama yatış yapin lutfen

Su azalmasnn şekerden kaynaklandığını ( gizli şeker de olabilir) ogrendim yillr sonra. Doktorum da bir şey dememisti ve kontrle gidince suyu tamamen bitip zar üzerine yapismis doktor korkdan apar topar sezeryan yaptı beni.

Nasıl oldunuz acaba rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🩷

Back
X