• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 hafta gebelik bebek hareketleri kesildi hastaanede yatiyorum bakar misiniz ?

Yaptırmadım aldırmayacaksanız yapmayalım dediler . 30. Haftadayım
Bu zamana kadar gelisimlerinde bir problem olmadıysa inşallah sıkıntı olmaz. Çünkü bebeklerin 20. Haftada ortalama bir gelişim eğrisi olur. Kimi minyon olur kimi iri olur. Ama önemli olan o. Lütfen tedirgin olmayın. Zaten iki haftaya kadar hareketlerde aşırı netlik oluyor. El ayak vs. De ayırt edilebiliyor eger karın yapınız musaitse

Bu zamana kadar gelisimlerinde bir problem olmadıysa inşallah sıkıntı olmaz. Çünkü bebeklerin 20. Haftada ortalama bir gelişim eğrisi olur. Kimi minyon olur kimi iri olur. Ama önemli olan o. Lütfen tedirgin olmayın. Zaten iki haftaya kadar hareketlerde aşırı netlik oluyor. El ayak vs. De ayırt edilebiliyor eger karın yapınız musaitse
Insallah sağlıkla gelirler . Birisi bi hafta geriden gelıyor

Basliginizi su an goruyorum.

Su azalmasina karsi havuc suyu oneriliyor.

Su an hareketleri nasil? Ciger gelistirici vurdular mi?

Insallah sağlıkla gelirler . Birisi bi hafta geriden gelıyor
Öyleyse çok çok normal benim bebeğimde 34 e kadar birşey yoktu sonra bir hafta geriye düştü. Hatta ben de tedirgin oldum hemen beslenmeme dikkat ediyorum.falan dedim doktora. O da çok çok normal dedi sadece kan akışına baktı gayet güzel bebeğe giden kan akışı iyiyse sorun yoktur dedi. Ki ikizlerde bu durum çok sık görülüyor.

Basliginizi su an goruyorum.

Su azalmasina karsi havuc suyu oneriliyor.

Su an hareketleri nasil? Ciger gelistirici vurdular mi?
Hareketleri düzeldi ciger geliştirici vurmadilar önce vuralım dediler sonra vazgeçtiler. Artık 35 +3 olduk sanırım şimdi gelse de vurmayacaklar. Havuç suyu çok iyiymiş ben de kaç yerde okudum ama şekeri yukseltiyormus benim çok yüksek değil ama sinir olduğu için dikkat etmem gerekiyor şekere. Deveci armutu da iyi geliyormuş gunluk onu yemeye çalışıyorum ve bol su içiyorum.

Hareketleri düzeldi ciger geliştirici vurmadilar önce vuralım dediler sonra vazgeçtiler. Artık 35 +3 olduk sanırım şimdi gelse de vurmayacaklar. Havuç suyu çok iyiymiş ben de kaç yerde okudum ama şekeri yukseltiyormus benim çok yüksek değil ama sinir olduğu için dikkat etmem gerekiyor şekere. Deveci armutu da iyi geliyormuş gunluk onu yemeye çalışıyorum ve bol su içiyorum.
Deveci armutu da bi hayli sekerli degil mi? Ustelik armuttaki fruktoz yani sekeri cok daha hizli yukselten bi tur.

Doktorunuza bunu bi danisin derim ben.

Ankara'daysaniz size perinatolog onerebilirim?

Deveci armutu da bi hayli sekerli degil mi? Ustelik armuttaki fruktoz yani sekeri cok daha hizli yukselten bi tur.

Doktorunuza bunu bi danisin derim ben.

Ankara'daysaniz size perinatolog onerebilirim?
Yani ben araştırdım aslında şekeri dengeliyor yazıyordu o sebeple bari ona yoneleyim dedim ama alanım sağlık değil tamamen İnternette okuduklarıma göre karar verdim. Yok Ankarada değilim. Ama yarın mesai başlıyor en azından. Acil bir durumda gidebilecegim gece de olsa telefondan ulaşabileceğim doktorlar var. Bizi zorlayan bayram haftası olması oldu biraz. Şuan hareketler yerli yerinde eskisi gibi oldu. Bebeğim neden aniden strese girdi neden böyle birsey yaşandı ne doktorlar anladı ne biz. Umarım bir daha yaşanmaz. :/

Yani benim şuan çok şükür eskisi gibi hareketleri yer değiştirmeleri de iyi demek ki suyu iyi diyorum ama eminde olamıyor tabi insan
Haftanız iyi sizi artık yakından takip ederler merak etmeyin kolay bir doğum nasip etsin rabbim sizlere bebeğinize sağ salim kavuşun inşallah 🙏

Çok sagolun çok çok teşekkür ederim. Pazartesi kontrolüm var bakalım artık. 🙏😊

Back
X