Doğuma Hazırlık 34. Hafta Hemoroid Sıkıntısı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

feasut

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2022
13
5
6
34
Herkese merhaba. 34+5 günlüğüm.4-5 gün önce basur olduğumu anladım. Dışa doğru meme yapmış. Sıcak su uyguluyorum her aşam yaklaşık 20 dk. Birde kadın doğum doktorunun önerdiği progtoloc isimli kremi günde iki kere kullanıyorum.

Asıl sorun şu. Normal doğum istiyorum ama doktorum hemoroid olduğumu öğrendikten sonra sıcak bakmamaya başladı. kendimi de şimdiye kadar normal doğum diye hazırladım. başına gelen yardımcı olabilecek bunun üstesinden gelen var mı?

Teşekkür ediyorum.

Herkese merhaba. 34+5 günlüğüm.4-5 gün önce basur olduğumu anladım. Dışa doğru meme yapmış. Sıcak su uyguluyorum her aşam yaklaşık 20 dk. Birde kadın doğum doktorunun önerdiği progtoloc isimli kremi günde iki kere kullanıyorum.

Asıl sorun şu. Normal doğum istiyorum ama doktorum hemoroid olduğumu öğrendikten sonra sıcak bakmamaya başladı. kendimi de şimdiye kadar normal doğum diye hazırladım. başına gelen yardımcı olabilecek bunun üstesinden gelen var mı?

Teşekkür ediyorum.
3 çocuk annesin ilk doğumdan sonra hemoroid problemi yaşadım hala var hepsindede normal doğum yaptım kadınların genelinde de vardır bu problem

Teşekkür ediyorum.
Öncelikle geçmiş olsun. Arkadaşım kendisi Kantoron yağı yapıyordu ondan almıştım ben. Biri güneşte bekletilmiş biri gölgede. Birini 1 tatlı kaşığı hergün içtim. Diğerinde pamuğa akıtıp ayıptır söylemesi totomun arasına sıkıştırdim hemoroid olan bölgeme 4 günde hicbiseyim kalmadı çok şükür. Benim diğer iki hamileliğimde doğumdan sonra oluştu ikinmaktan dolayı. Ama bunda 6 haftalıkken nuksetti. Ama şimdilik astım bu durumu.

Back
X