Bende oyle hissediyorum canim ama sezeryan ilk dogumum kotu bisey olmasindan korkuyorum zaten kasilmalarimda fazlalasti karnim demir gibi oluyo kasilma gelince belim ve kasiklarimdada agri oluyo saglikla dogsunda erken olsun diyorum artik
Dikislerimin acilmasindan korkuyorum insallah bi sıkinti olmaz dun acile gittim suyu normal herseyi normalmis şükür bi cocugum daha var onu birakip yatamadim yoksa sancilar icin yatış verdiler
Dogum basladi demedilerde sancim cikinca yatırmak istediler birde acile gittim pratisyendi sali kontrolüm var doktorum yat derse yok demicem tabiki 3. Aydan sonra kasılmalarım hep vardi ama son bir haftadir belimde ve kasiklarimdada hissediyorum.insallah dikislerimdede bi sorun olmaz selencim 3.5 sene oldu hatta oglum 4 yaşını bile gecti umarim herşey yolunda gider
9 gun once dogum yaptim bebegim kuvezde canim
ben normal kontrole gıtmısdım 39 hfta kızdı son gune kdr bana sezeryn demedı hıcbır dr gebelık sekerım vardı karnımı tasıyamaıyordum arada sancım oluyordu kontrole gırmeden once esıme demsdm gırersem esyalar surda felan dıye tm gıttık aldan 3 cm acıklık vardı snra bebek 4 kılo kusurdu dedıler normale alamayız rısklı senıde onuda kyabederız bagcılar devlette sezeryan oldum drlar cok ılgılıydı gercekden ıkı gun yattım devmlı kontrol ettıler kızım yedı gun kuvezde kaldı emerken sut kacmısdı bogazına suan 5 aylık olduk cok sukur demek ıstedgm gıdın kontrol olun bız daha erkende sezeryana gırerbılırdık cocouk ınanılmaz sıs dogdu alah korudu ıkımızıdeDogum basladi demedilerde sancim cikinca yatırmak istediler birde acile gittim pratisyendi sali kontrolüm var doktorum yat derse yok demicem tabiki 3. Aydan sonra kasılmalarım hep vardi ama son bir haftadir belimde ve kasiklarimdada hissediyorum.insallah dikislerimdede bi sorun olmaz selencim 3.5 sene oldu hatta oglum 4 yaşını bile gecti umarim herşey yolunda gider
bnm kızımda 7 gun kaldı ıyılesır ınsallah hastanede sarılık surecını felan atlattı gobegını evde dusurduBugun daha iyiydi canım solunum sıkıntısı vardı makinadan cikti cok sukur birde kalp damarinda aciklik varmis onun hakkinda bilgi alamadim rabbim büyük insallah şifasını verir
senı emzırmeye cagırdılarsa ıyıdır demekdır hergun emzırıp kontrol edıyorlar snra ıkı gune cıakrıyorlar9 gun once dogum yaptim bebegim kuvezde canim
sag salım kavusursunuz ınsallah ama eve cıkınca dıkkat et opmesnler mumkun oldugu kdr sık sık emzırınce cabk toparlıyorlar sutun azsa rezene kımyon ıc susse bımın bıskuvısı cok sut ypıo ondn ye bebege sut olsun ınsallahBu gece birlikteyiz cok sukur hastanede bakalım yarın ne dıyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?