tşk ederim aslında kafam karışıkta fikirlerinize ihtiyacım var.sağolun.
2 ay falan beklemen daha mantıklı goruceksın zaman cabuk gecıcek ben dogumdan sonra zaman durdu sanıyordum hıc gecmıyordu gunler 5. aya gırdım bak su gıbı akıp gıdıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim aslında kafam karışıkta fikirlerinize ihtiyacım var.sağolun.
buraya konu yazmak gercekten cok zor 4 ay bitti ama benim acım hala cok taze psikolojim bozuldu konusacak kimsem yok.cok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ayakta durmaya calışmak cok zor bazı insanlara cok basit geliyor aman bi tane daha yaparsın dıyorlar ne kadar düşüncesiz bir milletimiz var
Allah yardımcın olsun,sabır versin.Bu acıyı ancak yaşayanlar bilir.Ben de yeni kaybettim bebeğimi 11 haftalık zannederken 9 haftalıkken kalbi durmuşO an dünya başıma yıkıldı sandım.Gerçekten çok büyük bir acı.Ama Allah verdi Allah aldı.O bize kaldıramayacağımız yükler yüklemez.Bu bizim imtihanımız.Biz bu imtihandan iman gücümüzle dimdik çıkabilmeliyiz.
Çocukların vefatlarında azap değil, şefkat; gazap değil, merhamet; korku değil, ümit söz konusu; insafsız bir emir değil, acıyan bir elin izleri görünmektedir. Çünkü çocuklar düpedüz Allah’ın rahmetine ve Cennetine uçmaktadırlar. Öyle ki, kendileri Allah’ın rahmet dairesine girmekle beraber, anne ve babalarının da kurtulmalarına şefaatçi olabileceklerini Resulullah Efendimiz (asm) müjdelemektedir.
Peygamber Efendimiz (asm) küçük yaşta ölen çocuklarla ilgili buyurdu ki:
*“Mü’minlerin ölen çocukları Cennette bir dağdadırlar. Kıyamet Günü babalarına teslim edilinceye kadar bakımlarını Hazret-i İbrahim (as) ve hanımı Sâre üzerine alır.”
Allah(c.c) bir daha evlat acısı yaşatmasın.Tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Kismetten oteye gidilmiyor anlimiza ne yazilmissa onu yasiyoruz bir sonraki bebek mutlulugu getiriyor ama acisi yurekten silinmiyor...sabredin....sabir acidir meyvesi tatlidir..bol bol dua edin sukredin...elbet bu cektiklerinizin karsiligini alacaksiniz.....banada cok dediler aman yine olur sonucta bir tanen varya...bu aciyi yasamayan bilemezki..bu aci yurege dusmeden yanilmazki.... Allahima binlerce sukurler olsun bir melek annesi 2 tane yavrumun annesiyim....darisi tum bunu arzu edenlerin basina....
Evet ilk bebeğimdiÇok üzüldüm,çok ağladım
bugün 8.gün kürtaj olalı.Çok şükür ki Allah sabrını veriyor...Senin ilk miydi?
Bebegini kaybeden melek annelerine sabir diliyorum..ne yazikki bu aciyi bende tattim....evlat....onun acisi.....kaybetmek.....gercekten cok zor.... Ben bebegimi 21 haftalikken normal dogum yaptigim anda kaybettim...olumunu gun gun saat saat saniyelerle bekledim....bir annenin en mutlu oldugu sey bebeginin kalp atislarini dinlemek hareketlerini hissetmek dimi...bir anne icin.... Ama benim icin en aci anlardan biriydi tam 1 hafta bebegim beni nezaman birakacak annesinden ne.zaman vazgececek diye bekledim...gunlerce agladim haykirdim ama kimse duymadiki evlat acisi ne zordur kimse anlamadiki cigerimin nasil yandigini kimse gormediki...bir ben bilirdim o aciyi o aciyla yanip kivranmayi bebegime veda bile edemedim sen kizimsin diyemedim...belkide korktum ayrilamam diye....o sancilar geldi ve koptum melegimden..o simdi melek cocuklarla beraber allahin yaninda....kaybetme sebebi erken kesenin acilmasi ve sularin bitmesiydi 1hafta sonra nirmal dogumla kaybettim...otopsi icin bebegime kiyamadim allah nasil verdiyse oyle teslim etmeliyim dedim...plesenta ve dogumdan sonraki parcalara otopsi yapildi benim test sonuclarim hepsi tertemiz...3 ay korunma suresi verildi ve bir oglum oldu simdi iki tane oglum var...o kaybettigim melegimi hic unutmadim ne zaman bir kiz cocugu gorsem icim gider acaba benimde boyle tatli bir kizim olacakmi diye herseyden oncesi saglik...bebegini kaybeden annelere sabir diliyorum tez zamanda kucaklari bol bol saglikli bebislerle dolsun inssss
cnm başın sağolsun..çok zor yaşayan biliyor..bende 2 nisanda bebeğimi kaybettim bebeğimde spişnma bifida teshisi konuldu karnında ölür doğsada doğduktan sonra yaşama şansı yok dendi 24 haftalıkken heyetle gebeliğim sonlandı benim acım daha büyük biz acı çekmesin diye sonladırdık ama sonradan düşündümki keşke Allah Verdi Allah alsaydı diyorum şuan 39 haftalık olacaktım bu haftalarda doğum yapacaktım kızım o kadar güzeldiki bakmaya cesaret edemedim tesadüf eşimin telefonunda gördüm hergün bakıp bakıp ağlıyorum..hele günü gelmeyen bir bebeği doğurmak 2 gün sancı çektim sonrasında kürtaj Allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir acı hala unutamadım 4 ay oldu..bana da 6 ay süre verdi ama benim bebeğimin böyle oluşu folik asit eksikliğindenmiş. korunmayı bırakanlar beni dinleyin ve folik asit kullanın hiçbir zararı yok..faydası çok omurilik gelişimde ..benim bebeğimin omuruliği kapanmadığı için açık kaldı bütün sinirler etkilendi beynine varana kadar hamileliğimi öğrendiğimde 1.5 aylıktım ama bu hapı önceden içmem gerekirmiş benim değerlerim çok düşükmüş şimdi başladım içmeye 40 gün oldu kışa kadarda içmeyi düşünüyorumm sonra değerlerim iyi çıkarsa korunmayı bırakacam..korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye ama denemekten başka çarem yok..Allahım bizede nasip etsin ikinci bebekle acımız biraz olsun hafifler ama asla unutamayız...
canım cok geçmiş olsun seninkide cok zor benim sancım vardı doktor bana erken doğum rıskı var hıcbırsey yapmıcaksın yatıcaksın dedı ben yerımde durmadım sancılarım gecmıstı sonra yıne basladı doktora gittiğimizde kalp atısı yok dedi soka girdim bi telaşla zeynep kamile gittik pazartesi girdim hastaneye carsamba dogum yaptım sezeryana almadılar normal doğum yaptırdılar sımdı ıyıkı normal olmus dıyorum sezeryan olursa cok beklersın falan dıye zorla ıkna ettıler hem 3 hakkın var bırınıde ölü bi bebek içinmi kullanıcaksın falan dediler neyse Allahım nasip etti doğumu yaptım cokda kolay oldu 1 ay kendime hic gelemedim herkes bebegi sordu durdu insanların yuzunu bile görmek istemiyordum . zaman gecti korunma bıttı ıyı haberler veririz inşallah hepimiz sende kullan folik asiti beslenmenede dikkat et folik asit yeşil sebzelerde cok var aslında bide diyorumki bizim annelerimiz bizi doğururken folik asitmi almış ki bence hersey nasip kısmet onun yıyecek ekmegi içeçek suyu varya Rabbim bu dunyaya gelmesini istediyse hiçbirşey engel olamaz iyi seyler dusun herseyde bi hayır vardır inşallah bebeğini sende saglıkla sıhhatle kucagına alırsın canım .
çok zor cnm çok sağol..bneimki zordu bana da sezeryan yaptırmadılar 3 hakkın var diye aynısını söylediler ben bağırdım o arada ben daha hamile kalmayacam alın sezeryana diye hamileler bana duaya geldiler o kadar çok sancı çektim..sonrası zaten daha kötü bebeğim yanımda yoktu...bende sordum cnm önceden folik asitmi vardı diye doktorda önceden bu kadar çok hormonlu gıdalar yoktu şimdi 3 günde büyüyen tavuğu yiyoruz dedi ..ne yediğimiz belli değil..hem ninelerinize sorun enaz bir düşükleri vardır.ama onlar en az 5 çocuk yaptıkları için hatta 10. ama onlar o kadar çok coçugu oluyorki incelemiyorlardı bile o düşüklerin %90 ı anomali bebeklerdir.. her kadında olacak diye bir sebep yok dedi sen kullanmadın birde iyi beslenmedin dedin..düşününce haklı olduğunu düşündüm...köy tavuğunu 2 satte zor pişitiyoruz normal aldığımız tavuğu yarım saat bile sürmüyor..
buraya konu yazmak gercekten cok zor 4 ay bitti ama benim acım hala cok taze psikolojim bozuldu konusacak kimsem yok.cok zor bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ayakta durmaya calışmak cok zor bazı insanlara cok basit geliyor aman bi tane daha yaparsın dıyorlar ne kadar düşüncesiz bir milletimiz var