34 haftalık hamileyim. hamile kalmadan önce hiç terlemeyen biriydim hatta doktora bile sormuştum neden terlemiyorum diye, ama şimdi geceleri dahi uyuyamıyorum terlemekten normal mi, bir de dün gece karnım ağrıdı adet olmadan önce hafif bir ağrı olurya öyle bu da normal mi sizce
bende 34 haftalık hamileyim.aşırı terliyorum.resmen ter damlaları burnumun üstünde ve anlımda birikiyor.hele geceleri mafoluyorum.yatamıyorum sıcaktan.hamilelikte normalmiş diyorlar.ne yapacağız bilmiyorum.biran önce günümüz gelsede bebeklerimizi kucağımıza alsak.
bende 34+5 oldum bugün. bendede aynı sorun var. gündüzleride geceleride aşırı terliyorum. hele gecelerim zehir olmuş durumda. yastığım sırılsıklam oluyor. saat başı uyanıyorum. bacaklarımın arası ağrıyor sağa sola dönerken. adet ağrılarım fazlalaşarak devam ediyor. bide kızlar akıntım su gibi, bazen yumurta akı kıvamında geliyor. nişan desem değil çünkü rengi açık sarı. sizce ne olabilir?? sizinkiler nasıl
bende 34+5 oldum bugün. bendede aynı sorun var. gündüzleride geceleride aşırı terliyorum. hele gecelerim zehir olmuş durumda. yastığım sırılsıklam oluyor. saat başı uyanıyorum. bacaklarımın arası ağrıyor sağa sola dönerken. adet ağrılarım fazlalaşarak devam ediyor. bide kızlar akıntım su gibi, bazen yumurta akı kıvamında geliyor. nişan desem değil çünkü rengi açık sarı. sizce ne olabilir?? sizinkiler nasıl
canım benimde beyaz koyu kıvamda akıntım oluyor.bazende su gibi.doktorum alttan muayene etti,iltihaplanma var dedi.fitil kullandım biraz azaldı.sapasağlam bi doğursak bebişlerimizi:Saruboceq: