Gebelikte karın ve kasık ağrısı

Atanamayankomedyen

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
221
212
23
Merhaba kızlar. 28+5 haftalık hamileyim şu an yaşadığım yerde değilim memlekete geldim burda da doktora gitmiştim her şey yolunda çok şükür ama son zamanlarda karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanki sürekli küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum uzun sürmüyor ama beni endişelendirdi. Önümüzdeki cuma doktora gideceğim. Bu yaşadıklarım normal mi acaba? İlk hamileliğim olduğu için hemen panik oluyorum şimdiden herkese teşekkür ederim ☺️

Merhaba kızlar. 28+5 haftalık hamileyim şu an yaşadığım yerde değilim memlekete geldim burda da doktora gitmiştim her şey yolunda çok şükür ama son zamanlarda karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanki sürekli küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum uzun sürmüyor ama beni endişelendirdi. Önümüzdeki cuma doktora gideceğim. Bu yaşadıklarım normal mi acaba? İlk hamileliğim olduğu için hemen panik oluyorum şimdiden herkese teşekkür ederim ☺️
Normal çünkü bebiş büyüyor rahim yer açmaya çalışıyor daha fazla bu nedenle oluyor bu ağrılar aynı zamanda büyüdüğü için mesaneye baskı yapmaya da başlıyor bu nedenle de sık idrara çıkma veya idrar hissi oluyor

Ben de 22.haftadayım bende de oluyor çok şiddetli olmadığı sürece normal diyor doktorlar. Rahmin büyümesine bağlı oluyormuş

Back
X