34 haftalık hamileyim, adet olacakmış gibi bir ağrım var.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Sanki adet olacakmış gibi bir ağrım var yada adetin ilk günlerinde olur ya ağrı, bikaç gündür var..
Bu doğum için vücudun yaptığı sancımı oluyor ama uyandığımdan beri, bir kaç saattir geçmedi...
Normal mi bu durum?

bende de var cnm son iki gündür falan aynı durumdayım neden acaba oluyo bilen biri yazar inş?

Yalancı sancı dedikleri şey bu mu acaba, ama bu kadar uzun sürmesi garip geldi bana,
Ha birde bu yalancı sancılar ne zaman başlıyor ki

bence doktorunuzla görüşün kızlar normal bi durumda olabilir olmayabilirde buna en iyi dr karar verir benımde agrılarım oluyordu ama kasılma cıkmıyordu buna rağmen ilaç kullanıyordum yine de 36 haftalık doğdu bebişim ihmal etmeyin. aysuncum bi de şunu söyleyeyim sana ağrı gelip giden bi ağrıysa o önemli ama doğum ağrısı saatlerce sürmez

canım bildiğim kadarıyla bu haftalarda başlıyor yalancı sancı normal doğum sancısı ara ara girerken yalancı sancı girince bir süre gitmiyor ve adet ağrısı gibi hatta daha ağrılı oluyor

Neden erken doğdu acaba, sancılar bunu ifadesi olabiliyor mu?

arkadaşlar bence bir doktorunuzu aryıp görüşün en azından içiniz rahat eder.. sağlıcakla kalın....

benimde ara ara oluyor öyle adet sancısı gibi ağrılarım belimden giriyo bende 33 haftamdayım

arkadaşlar bende 19 yaşındayım ve 1 aylık fln hamileyim bendede hafif ağrılar oluyo sanki adeet görecekmişim gibi oluyo ve
korkuyorum bu ilk ayda sizdede ağrı oldumu acaba ?

cnm ben bgn gittim doktoruma önemli değil yalancı onlar dedi ama istirahat etmeliymiş ve uzun istirahatten sonra geçmesi veya hafiflemesi lazımmış sende bi sor bakalım doktoruna seninki ne diycek aysun ultrasonlada baktı bişey yok dedi olsa çıkardı dedi

Canım bikaç gün önce gitmiştim bir problem yoktu, sanırım yalancı sancı dedikleri şey..
Bir keresinde kasıklarıma ağrı giriyor dedğimde " ee olacak artık onlar, çok normal"demişti..
Bu da normal sanırım, bir çok kişide yaşıyormuş zaten

Canim, bir arkadasim daha yeni 35. haftasinda dogum yapti. Onunda bir hafta kasiklari agrimis ve sonra erken dogum oldu. Doktoruna sordugunda bu agrilar normal mi diye, doktor normal demis ama iste boyle birsey oldu. Bu dedigim arkadas kendini cok yoruyordu, hic dinlenmiyordu. Buda tetiklemis olabilir.

Sen her ihtimale karsi yat dinlen, bunun sakasi yok inan.

merhaba ağrılar artık normal benimde o haftalarda hatta 32 haftamda başlamıştı dokror nst bağlad hafif sancım çıktı bana fitl vermişti 2 gün kullanmam için 37 haftaya girdiğim gün suyum geldi ve doğum yaptım kendine çok dikkat et

benim de oluyor agrilarim adet sancisi gibi. bir de cokca kasiliyor karnim. normal sanirim bu haftalarda

dun aksama kadar temızlık yaptım ınanılmaz agrım var geceden berı duramıyorum her seferınde daha yapmıcam dıyorum yıne yapıyorummm benım karnım çok sert oluo ve karnımın tam alt bolgesı cok agrıo kızlar zor yuruyorum

34 haftalik hamileyim gecende agrim vardi acile gittim kendi doktoruma degil ama neyse muayene falan etti hem vajinal hem ultarason ddm ben normal dogum yapmak istiyorum bi sikinti varmi yapabilirmiyim diye gayet guzel başiyla geliyo bebek dedi.artik doguma kadar oyle kaliyo mu dönermi yoksa... tum hamilelere hayirli dogumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…