Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
glnk çok tşk ederm anlattıkların için.bende 19. gebelik haftmdayım 14. haftada bebekte kistik higroma göründü kafayı saran.ve vücududa seninki gibi çok ödemli ve son 1 aydır hep aynısı gibi arkası dönük en ufak bi hareket yok seninkinde hareket varmıydı onu merak ediyorm.günah diye aldıramıyorumda doktorum çok sorun var sonlandıralım diyo ben artık düşünmekten 10 yıl yaşlandım son bir aydır.sen kendi isteginlemi aldırdın yoksa kendisimi öldü
Allah'ım yardımcınız olsun..
evet zaman geçtikçe karar vermek güçleşiyor.bebek büyüyo aldırmak zorlaşıyor.artık ben akışına bıraktım nereye kadar giderse ayagım gitmiyor kaç defa hazırlandım gidemedim.RABBİM sizede hayırlı saglıklı evlatlar versin hiç cinsiyet bile sorma arkadaşım bundan sonra saglık olsun
hiç cinsiyetinde falan gözüm yok.benim ilk olacaktı.onun için cinsiyet isteğim yok.sağlıklı olsun da ne olursa olsun.inşallah bundan sonra herşey yolunda olacak.gelişmelerden haberdar et.
Bizdede TURNER sendromu çıktı. Hemde kızlarda görülmesine rağmen benim bebeğim erkekti. hatta erkek görünümlü bir bayan olacaktı sanırım. bunun dışında bizi neler beklediğini kimse söyleyemedi... çünkü inanılmaz tesadüfler bizi bulmuş. 17 haftalık gebeliğimi sonlandırdım. ilk gebeliğimdi. hayallerimiz vardı, heyecanımız sonsuzdu....
kucağıma almaya ve hastanelerde ona eziyet etmeye gönlüm razı olamazdı...vicdanım çok rahat... diyeceğim şu ki günah deyip, yawrularımıza can çekiştirmiyelim gözümüzün önünde...![]()
Çok geçmiş olsun canım.Gerçekten çok zor bi durum yaşamayan anlayamaz.Bile bile ona acı çektirmektense böylesi daha doğru bence de.İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın tekrar.
sağol canım... şimdi geri sayıyorum artık yeni bir bebek için ...umarım bu sefer kucağıma alabilirim bebeğimi...
bunca şeyden sonra hak ettik sanırım :sinifsinif:![]()