34 haftalıkken tatile giden var mı

attorney06

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
202
80
18
29
Merhaba hanımlar

34. Haftamdayken uçakla ankaradan izmire
35. Haftamdayken de uçakla izmirden ankaraya tatile gitmek istiyorum. Henüz doktoruma sormadım. Tecrübesi, tavsiyesi olan var mıdır? Biraz endişeleniyorum ama denize de girmek istiyorum

Denıze girmenizde sorun yokta vajinal enfeksiyon - kramp girmesi kasılma bunlara nasıl guveneceksınız kendınıze .

Uçuş için doktor ve havayolu sırketi izni çoğu sırket izin vermıyor bu haftalar da

Ben olsam boyle bir risk almam. İşim geregi cok fazla hamile yolcu sebebiyle acil durum ucagi indiriyorum. Bence aracinizla yakin bi yere gunu birlik denize gidin gelin.

Denıze girmenizde sorun yokta vajinal enfeksiyon - kramp girmesi kasılma bunlara nasıl guveneceksınız kendınıze .

Uçuş için doktor ve havayolu sırketi izni çoğu sırket izin vermıyor bu haftalar da
Pegasus 36. Haftaya kadar rapor olmadan izin veriyormuş bugün görüştüm, 36 sonrası rapor şartmış. Bilmiyorum ya çok da bunaldım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…