Doğuma Hazırlık 34 haftalıkken

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Asdfg12345

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
15
29
8
31
Merhaba kızlar. 34 haftalik hamileyim bir iki gündür kaşıklarım bacaklarım ağrıyo. Arada bir adet olacakmış gibi karin ağrısı da hissediyorum bazen şiddetli bazen hafif. Vajinada sancı da oluyor. Nedir bu bilemedim kendimi iyi hissetmiyorum

Merhaba kızlar. 34 haftalik hamileyim bir iki gündür kaşıklarım bacaklarım ağrıyo. Arada bir adet olacakmış gibi karin ağrısı da hissediyorum bazen şiddetli bazen hafif. Vajinada sancı da oluyor. Nedir bu bilemedim kendimi iyi hissetmiyorum
kontrolunuz ne zaman? nst ye bağlasınlar bi ne olur ne olmaz..ama normal son haftalarda böyle şeyler

Rabbim tüm hamilelere yardım etsin. Allah kolaylık versin. Ben şuan 8+5 haftalık hamileyim ama miyomdan dolayı o ağrı sancıları sürekli çekiyorum. Bazen aça doğum sancılarını anlayabilir miyim diyorum

bugun 35 haftalık oldum 34 ten beri dediklerin bende de var.yalancı sancı diyorlar ona.bebek asağıya inip doğum pozisyona girdikçe rahimde aprı kasılmalar başlıyormus normalmiş.oyuzden panikleme eğer su kan vs.gelmedikçe.zaten kontroller 2 haftada bir bu haftalarda doktorun aksi bir durum olursa soyler.

Erken dogumdan korkuyorum sanırım o yüzden panikliyorum. Bisey sorucam sana, benim çok fazla akintim oluyo üstelik kotu kokuyo sende de var mı fazla akıntı

Sancılar normal bendede var aynısı.bebek doğum kanalına yerleştiği için oluyor ve ne kadar yorulursam ağrı o kadar artıyor :sinirli:akıntıdada artış olması normal ama kötü kokuluysa ekstra bişey kullanman gerekebilir canım

Erken dogumdan korkuyorum sanırım o yüzden panikliyorum. Bisey sorucam sana, benim çok fazla akintim oluyo üstelik kotu kokuyo sende de var mı fazla akıntı

Merhabalar,

Dr.unuza bunu iletirseniz sizden idrar testi isteyecektir muhakkak...İltihaplanma benzeri bişeyden de olabilir sancınız...

Ayni ağrıları ben de yaşıyorum 2 gündür :/ evet normalmiş hatta *Braxton Hicks* deniyormuş .. yalancı kasılmalar ... vücudumuz kendini doğuma hazırlıyor ... Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar :nazar::KK200::dua:

Back
X