• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34 yaş Gebelik Olmuyor

khabilem

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
13
Eşimde bende 34 yaşındayız. 3.5 senedir bebek istiyoruz ama malesef bu emelimize kavuşamadık.
Eşim bana göre daha sakin gibi görünüyor ama benim artık psikolojim bozuldu. Herkes yaşınız geçiyor ileride olmaz beklemeyin, ne zaman olacak, yok mu daha gibi yorumlarla üzüntümü katlıyor.
Bende pkos var ilaç içmediğimde regl olmakta zorlanıyorum 4-5 ay bazen daha uzun zamanda oluyorum. Eşimde belirgin bir problem yok hafif sperm kalitesi düşük ama gebeliğe engel değil dendi.
Aşılama için işlemlere başlamıştık doktor kilo verin ikiniz de dedi aşırı kilomuz yok. Bu kiloda işlek yapmam zaten tutmaz diyerek doktorumuz umudumuzu kırdı o doktora gitmeyi bıraktık. Özele gitmek istedik ama ekstra borçlar çıktığı için gidemedik 1 yıldır. Şimdi yine devlet hastahanesine gitmeye başladım ama bu doktora hiç güvenim yok içim de ısınmadı yaşadığımız şehirde başka doktor seçeneği yok devlette tek doktor bu infertiliteye bakan.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Devlette işlemleri tamamlayıp (tahliller rahim filmi yeniden sperm testi gibi diğer gerekli olanlar) özelde aşılama yaptırsak iğneler ilaçlar vs ücret ne kadar tutar sizce. Aşılama ihtimali de düşük.
Bize yorumlarınız ve dualarınızla destek olur musunuz :(
çok üzgünüm.

Tüp bebek için imkanınız mı yok neden tüp bebeğe yönelmiyorsunuz? Benim tedaviler hakkında pek bilgim yok eminim tecrübeliler olacaktır yazarlar buraya, ama aşılama için genel olarak duyduğum hep normal ilişki gibi diyorlar pek farkı yokmuş. Eğer imkan varsa direkt tüp bebeğe yönelmelisiniz bence başka şeylerle uğraşıp yıpranmadan. İnşallah ummadığınız anda Rabbim o güzel haberi size tez zamanda duymayı nasip eder 🌸

Back