34 yaş...

gaziesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
46
1
28
Bursa
selam kızlar..:)bu yaşta hamile olan varmı ama 3.ye.aslında ben hamiş değilim ama eşim çok istiyor.2 sene sonra bir daha istiyor.ben istemiyorum.yani karışık durum.böyle sorun yaşayan varmı.madem istiyor diyorum.yaşım geçmeden olsun bari.offf ne yapsam.

Evet benim kuzenim 35 yaşında hamile kaldı ve çok sağlıklı bir çocuğu var umarım sizinde olur....

benim teyzem 42 yaşında doğurdu. istemiyordu çok ağladı ama suan görseniz nasıl mutlu nasıl seviyor. bu farklı diyor bu bambaşka diyor. çocuğun fazlası olmaz bence. keşke benimde 2 3 tane daha kardeşim olsaydı.

ben varım 34 yaşındayim 5. Ye 13 haftalık hamileyim çok güzel bir duygu isteyerek oldu ötekiler büyüdü ilk çocuğum 16 yaşında doğum yapmıştım cahildim birşey anlamadım sende doğur tavsiye ederim annelik kadar güzel birşey yok

Allahım kucağına almayı nasip etsin..aslında bizim şimdi üç tane evladımız var ama benim iki doğum oldu..oğlum eşiimin ilk eşinden.kızım da benim ilk eşimden.bide ortak kızımız var..bana yeter geliyo ama hayırlısı eşimde vazcaymak üzere..bakalım zaman ne göstercek..sende çok erken doğum yapmışsın..en ufak kaç yaşında.allahım evlatlarının iyi günlerini göstersin..

en ufak yedi yaşında en büyük onsekiz yaşında oğlanlar üniversite okuyo kızlar ilköğretim bence yasin geçmeden doğur çocuk dan zarar gelmez ben çok seviyorum kalabalık aileyi bu doğum da tüplerim bağlanacak kısmet olursa önceleri iki hadi üç yeter diyodum ama bu yıl kocamin basının etini yedim bebek istiyorum diye

ooo maşallah.allah ım bağışlasın..bu gün test yaptım negatif çıktı.kararsızım eşimde benim kararsızlığımı gördü oda vazgeçmek üzere.hayırlısı olsun.sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah:))

Tam da 34 yaşındayım ve 3. bebeğime hamileyim. En küçük çocuğum 11'e girdi. Büyüğü 13'e girecek. Mutluyum, iyi ki yapmışım. Belki dördü bile düşünürdüm sezeryanlı olmasaydım.Bence hiç de geç bir yaş değil 3. için:))) Yapın derim.

ben 38 yaşındayım ve 3. bebek için uqraşıyorum... Rabbim isteyen herkese versin miss gibi bebek kokusu yumuk yumuk eller ayyy içim gidiyor....

allah ım bağışlasın evlatlarını size..doğacak bebeğiniz de hayırlarla gelir inşallah..benim içinde hayırlısı olur inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…