• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkezin başlarda aynı 460 nedir ya insanın gözünü korkutuyor :53: bizde mardinde askerlik yapıyoruz istanbuldan bekliyorum onu :51:

Haklısın canım. Allah kavuştursun iyi geçmiş zaman sizin daha yolun başından bakınca çoooook uzun zaman gibi geliyor. Bakalım artık nasıl geçecekse

ben 347. uzun dönem yareniyim =) ağustosta gitti nişanlım canım ankara mamakta yedek subay yani daha acemlik orda kısmetse kasım 1 de izimir yolcusu. Bende malatyadan beklemedeyim işte =) Bizim şafak çok daha saymaya başlamadım bile[/QU

benim nişanlımda ankara mamakta bizimki kısa dönem ayın 31 nde dağıtım var.seninki biraz daha orda kalcak demek ki ama yine çok şükür izmir çıkmış bizimki urfa gerçi artık heryer tehlikeli ama... allah hepimizin yardımcısı olsun geçer inşallah bu günler...

memnun oldum canım. Ankara mamak çok rahatmış gerçi ordan gideceği o rahtalıktan kopacağı için üzgünüm ama izmirde fena değil. Haklsıın heryer tehlikle Allah yardımcıları olsun

Haklısın canım. Allah kavuştursun iyi geçmiş zaman sizin daha yolun başından bakınca çoooook uzun zaman gibi geliyor. Bakalım artık nasıl geçecekse

valla zaman o kadar çabuk geçiyorki nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile başlarda sadece biraz zorlanıyosun ama 1 aydan sonra anlamıyorsn bile :)

Evet su an gündemim tamamen kıyafet :))))) nedir bunların elbise merakı anlamadım :) pantolon görmekten fenalık geldi sanırım hepsine :))) evttt aldıklarını paylass lütfen ,, bize de fikir olurr... Ben de bakicam bugün :)

magzalarda cok güzel ve sık kıyafetler var ama elbıse kadar güzel olmuyo ınsana:)

şimdi kapattım telefonu
yarım saat konuştuk bugün :1:
denetleme yapılacağı için yoğunmuş bugün de temizlik yapıyorlarmış sürekli
yarın yada hafta içi denetleme olacak dedi :31:
haftaya nereye gideceği belli olacak işte
boğaz acısı geçmemiş hala.. 2-3 gün önce iyice halden düştüm ama şimdi iyiyim en azından dedi ona sevindim :31:
yemin töreni 2 defa olacakmış sanırım. ailesi gelmeyenler için ve hafif sakatlık durumları olanlar için sabah erkenden yapılıyormuş. diğeri daha sonra...
benimki sabah erkenden olan yemin törenine katılabilirim dedi. ama tabi daha net değilmiş hiç birşey. bu muhabbet askerler arasında dolanıyormuş böyle. o bilgiyi de vereyim dedim kızlar :34:

canım gözün aydın sevindim askerinin sesini duymana
benmkininde daha boğazı iyileşmemiş revire falanda gitmiş ama ilaçları daha göndermemişler. Çok üzülüyorum o orda acı çekerken :50:

ayy askerim aradı şimdi kapadım ankara mamaktakiler her şey yolunda ankesörlülerde sıra olması tek sıkıntı.Yemek yemişler şimdi patetesli köfteli bi yemekmiş akşama doğru mehteran mı ne varmış onu izlemeye gitceklermiş.

canım gözün aydın sevindim askerinin sesini duymana
benmkininde daha boğazı iyileşmemiş revire falanda gitmiş ama ilaçları daha göndermemişler. Çok üzülüyorum o orda acı çekerken :50:

benimki revire gitmedi iğne yapıp yolluyormuş revir
bol bol su içmesini söyledim.. ilaç kullanmayı da pek sevmez ben ona evde hep bitkilerle ilaç yapardım :1:

gözün aydın hadi onun sesiyle uyandın bak.canım ilk günden karar vermesin asker ocağı orası anne yemeği gibi olmaz ki zaten:( hem belki her gün öle olmaz bazen kötü çıkıyomuş benimkide öle diyor.
Sağol canım ya çok mutlu oldum :) aynen ya zamanla alışır zaten dediğin gibi arada güzel yemekler de olur :)

Gözün aydinnn.. Nereye gitmişti ??

Sağol canımm. İzmir foça :(

selamlarr:3:
çok sıcak yaaa yanıyoruz resmen bide telefon beklemek çok kötü :14:
hep bu saatlerde arardı ama daha aramadı bi totemde ben yapayım dedim belki yazınca arar:16:

Dedigim gibi dun hastaneye gitmis:( aradi simdi..iyiyim diyor ama bilmiyorum.benim moralim bozulmasin diyedir.. Gece 12de gelmis hastaneden..Off.moral sifi oldu..
Bugun 9 atis atmislar.sanirim ogleden sonra ve yarin izinliler.oyle dedi.icim huzursuz.arar yine insallah:(

Dedigim gibi dun hastaneye gitmis:( aradi simdi..iyiyim diyor ama bilmiyorum.benim moralim bozulmasin diyedir.. Gece 12de gelmis hastaneden..Off.moral sifi oldu..
Bugun 9 atis atmislar.sanirim ogleden sonra ve yarin izinliler.oyle dedi.icim huzursuz.arar yine insallah:(

çok geçmiş olsun canım merak etme kötü bişeyi yoktur. dinlenince geçer hemencik inşallah

Back
X