• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Off kızlarr moralim çok bozuk sevgilimin ablası aradıı annesini bugun aramadı diye bozulmuş beni aradğnda onu aratcakmışım bi söyleyişi var off keyfim kaçtı şimdi :43:

söyleyiş tarzı hoş olmamış sanırım ama sende sevgilinle konuştuğunda daha sonra ailesine haber verebilirsin. merakta kalmamaları açısından :34:
ben bak haftada bir ararım sevgilimin ailesini ve iyiymiş merak etmeyin derim. bayramda aramış sevgilim en son
bana bugün kendi de dedi annemi ara söyle ben iyiyim diye...

ben genellikle şöyle diyorum annesine : iyimiş alışmış fazla zaman olmuyor konuşmak için beni arayıp haberdar ediyor sizde merakta kalmayın diye sizinle paylaşıyorum diyorum...
sende bu tarz şeyler söyleyebilirsin :34:

Haklısınız ama sonra demesinler seni sürekli arıyo bizi hiç aramıyo filan diye ben o yüzden çekiniyorum ya. dediğiniz gibi aramalı mıyımm ?

Kesinlikle aramalısın. Çünkü ben bunu açık açık söyledim ben söylemeye çekiniyorum yanlış anlarsınız diye korkuyorum dedim. Olur mu hiç öyle şey ondan haber alamamak bizi üzer, merakta bırakır dediler. Bizi hiç aramasın hep seni arasın, biz senden aldığımız haberle rahatlarız diyorlar. Sakın öyle düşünme.

Şöyle bi kombin yaptım sanaaaaaaa :)
Bilemiyorum belki o ayakkabılarla tam olmayabilir ama :)

:52::52::28::28::28::72::72::17::17:

aa teşekkür ederimm bunu gözününde bulundurucamm, sayfayı doldurmnak istemiyorum kıyafet muhabbetyylee,
zaten 4 gün oldu konuşmayalı, bunlarla avutuyorum sanırım kendimiii,
annesi babası beraber gidicez ama onlardan da hala ses yok,
moralım zaten sıfırın altında ağlamakta istemiyorummm neyse bakalım hepinizinki aramışş ne güzell çok sevindimmmmm :))

canım merkezde çok çok güzel ve rahat bir yerde hiç gözün arkada kalmasın rahat ol yani burda yakındır aslında her yer birbirine ve zaten usta birliğide burasıysa törenden sonra çok rahat edersiniz çarşı izinleri falanda başlar. hiç tedirgin olma yemin törenine gelirsen anlıcaksın zaten askerinin nekadar şanslı olduğunu:)

inşallah canım teşekkür ederimmm, konuşamayınca haber alamayınca öyle oluyor, orda yaşayan sensinn, öyledir eminikiiiii :40:

Selamm :3:
söyleyiş tarzı hoş olmamış sanırım ama sende sevgilinle konuştuğunda daha sonra ailesine haber verebilirsin. merakta kalmamaları açısından :34:
ben bak haftada bir ararım sevgilimin ailesini ve iyiymiş merak etmeyin derim. bayramda aramış sevgilim en son
bana bugün kendi de dedi annemi ara söyle ben iyiyim diye...

ben genellikle şöyle diyorum annesine : iyimiş alışmış fazla zaman olmuyor konuşmak için beni arayıp haberdar ediyor sizde merakta kalmayın diye sizinle paylaşıyorum diyorum...
sende bu tarz şeyler söyleyebilirsin :34:

aramasını iple çekiyorum ya bi arasın da ona göre konuşalım annesini de arasın. Bi dahakine de senin dediğin gibi yaparım en mantıklısı bu sanırım bende onlara dedim sıra varmış evi de aricaktı ama arayamadı heralde diye lafı çevirmeye çalıştım. Yardım için teşekkür ederim ya şimdi biraz içim rahatladı :)

Off kızlarr moralim çok bozuk sevgilimin ablası aradıı annesini bugun aramadı diye bozulmuş beni aradğnda onu aratcakmışım bi söyleyişi var off keyfim kaçtı şimdi :43:

ya onu bizimkierde hissettirmeden yapıyorlar, bizden çok seni arıyorlar falan diye, ama beni 5 kere aradı şimdiye kadar, düşünebiliyormusun, ama ben her konuştuğumda söylüyorum annenlerlede konuştunmu merak ederler diye, anlayamıyorum bu paylaşamama huylarınııı
canınu sıkma canımmm

ay kızlarrr ben ne giyeceğimi bulamadım hala :(
sabahın köründe yola çıkıcam elbiseyle üşürüm gibi geldi o yüzden kotumun üstüne şık bi bluz alıyım diyorum bej rengi
bide bej rengi sandaletlerim var boncuklu parmak arası onları da ayağıma giyerim. bide saçlarımı düzleştirdimmi tamamdır
diye düşünüyorum şimdilik :31:
önümüzdeki hafta gidip kotona falan bakıyım bari kuaförden sonra

:46::46: kesinlikle özliceği için sanmıyorum kıyafetini hatırlasın çok kalabalık olcak etcekk, temiz olsun ütülü olsun yeter bence :27::27:

Kesinlikle aramalısın. Çünkü ben bunu açık açık söyledim ben söylemeye çekiniyorum yanlış anlarsınız diye korkuyorum dedim. Olur mu hiç öyle şey ondan haber alamamak bizi üzer, merakta bırakır dediler. Bizi hiç aramasın hep seni arasın, biz senden aldığımız haberle rahatlarız diyorlar. Sakın öyle düşünme.

Kızlar bugün toplamda 8 kere konuştum rekordayım. Uçak biletini kestim şimdi.

Çok teşekkür ederim ya bende yanlış anlaşılmaktan korkuyodum bunları öğrenmem iyii olduu :) Ne güzell canım ben konuşamıyorum benim yerime de konuşş :)

ya onu bizimkierde hissettirmeden yapıyorlar, bizden çok seni arıyorlar falan diye, ama beni 5 kere aradı şimdiye kadar, düşünebiliyormusun, ama ben her konuştuğumda söylüyorum annenlerlede konuştunmu merak ederler diye, anlayamıyorum bu paylaşamama huylarınııı
canınu sıkma canımmm

Ben de aynı uyarıda bulunuyorum sürekli. Annenlerle de konuş onları da ara diye. Hayırlısıyla 5 günümüz kaldı onu da bir atlatsaydık.

Kızlar ben çıkıyorum bizimki yine arıcak şimdi çok stres yaptı. Uçakta yer bulamıcaz diye. Neyse ki kestikte rahatladım ama onun haberi yok daha meraktan çatlıyordur orda arar birazdan söyleyimde rahatlasın kuzum.:31:

kızlar bişi sorucam
ben 7 eylülde izmire dönmesi için internetten kredi kartıyla bilet alıcam haftaya
bu bileti netten aldığımda sevgilim adana daki havaalanına gidip bilet aldığım firmadan biletini çıkartabilir mi ?

karışık mı yazdım acaba :44:

canınu sıkma canımmm

Aynen canım ya bende anlayamıyorum beni arasa ne olcak seni arasa ne olcak önemli olan haber alabilmek merakta kalmamak..

kızlar bişi sorucam
ben 7 eylülde izmire dönmesi için internetten kredi kartıyla bilet alıcam haftaya
bu bileti netten aldığımda sevgilim adana daki havaalanına gidip bilet aldığım firmadan biletini çıkartabilir mi ?

karışık mı yazdım acaba :44:

Evet canım aynı firmadan her yerde çıkartabilir. Hava alanında çalışmış biri olaraktan bana güvenebilirsin. Sıkıntı olmaz hiç bir şekilde.

Ben de aynı uyarıda bulunuyorum sürekli. Annenlerle de konuş onları da ara diye. Hayırlısıyla 5 günümüz kaldı onu da bir atlatsaydık.

Benim kayınvalidemler allahtan hiç yapmıyorlar öyle bir iğneleme. Ben haber verince çok mutlu oluyorlar. Bende 100 kere ara diye söylüyorum ama arayamıyor ya da arıyorum ulaşamıyorum onlara senin kadar rahat diyor aramıyor. Sağlık olsun kim haber alırsa veriyoruz biz birbirimize.

Bu arada kuzum aradı 9 oldu.:21:

Back
X