- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
kızzz bizim de karnımızı acıktırma![]()
sen benden önce açıktın hüm hüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzz bizim de karnımızı acıktırma![]()
tamam18inde kavuşmaya gitmeden önce gelmiş olursun
![]()
neeee depük gecemde eceyide isterim mananeee istiyorum banannne eceeeeeeeeee lütfen lütfennn sende azcıkta olsa 17 si gece katıllllll
ayyy ece kopardın beni bu nena varya bu nena yakalım bu ilk geceden elinde bebişle gelecek buraya kkııııııızzzzzzzzzz rahat dur bakayım ayyy bende göstermyorm ama geldiğinde benimkini alıp kaçırcam kötü şeler yapacam
ayyy ece kopardın beni bu nena varya bu nena yakalım bu ilk geceden elinde bebişle gelecek buraya kkııııııızzzzzzzzzz rahat dur bakayım ayyy bende göstermyorm ama geldiğinde benimkini alıp kaçırcam kötü şeler yapacam
Sevgülümden ayrılıp işe gelebilirsem kesin. Sizi her şekilde deperüm ben siz merak etmeyin. Yalnız deptüğüme pişman etmeyin zamanında dönün evinize, topiği yalnız bırakmayın.
Seni depmücem de kimi depcem Giz kuzu ayıpsın seni depük manyakı yapcam. Biraz erken yaparım ama yaparım yani hem sersemliğini atarsın üstünden kafanda kuşlar uçuşaraktan gitmezsin sevdiğinin kollarına. Önce depelümde sonra havaalanında yanlış kişiye sarılmayın o kafayla.:122:
neresindesin bakalım ben pendik![]()
Vuuuuu Gizzzzzz
Bence herkesin kanı kaynıyorBizim böyleyse onların nasıl tahmin edemiyorum
![]()
bu bombaydıı işte nenaaaaaaya yok hamile kalmam ilk geceden allah korusun da hele bi gelsin şu gökhan varya odaada kıstırıcam onu nerelerdeydin 5 ay dicem
ya yok hamile kalmam ilk geceden allah korusun da hele bi gelsin şu gökhan varya odaada kıstırıcam onu nerelerdeydin 5 ay dicem
merak etme onlarda tık yoktur hepsi şappp manyagı olmuştur![]()
Canım valla çok yakına geldim sana Kartal a geldim babaannemlere ama sen yoktun o sıralar benim geldiğimi görmedin
ya yok hamile kalmam ilk geceden allah korusun da hele bi gelsin şu gökhan varya odaada kıstırıcam onu nerelerdeydin 5 ay dicem
Vuuuuu Gizzzzzz
Bence herkesin kanı kaynıyorBizim böyleyse onların nasıl tahmin edemiyorum
![]()
chelzy kuzuumm dikkatleri çekmee bizeeeBu arada ates konusunda sessiz olup pek konuyu dillendirmeyenden de cekineceksin bnu bilir bunu soylerim
artik ben dahil kim alinmak istiyorsa alinabilir ustune diyorum![]()
ya ben nerde kıstırıcammmmmmm benı kıstrcagım bıyer yok sokakta da kıstıramıcagıma göre öfffffffff![]()
Giz senden beklemezdim bizim kızlar neymişte haberimiz yokmuş.
Valla hepiniz böyle gelmeyinde.![]()
Bu arada ates konusunda sessiz olup pek konuyu dillendirmeyenden de cekineceksin bnu bilir bunu soylerim
artik ben dahil kim alinmak istiyorsa alinabilir ustune diyorum![]()
hümhümmm yemin ederim türkan şoraydan bozma kanunlarıma ara verip benmkine saldırcam ki ben böleyken o nasıldır kimbilebilir amanında amanın diyorum biz yalnız kalmayalım mazalllah :)
eceeeeeeeeeeeeeeeeeee sabah da geldiğinde dep emi ben yolda yazarım vallllla beni izmire getirtmeeee koca 5 ay beraberdik anca beraber kanca beraber hepinizi istiyorum şaka bir yana kavuşalm kalplerimiz aşkımızla olsun aklımızdada sizler olun ayyyyyyyyy süper olucak süperrrrrr