347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tamam :16: 18inde kavuşmaya gitmeden önce gelmiş olursun :3:

Sevgülümden ayrılıp işe gelebilirsem kesin. Sizi her şekilde deperüm ben siz merak etmeyin. Yalnız deptüğüme pişman etmeyin zamanında dönün evinize, topiği yalnız bırakmayın.:20:

neeee depük gecemde eceyide isterim mananeee istiyorum banannne eceeeeeeeeee lütfen lütfennn sende azcıkta olsa 17 si gece katıllllll

Seni depmücem de kimi depcem Giz kuzu ayıpsın seni depük manyakı yapcam. Biraz erken yaparım ama yaparım yani hem sersemliğini atarsın üstünden kafanda kuşlar uçuşaraktan gitmezsin sevdiğinin kollarına. Önce depelümde sonra havaalanında yanlış kişiye sarılmayın o kafayla.:122:

ayyy ece kopardın beni bu nena varya bu nena yakalım bu ilk geceden elinde bebişle gelecek buraya kkııııııızzzzzzzzzz rahat dur bakayım ayyy bende göstermyorm ama geldiğinde benimkini alıp kaçırcam kötü şeler yapacam

Vuuuuu Gizzzzzz :23::23::23::23::23:

Bence herkesin kanı kaynıyor :9: Bizim böyleyse onların nasıl tahmin edemiyorum :52::52::52:

ayyy ece kopardın beni bu nena varya bu nena yakalım bu ilk geceden elinde bebişle gelecek buraya kkııııııızzzzzzzzzz rahat dur bakayım ayyy bende göstermyorm ama geldiğinde benimkini alıp kaçırcam kötü şeler yapacam

ya yok hamile kalmam ilk geceden allah korusun da hele bi gelsin şu gökhan varya odaada kıstırıcam onu nerelerdeydin 5 ay dicem

Sevgülümden ayrılıp işe gelebilirsem kesin. Sizi her şekilde deperüm ben siz merak etmeyin. Yalnız deptüğüme pişman etmeyin zamanında dönün evinize, topiği yalnız bırakmayın.:20:

Seni depmücem de kimi depcem Giz kuzu ayıpsın seni depük manyakı yapcam. Biraz erken yaparım ama yaparım yani hem sersemliğini atarsın üstünden kafanda kuşlar uçuşaraktan gitmezsin sevdiğinin kollarına. Önce depelümde sonra havaalanında yanlış kişiye sarılmayın o kafayla.:122:

Tamamammmmmmm Ece bekliyorummmmm Depüklerini

sen benden önce açıktın hüm hüm

Valla bugün öyle oldu herhalde :17::17::17::17:Tamamammmmmmm Ece bekliyorummmmm Depüklerini

sen benden önce açıktın hüm hüm

Valla bugün öyle oldu herhalde

Giz senden beklemezdim bizim kızlar neymişte haberimiz yokmuş.

Valla hepiniz böyle gelmeyinde.:49:

Bu arada ates konusunda sessiz olup pek konuyu dillendirmeyenden de cekineceksin bnu bilir bunu soylerim:1:
artik ben dahil kim alinmak istiyorsa alinabilir ustune diyorum:ssz::1:

Vuuuuu Gizzzzzz :23::23::23::23::23:

Bence herkesin kanı kaynıyor :9: Bizim böyleyse onların nasıl tahmin edemiyorum :52::52::52:

hümhümmm yemin ederim türkan şoraydan bozma kanunlarıma ara verip benmkine saldırcam ki ben böleyken o nasıldır kimbilebilir amanında amanın diyorum biz yalnız kalmayalım mazalllah :)

eceeeeeeeeeeeeeeeeeee sabah da geldiğinde dep emi ben yolda yazarım vallllla beni izmire getirtmeeee koca 5 ay beraberdik anca beraber kanca beraber hepinizi istiyorum şaka bir yana kavuşalm kalplerimiz aşkımızla olsun aklımızdada sizler olun ayyyyyyyyy süper olucak süperrrrrr

Giz senden beklemezdim bizim kızlar neymişte haberimiz yokmuş.

Valla hepiniz böyle gelmeyinde.:49:

ece bu benmym diyorum ama valla benm bende kendmden böle ateşlerde yanmayı beklemezdm yanıyorum bastırdığım duygular su yüzüne çıktı askerlik ne kötü şeymiş ölee beeeeeee

ya yok hamile kalmam ilk geceden allah korusun da hele bi gelsin şu gökhan varya odaada kıstırıcam onu nerelerdeydin 5 ay dicem

kızzz bende evlerne gidene kadar kıstırcam onlara gidincede bir odayı kitleyip anahtarıda yututtturp hurra atlıcam ahahahaaa:52::52::54::54::54:

hümhümmm yemin ederim türkan şoraydan bozma kanunlarıma ara verip benmkine saldırcam ki ben böleyken o nasıldır kimbilebilir amanında amanın diyorum biz yalnız kalmayalım mazalllah :)

eceeeeeeeeeeeeeeeeeee sabah da geldiğinde dep emi ben yolda yazarım vallllla beni izmire getirtmeeee koca 5 ay beraberdik anca beraber kanca beraber hepinizi istiyorum şaka bir yana kavuşalm kalplerimiz aşkımızla olsun aklımızdada sizler olun ayyyyyyyyy süper olucak süperrrrrr

Topikteki hamiş sayısında patlama olacak ben bunu anladım. Edebinizle kucaklaşın beni delirtmeyin. Sonra bebek topiklerine gidiceksiniz ben burda yalnız kalıcam.:22: Yok size tatil matil.:20:

Back
X