347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ece performansın tam gazz laf gönderme konusunda örnek alıyore seni:))))))) hümüm vallaha sadece lafta yani ama bebiş olacak kadar ileriye gidemez cızzzz:19::19::20::20:kanunlarım vardı ama yıkacam birkaçını valla kural kural annem babam bile böle kurallı yetiştirmedi özgür yetiştim ama nedendir babanne ve annane etkisiyle gelenekçi oldum ki herkes bana babanne gibi hatunsun der ahahahaha

geleneklermi yıkıcam gelsin benim aslanım :38::38::38:
,
Aslanın gözleri parıldayarak geliyorrrr

Selam fıstıklarımm , ben geldiimm :16::16::16:

dün pek görünmedim ortalıkta :32::32::32::32:

keyifler nasılll ? hazırmııı herkeeessss :52::52::52::52::52:

ben yine şapşallaştım bu aralarr , bakalım hayırlısıı ....

Amin canım, hepimiz inşallah sağsalim kavuşuruz, şark görevi nedir peki?

yani meslek olarak devam edecek.mart sonu gelıyor bır kaç hafta ızın sonra(izmir-kayseri-isparta) 3 uncunden bırınde uzmanlık komando egıtımı alıcak.sonra kura ıle dogu şark görevıne gonderılecek.

yani meslek olarak devam edecek.mart sonu gelıyor bır kaç hafta ızın sonra(izmir-kayseri-isparta) 3 uncunden bırınde uzmanlık komando egıtımı alıcak.sonra kura ıle dogu şark görevıne gonderılecek.

anladım canım oda zormuş geldikten sonra tekrar devam edecek yani :/ Allah kolaylık versin...

hemde çok zor :((((

benım ıcın şafak karanlık o yuzden..

öyle deme canım,, yine de şafağı yiyicez bir şekilde. evet meslek olarak olması kötü olmuş ama o devamlı göreve gideceği için sende onun yakınında olamaz mısın? gerçi söylemesi kolay o da çok zor birşey bilemedim ki :/ allah sabrını verir inşallah canım

selamlar kuzucuklarım
gene çok kaynatmışsınız okuyupta geleyim:1:

lolamys hoşgeldin aramıza canım geç olmuş biraz ama olsun biz hep buradayız inşallah:13:

öyle deme canım,, yine de şafağı yiyicez bir şekilde. evet meslek olarak olması kötü olmuş ama o devamlı göreve gideceği için sende onun yakınında olamaz mısın? gerçi söylemesi kolay o da çok zor birşey bilemedim ki :/ allah sabrını verir inşallah canım

bızde ole dusunuyoruz.yanı şark görevıne gıderken eger cıddı bırşeyler olursa kısmetse tabi.
işte aıle tanısması olsa bır su nısan ayın da bakalım işler karısık bıraz.

kızlarrr bugün tıklanma rekoru kırdım sayenizde 100 üstünde begendi aldım oleyyyyyyyyyy:9::9:

ya bugun kalabalıktık muhabbette ateşliydi artı işlermde yogundu bi yandan onlarla ilgilendm vakit çok çabuk geçti yarında aynen böle olsun kalabalık olalım yavrular vakittt geçsin ben perşembe yokum sizle muhattap olamıcammm hıhhhh kusura bakmayın daha önemli işlerim olacak:9::9: en alevlisinden

Back
X