347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlaaaaaaaaaaaar:52::52::52::52::52:

depükler bana gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn....sevgilim sürpriz yaptı kavuştuk:16::16::16:
darısı sizlere inşallah.rüya da gibiyim,bu ara hep rüyamda geliyordu uyanıyordum üzülüyorum.şu an gerçek sanırım:27:

depük nasıl yapılıyor bilmiyorum ama en kocamanından deptüm gitti seni canım :1::1:
ne güzel bi süpriz olmuş çok sevindim canım yaa bi daha hiç ayrılmayın çok mutlu olun:nazar::16:

puknass anlatsana nasıl süpriz yaptıııı

ben okuldaydım hala orda mısın falan diyor yanıma gelecekmiş,arkadaşı ve kardeşi gelmiş almaya babası aramış yolda çabuk gelin kasap bekliyor diye adak kesecekmiş eve girmeden:1::1:öyle olunca hemen eve geçmişler.beni kardeşi aradı msne gelebilir misin sana bişe gösterecem diye(kız kardeşi arkadaşım olur liseden)bir karşımda oooooo..sonra geldi aldı beni dışarda görüştük biraz evime döndüm tabi tıpış tıpış:9:gece 3 te uyanış heyecandan uyuyamadım diyor.

herkese iyi aksamlarr
yrn bizim buyuk gunumuz..
saka maka zor kolay heyecanli stresli bi sekilde gecirdik
yrn kavusmanin guzellini yasiycaz
bu zor donemimi atlattigim guzel kizlar
ismlerini sayamaicam simdi unuttuklarim olabilir die
herkese cok cok tesekkur ederim
darisi daha sevdiini askere gondermemis herkesin basina

herkes artik yuvasini kurar mutlu mesut yasar insallah
en zor en buyuk engel bitti bitio
herkesi opuyorum

Gözünaydın canım Allah ayırmasun daha da :16::16::16:

kızlaaaaaaaaaaaar:52::52::52::52::52:

depükler bana gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn....sevgilim sürpriz yaptı kavuştuk:16::16::16:
darısı sizlere inşallah.rüya da gibiyim,bu ara hep rüyamda geliyordu uyanıyordum üzülüyorum.şu an gerçek sanırım:27:

kızzz ne ara kavuştunuz gözünaydınnnnnn

Abi ne yazmışsınız ya oku oku bitmedi. Bir ara dedim askerlik bitecek bu sayfaların sonu gelmeyecek:51:

Back
X