• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet öyle olur canım valla :))))) ama kesin otobüste uyur... yarın bile nöbet tutacakmış yaaaa sinir oldum..şu an hala santral de görevde sabaha kadar.. millet evine gitti bize hala son gün bile nöbet tutturuyorlar

o ne yaa nöbet tutacak başka kimse yokmuşta mı gidecek insana tutturuyolar sinir olmamk elde değil zaten

o ne yaa nöbet tutacak başka kimse yokmuşta mı gidecek insana tutturuyolar sinir olmamk elde değil zaten

Normalde her akşam 6-8 nöbeti canımın.. nöbetten de akşam 8de santrale geçiyor sabah 8 e kadar.. ben bugün geçmez diyordum yine geçti.. yarında gündüz 2-4 arası nöbet tutup bitirecekmiş üniformayla işini.. millet kaç gün önceden bıraktı

Normalde her akşam 6-8 nöbeti canımın.. nöbetten de akşam 8de santrale geçiyor sabah 8 e kadar.. ben bugün geçmez diyordum yine geçti.. yarında gündüz 2-4 arası nöbet tutup bitirecekmiş üniformayla işini.. millet kaç gün önceden bıraktı

hayallahım her yerin işleyişi disiplini bilmemnesi ne kadar farklı

yarın akşam ve cuma gün cümbüş var desene :1:

canım bende kaçayım yavaştan yavaştan. sohbet çok iyi ama bugün erken mayıştım nedense :)) iyi geceler görüşürüz :54:

tamam canım.bende yatayim bari :-):-):-) 18 ocakta kavusacak 9 kişi var valla kopacak burası bence.. ohh ohh yandan :-):-):-):-)
dukkan kapanmistir!!!!! sabah ilk gelen dukkan açılmıştir diyerek bugün yarine kavuşacaklarin isimlerini yazsın!!!!!!!

gunaydın kızlar bi zamanlar harita rengarenk olsun diye ugrasırken şimdi boyayacak yer bulamadım şükürr :) zaten az öncede sevgilim aradı bitti cıktım diye :) o zaman kavusmak ıcın şafak son 5 saat :) herkese nasip olsun en hızlısından :)

gunaydın kızlar bi zamanlar harita rengarenk olsun diye ugrasırken şimdi boyayacak yer bulamadım şükürr :) zaten az öncede sevgilim aradı bitti cıktım diye :) o zaman kavusmak ıcın şafak son 5 saat :) herkese nasip olsun en hızlısından :)
gözünüz aydın :-):-):-):-) darısı yarın aynı saatlerde benim basima inşallah :-):-):-):-):-)

Günaydın kuzularimmmmmm dükkan i kapattım ben aciyorum heyecandan uyuyamadim.ya daha yarın gelecek ama bu sabah 7de uyandım iyi mi... ecem nenam ne alemdesiniz siz kim bilir :-):-):-):-):-)

Kar yağıyor Ankara da ama yarın yağmur a dönecekmisss.. kar olarak devam ederse annem izin vermez canım i arabayla almaya gitmeme :-(:-(:-(:-(

Günaydın kuzucuklarrr bu gece depük gecesimi var :) Facedeki grubu bulamadım ben.
Ece seni faceden ekledimm nikita dışında bende kmse ekli değill isteyen mesaj atabilir =)

Back
X