- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
tümmmmm yorumları okudum ve geldim canlarımmmmm oh oh yandan![]()
Saat 4te evden çıktım vardığımdan 4.25ti park sorunu olduğu için ancak yaptım 4.30da gelecekti otobüs.. mesaj attım park ettim hemen yukarı çıkıyorum diye koşa koşa gittim ki canım otobüsten yeni inmiş daha valizini bile almamış.. topuklu çizmelerimde koştum ama milletin arasından geçtim sarıldım boynunaaa... ohh dedim çok şükür... sarıldıktan sonra bi düzelip bi baktım sensin demi canım diye şokta gibiydimm... yüzü küçülmüş canımın zayıflamış... sonra aldık valizini çıktık hemen direksiyona geçti beyfendi gezdik falan evlerine gittik 6ya doğru yemek çay falan pc de fotolarını gösterdi arkadaşlarıyla falan..sonra çıktık ben önde o arkada arabasıyla bize geldikk... arkadan beni takip ediyor bakayım dedi nasıl olmuş sürüşün
Bizde de 1.5 saat falan oturdu sonra da yolladım ay şimdiden çok özledimmm... yarın arkadaşının nişanına gidecek erken gelirse pazar göreceğim bi daha.. Darısı kavuşamayanların başına kızlarrrr
![]()
Hümmmm gözün aydın bebeeemm , hadi bakalım bu son ayrılığınız olsun inşAllaaahhh,mutluluğunuz daim olsuunn

buarada faceye bekliyorum huhucuuummm , eklemedin daha