Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo bunlar İstanbul'un olmazsa olmazları, sapanla ok satanda var onlarıda gördün musabahları karşıya geçerken hergün aynı simitçi simit satıyor trafikte animasyoncu gibi kahraman maraş dondurmacılarına taç çıkartır
![]()
valla.onu görmedim pepe.satan var balon gibisimitçi de iyiyimis valla
inciciceği şafak 149 olmuş haydin bakalım![]()
nerdesiniz kızlarrr yaaaaa ben bugün spor salonuna yazıldım hadi bakalım hayırlısı![]()
az kaldı canımmmmmmmm![]()
yazıl tatlım ömrün boyunca bakıcaksın düğünde çekilen resimlere hiçbişey için pişman olma sonra azıcık sıkalım dişimiziheyyuuu hayırlı olsunn
kuzenim akşam sıkılaşmadan nasıl gelinlik giyeceksin die kızdırmaya çalıştı beni sanırım gaz vermeye çalışıyor
en kısa zamanda bende yazıliciiimmm![]()
bi 100 den düşeydim daha çabuk geçicek gibi geliyor
nerdesiniz kızlarrr yaaaaa ben bugün spor salonuna yazıldım hadi bakalım hayırlısı![]()
hayırlı olsunyazılmak yolun yarısıdır mı desem
![]()
evettt hemide artık 4 ay yazıyoo![]()
aaa tamamlıcam ben o yolu merak etme sennn![]()
yazıl tatlım ömrün boyunca bakıcaksın düğünde çekilen resimlere hiçbişey için pişman olma sonra azıcık sıkalım dişimizi
gelir canım o günlerde 100 e ne kaldı şunun şurasında sonra da harita![]()
şubat 28 gün hemencicik geçicek![]()
hangi sporu yapıcaksın![]()
eda canım yarın amcamın kizinin düğünu var burda erkek tarafı ıstanbul da yaşıyor...
merve hayırlı.uğurlu.olsun canım yap yap.spor.... valla ben.bu hafta hiç gidemedim hastalıktan :--
-(
eda canım yarın amcamın kizinin düğünu var burda erkek tarafı ıstanbul da yaşıyor...
merve hayırlı.uğurlu.olsun canım yap yap.spor.... valla ben.bu hafta hiç gidemedim hastalıktan :--
-(
hoşgeldin istanbulumuza canımyarın benim üniversiteden bi arkadaşımın da düğünü var ama ben gidemicem
![]()
hoşbulduk canımhoşgeldin istanbulumuza canımyarın benim üniversiteden bi arkadaşımın da düğünü var ama ben gidemicem
![]()