• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ooo bunlar İstanbul'un olmazsa olmazları, sapanla ok satanda var onlarıda gördün mu:1: sabahları karşıya geçerken hergün aynı simitçi simit satıyor trafikte animasyoncu gibi kahraman maraş dondurmacılarına taç çıkartır:9:

valla.onu görmedim pepe.satan var balon gibi :-):-):-):-):-) simitçi de iyiyimis valla

ay bi an gözlerimin önüne geldi hepsiii :1::1::1: dün e5 te sıkıştı trafik baktım karşıdan bi amca geliyo elinde birsürü PEPE :1::1::1: aşkımmmmmmm sana PEPE alıyımmııııı dedim :1::1:
bide fındıkçılar var bu ara heryerde, ne kadar luzumsuz şey varsa satıyolar :1: onun yerine köprü trafiğinde besleyici şeyler satsana, sandviç sat, kola meyve suyu falan sat, yazın dondurma sat ama yok yaz kış PEPE, ok-yay ,muz :1::1::1::1:

nerdesiniz kızlarrr yaaaaa ben bugün spor salonuna yazıldım hadi bakalım hayırlısı :66::66:

nerdesiniz kızlarrr yaaaaa ben bugün spor salonuna yazıldım hadi bakalım hayırlısı :66::66:

heyyuuu hayırlı olsunn

kuzenim akşam sıkılaşmadan nasıl gelinlik giyeceksin die kızdırmaya çalıştı beni sanırım gaz vermeye çalışıyor :9::9:

en kısa zamanda bende yazıliciiimmm :8::8::8:

heyyuuu hayırlı olsunn

kuzenim akşam sıkılaşmadan nasıl gelinlik giyeceksin die kızdırmaya çalıştı beni sanırım gaz vermeye çalışıyor :9::9:

en kısa zamanda bende yazıliciiimmm :8::8::8:
yazıl tatlım ömrün boyunca bakıcaksın düğünde çekilen resimlere hiçbişey için pişman olma sonra azıcık sıkalım dişimizi :8::8:
bi 100 den düşeydim daha çabuk geçicek gibi geliyor

gelir canım o günlerde 100 e ne kaldı şunun şurasında sonra da harita :21:

yazıl tatlım ömrün boyunca bakıcaksın düğünde çekilen resimlere hiçbişey için pişman olma sonra azıcık sıkalım dişimizi :8::8:

gelir canım o günlerde 100 e ne kaldı şunun şurasında sonra da harita :21:

haklısın valla ama ben çok üşengecim yaa öyle böyle değil :1:

eda canım yarın amcamın kizinin düğünu var burda erkek tarafı ıstanbul da yaşıyor...
merve hayırlı.uğurlu.olsun canım yap yap.spor.... valla ben.bu hafta hiç gidemedim hastalıktan :-(:-(:-(

eda canım yarın amcamın kizinin düğünu var burda erkek tarafı ıstanbul da yaşıyor...
merve hayırlı.uğurlu.olsun canım yap yap.spor.... valla ben.bu hafta hiç gidemedim hastalıktan :-(:-(:-(

hoşgeldin istanbulumuza canım :1: yarın benim üniversiteden bi arkadaşımın da düğünü var ama ben gidemicem :50:

hoşgeldin istanbulumuza canım :1: yarın benim üniversiteden bi arkadaşımın da düğünü var ama ben gidemicem :50:

yoksa siz aynı düğünden mi bahsediyorsunuz :1:

Back
X