• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada söylediklerimi yanlış anlamayın sakın olur mu o gün hiç biriniz üzülün istemiyorum. Ben yatıyorum hepinize iyi geceler.

Orada askerleden rahatsız olacağı bi durum olsa bence kendisi istemezdi elbise giymemi sonuçta orda 20 gün geçirdi az çok biliyodur ortamı.
Tabiki kot tshirtlede çok güzel kombinler yapılabilir herkes rahat ettiği gibi gitmeli.

bu kadar kadının olduğu bi yerde kıyafet konusunun bu kadarr uzamasına şaşmamamalııııı :1:
aynen herkes zaten nasıl giyeceğini az çok kafasında kesinleştirmiştirr, amaç fikir edinmek,
yoksa kimse çocuk değil,
ortama, duruma göre giyinmesini bilir, kendisi yada sevdiği nasıl bişi isterse giymek ona kalmış,
ilk ben attım bu konuyu ama kimseyide yadırgamamak gerekir
kim yazdı tam bilmiyorum da aynen normal hayatta nasıl giyiyorsa öyle görmeleri daha münasip olur, sonra noldu böyle olmasınlar
başta alışmaları önemli

Aynen öyle sonuçta bazılarımız daha büyük şehirlere gidiyor, bazılarımız daha küçük. Biz 3 gün orada kalacağız mesela ona göre yanımda kıyafet götüreceğim. Yemin törenine giymem şart değil bir sürü askerin içine, onu ordan çıkardıktan sonrada elbise giyebilirim ama hepiniz aynı durumda değilsiniz tabi kiminiz yemin törenine katılıp döneceksiniz. Gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle giyin ben kişisel fikrimi belirttim. Hiç birinizi kırmak istemem, o gün huzurunuz kaçsında istemem.

benim için harika olan bi şarkı dinliyordum paylaşayım dedim. ogün çok severim

[video=youtube;P8NzMQktzYA]http://www.youtube.com/watch?v=P8NzMQktzYA[/video]

ayyy bayıldım bu şarkıya daha önce duymuştum sanki ogün le özlem mi söylüyomuş ya

bu kadar kadının olduğu bi yerde kıyafet konusunun bu kadarr uzamasına şaşmamamalııııı :1:
aynen herkes zaten nasıl giyeceğini az çok kafasında kesinleştirmiştirr, amaç fikir edinmek,
yoksa kimse çocuk değil,
ortama, duruma göre giyinmesini bilir, kendisi yada sevdiği nasıl bişi isterse giymek ona kalmış,
kim yazdı tam bilmiyorum da aynen normal hayatta nasıl giyiyorsa öyle görmeleri daha münasip olur, sonra noldu böyle olmasınlar
başta alışmaları önemli

tabikiiii bu kadar kadın biraradaysa kıyafet konusu herzaman uzaaaar gider :52::52::52:
hele bide sevdiğimiz erkeklere kavuşucaz 20 günün ardından. Dahada bi telaşlı oluyo oyüzden bu konular :52:

yoksa kimse çocuk değil,
başta alışmaları önemli

Bence kayınvalide ve kayınpedere alıştırma yapmak için uygun ortam orası değil canım. Ben sürekli mini kot şortla falan gezen bir insanım İzmir'de şuan ama genellikle böyle giyiniyorum diye orda o şekilde giyinemem. Herşeyin yeri ve zamanı vardır. Ortama göre giyinmek en mantıklısıdır. Dediğim gibi kişisel fikrim.

Ne giyersek giyelim o gün hepimizin harika olacağı kesin bunu da unutmayalım. Çok kaynatmayın ertesi güne okuması zor oluyor.:1:

Hepinize iyi geceler tekrardan.:54:

Son düzenleme:
Bence kayınvalide ve kayınpedere alıştırma yapmak için uygun ortam orası değil canım. Ben sürekli mini kot şortla falan gezen bir insanım İzmir'de şuan ama genellikle böyle giyiniyorum diye orda o şekilde giyinemem. Herşeyin yeri ve zamanı vardır. Ortama göre giyinmek en mantıklısıdır. Dediğim gibi kişisel fikrim.

Sonuçta bizde mini kot şortla gitmicez oraya abartı değil bence elbise giymek buda benim görüşüm. Sonuçta orda herkesin eşi dostu sevgilisi olucak bisürü bayan olucak garip kaçıcağını sanmıyorum. Herkes gönlüne göre giyinsin bu konuda bence uzamasın :52:

Sonuçta bizde mini kot şortla gitmicez oraya abartı değil bence elbise giymek buda benim görüşüm. Sonuçta orda herkesin eşi dostu sevgilisi olucak bisürü bayan olucak garip kaçıcağını sanmıyorum. Herkes gönlüne göre giyinsin bu konuda bence uzamasın :52:

Dediğim gibi ne giyersek giyelim zaten hepimizin harika olacağından şüphem yok.

Back
X