• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Sadece dikiş parası 600 Tl canım.... 800 dedi de biz 3 kız kardeşiz bi de kuzenim falan var gelinliğim de orda dikilecek kadın 600 e ancak indi.... Tunalı hilmi var ankara da orda 1000 tlden aşağı yapmazlar dedi... üstünde kullanılacak güpür taşlı ve özellikli olacak herhalde kumaşıyla birlikte 900-1000 tlye gelecek... bayan aynısını dikecek götürdüm modeli zaten bayanın modaevi pronovias kataloglarıyla dolu çok model almış onlardan çok isteniyor demekki

anladım canım hiç elbise diktirmedim fiyatları bilemiyorum ama bu elbiseye göre iyi bi fiyat gibi geldi
çok güzel olucaksın eminim Allah gönlüne göre versin :nazar:

ya bende nişan için diktirmek istiyorum ama ne bilim bana sadece bir kez giyiceğim çok pahalı geliyor 500- 600 felan .. hazır elbise alsam daha uygundur. gerçi bilmiyorum abiyeler nekadardır..

Benim nişan elbisem 600 dü 470 e aldılar canım dışarda olunca düz sade bişey alamıyor insan evde olsa başka da

Hümeyra elbise cok guzel canım.Güle güle gıymek nasıp etsın Allah.
Bende madem hesap kesim tarihi geçti ve bıraz borcu kapattım neden bıseyler almıyorum dedim ve lımangodan sunları aldım.10 lırada indirim cekı vardı.İzmire gönderdim annem saklasın artıkk.Çook hosuma gittilerrr :31:

http://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2932701

http://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2932700

Canım güzel günlerde sevdiceğinle kullan. Siz ne zaman düşünüyorsunuz???

Hümeyra elbise cok guzel canım.Güle güle gıymek nasıp etsın Allah.
Bende madem hesap kesim tarihi geçti ve bıraz borcu kapattım neden bıseyler almıyorum dedim ve lımangodan sunları aldım.10 lırada indirim cekı vardı.İzmire gönderdim annem saklasın artıkk.Çook hosuma gittilerrr :31:

http://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2932701

http://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2932700

Çok teşekkür ederim canım sende güle güle kullan

hümcüm elbisen çok güzel gerçekten güle güle giyin inşallah.

triplicim sanırım eylülde evleniyormuşsun çok sevindim,inşallah her şey çok güzel olur.

canımm çok beğendim elbiseni eminim çook yakışıcak sanaa :16:

offf çok yorgunum bugünnn akşam spinning deniyim dedim denemez olaydımmm :50:

Çok teşekkürler kuzucuklarım darısı başınıza olsun :16::16::16::16::16:

günaydınlar mutlu salılarrrr istanbul da hava haarika bana enerji verdi...

istanbul dışındaki illerimiz de hava nasıl acaba? :9::9::9::9:

Günaydın kızlar İzmir soğuk ve ben hasta oldum.:43:

ay geçmiş olsun hayatım bol bol bitki çayı tüket ve c vitamini al da toparlan birazcık benmde dünden beri ufakta olsa kırıklıgım var burnum akıp duruo bide hapşırıorum sanırım senden geçti eceeeeeeeeeee:14::14:

Gunaydın herkesleree.
Ececim sormussun sızın ne zaman diye.Yakın tarıhte bişey yok henüz.1-2 hafta öncesine kadar baya ciddi sıkıntılar yaşadık bizde ve problemler yeni yeni atlatılıyor daha tam bitmiş değil ve birkaç pürüz var o nasıl atlatılır tam bilmiyorum tabii.Önümüzde sıkıntı yaratacak gibi ama hayırlısı diyelim herşey için.
Bizde henüz aileler tanışmadığı için ve ayrı şehirlerde oldugumuz için bu yaz zaten tanışma ve söz gibi bir durum olur.Benim tayin olayım var daha hem.Başka bişey düşünemiyorum şu anda.Tayinim olmadan haraket etmem.Düğün bu sene düşünmüyorum ve nişanlılk sürecini biz bu kadar uzaktayken yaşamak istemiyorum.O yüzden hele bi yakınlaşayım memlekete .Bu sene değil seneye tayin olsa bile nişanlılık süreci 2-3 ay olur.Hayırlısıyla gelir sorası zaten.Düğün,ev kurma,ev döşeme bunları maddiyatı düşünmeden gönlümden geçtiği gibi hunharca :1: yapmak istiyorum.O yüzden seneye yaza belki sonbahara kadar bizlerde ailelerde maddi anlamda hazırlıklı olsun.Herşeyin hayırlısı tabii.

Ayrıca geçmiş olsun Ececim.Bu havalar böyle.Ben hiç bu kadar hasta oldugum bir kış hatırlamıyorum vallahi.

Son düzenleme:
ay geçmiş olsun hayatım bol bol bitki çayı tüket ve c vitamini al da toparlan birazcık benmde dünden beri ufakta olsa kırıklıgım var burnum akıp duruo bide hapşırıorum sanırım senden geçti eceeeeeeeeeee:14::14:

Canım sağol valla anne sözü dinlemedim hasta oldum. Dün yatağıma yatınca kendi kendime düşündüm evlenince ben hasta olunca kim bakacak bana, kime nazlanacağım ben, kim ıhlamur yapacak bana dedim...

Gunaydın herkesleree.
Ececim sormussun sızın ne zaman diye.Yakın tarıhte bişey yok henüz.1-2 hafta öncesine kadar baya ciddi sıkıntılar yaşadık bizde ve problemler yeni yeni atlatılıyor daha tam bitmiş değil ve birkaç pürüz var o nasıl atlatılır tam bilmiyorum tabii.Önümüzde sıkıntı yaratacak gibi ama hayırlısı diyelim herşey için.
Bizde henüz aileler tanışmadığı için ve ayrı şehirlerde oldugumuz için bu yaz zaten tanışma ve söz gibi bir durum olur.Benim tayin olayım var daha hem.Başka bişey düşünemiyorum şu anda.Tayinim olmadan haraket etmem.Düğün bu sene düşünmüyorum ve nişanlılk sürecini biz bu kadar uzaktayken yaşamak istemiyorum.O yüzden hele bi yakınlaşayım memlekete .Bu sene değil seneye tayin olsa bile nişanlılık süreci 2-3 ay olur.Hayırlısıyla gelir sorası zaten.Düğün,ev kurma,ev döşeme bunları maddiyatı düşünmeden gönlümden geçtiği gibi hunharca :1: yapmak istiyorum.O yüzden seneye yaza belki sonbahara kadar bizlerde ailelerde maddi anlamda hazırlıklı olsun.Herşeyin hayırlısı tabii.

Ayrıca geçmiş olsun Ececim.Bu havalar böyle.Ben hiç bu kadar hasta oldugum bir kış hatırlamıyorum vallahi.

Chelzy'im çok haklısın. Hayırlı zamanda hayırlı kişiyle inşallah, düzene oturtun sonrası gelir zaten ama düzen olmayınca sıkıntı. Biz yakınken problem olunca çözmekte zorlanıyoruz, uzaktan çok daha zor olur anlayabiliyorum.

Bu sene ilk defa hasta oldum ben daha, üşütme anlamında. Dün sesim gitti işte ilk defa, boğazlarımda çok şükür bir şey yok ufaktan bir öksürük var. Anne bakımıyla toparlarım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Canım sağol valla anne sözü dinlemedim hasta oldum. Dün yatağıma yatınca kendi kendime düşündüm evlenince ben hasta olunca kim bakacak bana, kime nazlanacağım ben, kim ıhlamur yapacak bana dedim...

Chelzy'im çok haklısın. Hayırlı zamanda hayırlı kişiyle inşallah, düzene oturtun sonrası gelir zaten ama düzen olmayınca sıkıntı. Biz yakınken problem olunca çözmekte zorlanıyoruz, uzaktan çok daha zor olur anlayabiliyorum.

Bu sene ilk defa hasta odum ben daha, üşütme anlamında. Dün sesim gitti işte ilk defa, boğazlarımda çok şükür bir şey yok ufaktan bir öksürük var. Anne bakımıyla toparlarım diye düşünüyorum.

abartma kuzum egemen sana prensesler gibi bakar gözüm arkada değil yani emin ellere emanet ettik seni kızım:9::9::9:

Selam kızlar hepinize günaydınnnn.cok özlemişim burdakiherkesi ve muhabbetleri:16:

bisüredir yoktum belki hatırlayanlar vardır arkadasım yoğunbakımda diye soylemiştim yurtdısına 2ameliyat daha oldu tabi bende onunlaydım bu sürec zarfında cok sükür suan cok iyi.keyfimde yerınde burayada kavustum ohhhh valla :1:

Back
X