347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım çok saol rahatladım bu işlemleri bilmiyordum çok teşekkürler

ankara mebsli yarenler benim sevgilimde azcık grip olmuştu revirdedir belki aramadı bugün

kızlar ankesörlüyü arayanınız oldumu hiç benim sevgilim beni aramadı merak etttim arasam sorun olurmu kardeşime sordurrum kardeşim arasın olmadı sizden arayanlar oldumu birliğin herhangibir ankesörlüsünü

Canım ben aramadım ama burdan arayanlar olmuş sanırım. Bence problem olmaz dene şansını ne kaybedersinki

ben geldim kızlarrr tünaydınn :)
ben artık arıyorum ankesörlüyü geri ama o ara diyo sonra arıyorum.
bence bi şansını dene belki bi tanıdığı açar telefonu onu çağırırlar.

seni aradığı noların hepsini dene , ben hep arıyorum ama 1 kere açan oldu, çünkü geri aranabilen numaralar var, bazıları aranmıyor , çok denemen lazım, açınca iismini sorulyolar, kısa dönem mi uzun dönem mi diye, sonra içerde deli gib bağırıyolar taki duyurana kadar denemekten zarar gelmez, ben kantini bile aradım, fırça bile yedim ama boşver ara sen

ay çok hoşuma gitti bende deniyim bigün

Süpersin yaa aşk işte fırça yememizi bile umursatmıyo

sabah konuşamamıştık sevgilimle ses gelmiyodu. Saat 1 den beri arıyomuş telefonum meşgul çalıyomuş. Halbuki konuşmadım kimseyle herhalde benim telde bi sorun var
bide fırça yedim sevgilimden kimle konuşuyosun sen 1 saattir diye

Son düzenleme:
kızlar buraya yazdıktan sonra aradı kardeşim ama zeki kardeşim ismini sölemedi sonra benim aşkım merdivenden inerken ankesörlünün başındaki nöbetçi asker sölemiş arayanın vardı isim alamadım die aşkımda aradı beni konuştuk geceden beri ateş içinde yatıyormuş kıyamam ona akşam aramazsam üzülme yerimde kalkamayabilirim canım dedi bende tamam iyi ol beklicem dedim

bende normalde o çağrı atıyor öyle ankesörlüyü arıyorum iyi oluyor valla

Tünaydınlar herkese sabahtan girilmiyordu sitede sorun vardı sanırsam. Biz bugün konuşmadık daha dün 9 kere konuşunca 1 tanesindede telefonum meşguldü 10 olacaktı da kayınvalidemle konuşuyordum annecim bizimki arıyor kapatalım dedimsemde yetişemedim. Bugün bekliyorum bakalım.

Ankesörü soranlar olmuş aranıyor fakat karşı tarafta çalmıyor, ben dıııt sesini duyuyorum ama. Karşıdan o kaldırırsa ahizeyi çalmamasına rağmen konuşabilirsiniz.

yaa sana cvp yazmamisimm snrm karisti.. cok saol cnm sen de bol bolll konus ins sevgilinle... bu ilk gun heyecanlari 14 seneden sonra bana da cok iyi geldiii 😄😄😄h sonu cok giremedim.. bu aksam esimin akrabasinin dugunu var, hic de gidesim yok ama o kdr geldiler herseyimizde gitmemek olmaz.. kayinvalidemin soz nisan bi arada olmus orada giydigi elbisesini giyicem :))))
gidip kocacimi temsil edeyim barii

ankara mebs yarenleri aradımı sevgiliniz , benimki aramada da daha bu saate kadar arardı çoktan aslında merak etmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…