• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Moralimiz bozuk baya.Sesimiz kötü,yorgun,sinirli...Ot yoldurmuş komutan,taş toplatmış sıcakta...Kızmış küfür bile çıkmış ağzından yürüyüş esnasında...Herkesin sinirleri bozuk dedi...Bende ogle yemegınden once konustuk bekliyorum pazar bugun tatildir arar diye...Meğersem toz kir içindeyim,ayaklarım ağrıyo dedi...Sabır Allahım.Dayanma gücü ver.

Moralimiz bozuk baya.Sesimiz kötü,yorgun,sinirli...Ot yoldurmuş komutan,taş toplatmış sıcakta...Kızmış küfür bile çıkmış ağzından yürüyüş esnasında...Herkesin sinirleri bozuk dedi...Bende ogle yemegınden once konustuk bekliyorum pazar bugun tatildir arar diye...Meğersem toz kir içindeyim,ayaklarım ağrıyo dedi...Sabır Allahım.Dayanma gücü ver.

komutan kıl olunca hepsine çektiriyomuş zaten cnm, azönce de dedim resmen keyfiyet şu askerlik canları nasıl isterse onu yaptırıyorlar, benimkine de ot yoldurmuşlar tum gun sıcağın altında..
mecbur yapılcak bunlar çok zor ama bi şekilde geeçicek geçmek zorunda..

canım senin askerin nerdeydi??

komutan kıl olunca hepsine çektiriyomuş zaten cnm, azönce de dedim resmen keyfiyet şu askerlik canları nasıl isterse onu yaptırıyorlar, benimkine de ot yoldurmuşlar tum gun sıcağın altında..
mecbur yapılcak bunlar çok zor ama bi şekilde geeçicek geçmek zorunda..

Kendisi de nöbetçi komutan ya orada.Pazar pazar geldim buraya bari sinirimi onlardan çıkarayım diyordur kesin.2 saat ot yolmuşlar,taş toprak toplamışlar...Nasıl garip bir yer şu askeriye işte.Oradaki askerlerin çoğu mühendis,doktor,öğretmen...İşte askeriye.Mantığı bırakacaksın dedikleri bu olsa gerek.Üzüldüm ama ne güzel dün serbestlerdi.Bugün canlarını çıkarmışlar o sıcakta.

kızlar benm sevgilicik yine aradı szn seninde eşin aradı herhalde fırsat kolluyorlqar aramaya bu arada ankara mebs iyi gidiyor şimdilik akşam arayamam genel temizlik olcak dedi

kızlar ya benim aşkım hiç bahsetmiyor napıyorsun diyorum napayım diyor anlatmıyor bana izmarittti at yolldurmaktı onalrdan bahsetmedi

mebsteki kızçeler size soruyorum askerleriniz neler yapıyor benmki koğuşa felan nöbet tutuyormuş ama temizlik açısından hiçbişi anlatmadı hep sen konuş anlat bana ne var ne yok diyor

kızlar benm sevgilicik yine aradı szn seninde eşin aradı herhalde fırsat kolluyorlqar aramaya bu arada ankara mebs iyi gidiyor şimdilik akşam arayamam genel temizlik olcak dedi

kızlar ya benim aşkım hiç bahsetmiyor napıyorsun diyorum napayım diyor anlatmıyor bana izmarittti at yolldurmaktı onalrdan bahsetmedi

mebsteki kızçeler size soruyorum askerleriniz neler yapıyor benmki koğuşa felan nöbet tutuyormuş ama temizlik açısından hiçbişi anlatmadı hep sen konuş anlat bana ne var ne yok diyor

canım sen gene iyisin benim ki bugün onu da yapmadı aramadı yani aramicak sanırım bu gün:( inşallah kötü bişe yoktur. ama dün ot yoldular ormanlık bi yer varmış orayı temizlemişler ama hepsi birden yapmamıştır belki.genel olarak rahatlar anladığım kadarıyla bizimkiler cnm.

Chelzy benim ki aramadı daha aramazda belki bugün ya da yarım saate aradı aradı sonra ümidi keserim. Ot yoldurmuşlar demek ha olsun canım üzülme savaşan askerleri düşün. Bakın Şırnak şu ara çok hareketli. Allahım hepsini korusun varsın yolsun ot, taş, toplasın, yansın onlar tehlikeli işler değil.

ayy ne güzel benimki aramadı bugün yaa bende arayamıyorum bişe mi oldu acaba :( napmışlar canım bugün bahsetti mi hiiç nasılmış günleri:) senden alim bari haberleri.

canım kötü bir durum yokmuş merak etme iyiler çok şükür eşim masa tenisi oynuyoruz dedi bugün boş duruyorlar galiba o yüzden herkes telefon başındadır ondan belki fırsatı olmamıştır akşam arar inşallah

Chelzy benim ki aramadı daha aramazda belki bugün ya da yarım saate aradı aradı sonra ümidi keserim. Ot yoldurmuşlar demek ha olsun canım üzülme savaşan askerleri düşün. Bakın Şırnak şu ara çok hareketli. Allahım hepsini korusun varsın yolsun ot, taş, toplasın, yansın onlar tehlikeli işler değil.

Canım saat 6 da yemek sırasına girdiler.Arar yani heralde 7 bucuktaki içtimadan sonra tabi bu saatten sonra baska bır ıs yapmazlarsa.Sıra çok yoğun olmuyor yine geliyor şükür herkese. Haklısın sınırda karakolda güvenleri olmayan,sınırdaki askerlerimizi düşündükçe şükrediyor insan tabii varsın o askeriye sınırları içinde izmarit toplasın,ot yolsun ,bulaşık yıkasın da işte ne bileyim o anda sesi bozuk geldi ondan kötü oldum biraz.Konuşamadı da zaten.Gidip dinlenicem dedi yemekten sonra.Maçı bile sormadı bursanın saat 7 deki.Okadar yani.Gülücem gülemiyorum şimdi bak.Valla maçı bile sormadı.İyice kafası yerinde değil demekki.

Tam gonderyodum mesajı aradı yıne.Sordu hemen maçı :)) Dinlenmişler biraz iyiydi sesi.İçtima varmış şimdi.Sonra serbestler.Dinlensinler azıcık bari.

canım dün bizimkide ot temizlemiş bende ağzından zorla laf alıyorum sonra çok soru soruyorum diye gülüyor benimki revirci genelde hasta götürüyor ilaç veriyor ama hep çok şükür iyi olduğunu keşke hep burda kalsam falan diyor yani rahatlar çok şükür inşallah gidecekleri yerde aynı olur

Ben benimkiyle konuştum artık telefonda birbirimize gıcıklık da yapıyorsak işler yolunda demektir
Hatta hırrrr kızdırdı beni yine sanki buradaki gibi:41:
Bi gelsin ne çektircem var yaaaa offfffff offf aman diyim :51::52:

canım kötü bir durum yokmuş merak etme iyiler çok şükür eşim masa tenisi oynuyoruz dedi bugün boş duruyorlar galiba o yüzden herkes telefon başındadır ondan belki fırsatı olmamıştır akşam arar inşallah

canım bekliyorum ama umudum yok yarın sabahtan arasa iyi olur şimdi aklıma k bide artı bitmiştir belki diye geldi ya. kantinde hem sıra oluyo hemde kart gelince hemen bitiyor diyodu traş malzemesi lazım olmuşta ilk gittiğinde 3 günde zor aldım diyodu inşallah öle bişeydir iyi olsunlarda ben razıyım aramamasına.

Kızlar 2 gündür ihmal ettim burayı düğünlerimiz vardı ne çok okucağım şey birikmiş yorgunluktan okuyamadım bile daha..Benim askerim bugün 2 kez aradı sabah aradı önce uyandırdı 7de bide öğlen aradı bidaha arasın diye telefonum elimde bekliyorum pazar diye rahatlarmış bugün dünde öyleydi gerçi keyfi yerindeydi çok ziyaretçisi olmuş bugün.ama kartları bitince kart kalmayınca arayamıyolarmış merak edenler varsa aranızda kesin öyledir bayramda benimde başıma gelmişti ya.sıkmayın canınızı yarın ararlar.bu arada bugün 2 haftayı bitirdik kaldı 19 hafta:))

selam kızlar :3:
nasıl gidiyor?
öğlen 10 dk konştuk ama akşam üstü aradığnda kart bitti bişe anlamadım konştuğumdan:14: kart alamadı heralde tekrar aramadı

Herkes giysin pijamasını koğuşlara girsin kimseyi görmeyeceğim 9bucuga kadar demiş şimdide.HeY Allahımm.Sabret bebeğim sabret.
İyi uykular canımın en içi.

aiyyy nolmuş buralara kimse yokk, olanlarada ot toplattırmışlarr,
bende konuştm bugün 2 kere onlarda mıntıka temizliği yapıolarmışşşş,
o hep oluyoooo, benimkine bugün izin vermişlerr, tüm gün yatmışlarrr,
geri aramalı ankesörler vardır hepinizin sevdiğinin koğuşunda bizim sabah 7 akşam 7 var
sizdede öleyse o çaldırsın siz ararsınız,
hem kontürü bitmez hemde rahat rahat konuşursunuzz
:7::7:

of allahım ne kadar sıkıcı bi gün içim sıkılıyo resmen :31:
zaten arıcam demişti aramadı bidaha
durup dururken ağlama krizi geldi haberleri izlerken
10 gündür böyle ağlamamıştım
noluyo bana anlamadım hiç :43:

Back
X