canım tek başıma başvuru yapamıyorum. nişanlım askerde olduğu için müsama gösterdi memur hanım sağolsun. zaten bende belediyede staj yapmıştım biliyorlar yani sorun olmaz. temmuzda gelir gelmez kesinleştiricez.
bu arada bazalıya çevirmen çok iyi olmuş bende bazalı aldım. baya çok şey topluyo.
benim Zeus daha çok hoşuma gitti canım
Aaa süpermiş o zaman canım ben daha önce ön başvuru yapıp kendi gün ve saatimi internette müsait diye görünce tüm sinirlerim bozulmuştu ama biz 15 diye ön rezervasyon yaptırıp, 14'ünü aldık zaten.
Ben ikisini de beğendim ama Zeus'un nedense yatak başlığının daha pufidik bir görüntüye sahip olması beni daha çok cezbediyor.
Bir ben miyim yüksek yatak seven diyordum ki hepiniz bazalı tercih etmişsiniz. Biz evde de hep bazalı kullandığımız için alışmışız ailecek yüksek yatağa alçak yatakları sevemiyoruz o yüzden. Bazalının ayaklarını bile yüksek seçeceğim. Dün baktık iki ayak seçeneği vardı biri alçak diğeri daha yüksek ben onu bile yüksek seçeceğim. Kraliçeler gibi bir uyku çekmek istiyorum. Gittiğim otellerdede hep yüksek yataklar var sanki daha bir keyifli uyunuyor gibi hissediyorum.
Son düzenleme: