• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyi mi canım nişanlın, yüzünde güller açıyordur şimdi:1:

Kanal D de Atm diye bir korku filmi var tırsa tırsa izliyorum çok heyecanlı:27:

iyi canım iyi çok şükür. torun aramış kuralar çekilmiş onun biraz neşesi var bizimde torunumuz geliyor sonunda :1:

ayy nasıl izliyosun hayatta izleyemem korku filmi falan çok tırsak biriyim ben yahu :18:

iyi canım iyi çok şükür. torun aramış kuralar çekilmiş onun biraz neşesi var bizimde torunumuz geliyor sonunda :1:

ayy nasıl izliyosun hayatta izleyemem korku filmi falan çok tırsak biriyim ben yahu :18:

hadi bakalım, bizde alt devreler gidince çok sevinmiştik bitecek diye:1: 349 larda arkadaşımın sevgilisi vardı arkadaşıma yazdım şafak kaç diye mayıs da geliyor dedi vay be dedim.

hadi bakalım, bizde alt devreler gidince çok sevinmiştik bitecek diye:1: 349 larda arkadaşımın sevgilisi vardı arkadaşıma yazdım şafak kaç diye mayıs da geliyor dedi vay be dedim.

güzel bişeymiş vallahi kaç aydır gelmelerini bekliyoduk gerçi daha 1 ayı bulur gelmeleri dedi ama olsun

fatmagül nasıl kurtuldu reklamı bitek benim köşemde mi çıkıyo midem bulandı akşam akşam yaa :100:

Ay ekranın sağ tarafında Fatmagül nasıl kurtduldu şeklindeki iğrenç reklamı gördün mü:37:

Son düzenleme:
fatmagül nasıl kurtuldu reklamı bitek benim köşemde mi çıkıyo midem bulandı akşam akşam yaa :100:

yeni koydular galiba bende şimdi gördüm, 2 kuruş para kazancaz diye kullanıcı kaybetmeye değer mi bu reklamı gören gider bir daha da gelmez:1::1::1:

duydu bizi çekip gitti galiba :1: bende görünmüyor artık

derkennnnn ......

gene geldi pis şeyy ıykk

Son düzenleme:
Back
X