Kızlar kızlar ben geldim. Gelinliği gittim denedim iş çıkışı. Bu satırları otobüste yazıyorum. Gelinliğimi aldım desem... Evet evet yaptım bunu. Okey verdim. Yarın kayınvalidemi ve annemi de götürüp göstereceğim sadece. Gelinliğin yanında takı kesesi yani el çantası oluyor, kısa duvağı, 3 metre fotoğraf çekimi duvağı ve el çiçeği hediye.
Fiyat konusunda kayınvalidem pazarlık yapacak biraz orası artık onun maharetine kalmış. O konulara ben girmiyorum. Fotoğraf çekemedim ama balayı dönüşü paylaşacağım. Sadece şu kadar söyleyim çok yakıştı. Boyumun uzun ve ince fiziğimin olması burda bir avantaj sağladı bana. Deneten bayan "bugüne kadar çok gelin giydirdim ama sende durduğu kadar güzel duranını görmedim" dedi.
Nasıl anlatsam size hani her genç kızın hayallerinde bir gelinlik modeli olur ya benim hiç olmadı. Sadece gözüme hitap etsin yeter dedim ve istediğim bir kaç özellik vardı drape ve kalp yaka gibi. Kayınvalidem de taşlı isterdi hep. Bu gelinlikte hepsini bir arada buldum. Sade ama çok şık, göz yormuyor hiç. Ben başka hiç bir modaevine gitmeyeceğim. Hayallerimin olmasada gözüme gönlüme hitap eden gelinliği buldum çünkü. Darısı başınıza kızlar...