- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
Nanacım krem renk düşünüyorum bende. Haftasonu beyaz denedim ne sen sor ne ben söyleyim.
Şimdi sipariş üzerine çalışan bir kaç ayakkabıcıya gittim. 200 tl'ye yapabileceğini söyledi biri. Zaten aynısı arkası kapalı olmayanı vardı ve çok rahattı ama bana kremini ve platformunu resmini paylaştığım gibi dıştan çalışacaklar, baktığım yerdeki gizli platformdu.
Diğer gittiğim yer ise whatsapp'tan resmini atmamı o da imalathaneye resmi atacacağını bana öyle fiyat verebileceğini söyledi.
Canım nasıl verilir, ne kadar zamanda gelir bilmiyorum ama Amerikaya gidecekler var aldırtabilirim birine. Fakat rahat olmamasından korktum.
Modelin adı Mayjor. Kodu yok sanırım. İstanbul'da bulan benim için denerse sevinirim. Rahat olduğunu öğrenirsem aldırabilirim İstanbul'daki arkadaşlardan birine.
evet evet bencede beyaz kesinlikle tercih etmemelisin ben çok eskiden hayal kurarken hep beyaz gelinlik ve beyaz ayakkabı tercih ederdm yalnz buyudukce fıkrım tam anlamıyla değişti krem tonları bsy dusunuorum sade olsunki ileride kullanabileym...
her yerde istedgn şıklıkta bulman malesef cok zor her yerde pullu mullu yok düğmeli hiç hiç sevmiyorum gecen bana kuzenmden hediye geldi 1 tane pullu o da dore fena deil ama gyebılıcek bir yer bulablrmym bılmıyorum hediye oldgu içinde değiştrmek istemyrm hemen pudralayıp aldgm ayakkabı kutularndan birine koydum gardroba kaldrdm ... aslında o tarz ayakkabı bulablrsn yaptrman gerekmz bılmem bnde birebir aynısı var kırmızısı topugu her seyı aynı 3 yıl önce mangodan uygun fiyata almıstım yılda 1 kez biyere gttgmde vs gyıorum o yuzden hıc yıpranma yok yani..sen araştrrsan bulablrsn gibime geldi ama istedgn renk olmaya bilir tabi yinede aklmda bulunsn grdgm magazalara bir göz atayım