Hahahah evet bende okudum daha anca bugün olmuş.
Bizimki olsa hayatta dayanamaz, onun eşi çok sabırlıymış tebrik ediyorum.
Bu arada yok öyle bir şey canım ya, mikrop kapma falan. O büyük otellerde olmaz yani. Havuzları deniz gibi zaten sürekli ilaçlanıyor ama yine de ben olsam güvenmediğim havuza girmezdim çünkü her türlü mikrop o iş olsun olmasın havuzdan kapılabiliyor. O yüzden deniz en sağlıklısı. Her türlü hastalığında ilacı bence tuzlu su.
Biz bir keresinde Çeşme'nin en iyi otellerinden birine gittik. Çeşme'de balayını sen mi düşünüyordun Nena'cım bak tavsiye ederim diyeceğim yeri. Otelin ismi Radisson Blu yepyeni bir otel, çokta güzel. Biz kışın kaçamak yapalım diye gitmiştik. Havuzda fantezi, yalnızdık malum kış ayı Çeşme terkedilmiş bir şehir gibi.
Neyse bizim kuşla kapalı havuza girdik, yanında da yeşil bir havuzu var. Yosunların içine girmiş gibi oluyorsun. Çokta kötü kokuyor ama çok faydalıymış. Sıcacık su, neyse girdik oynaşıyoruz falan ben o gece sere serpe yattım. Zannediyorum mikrop kaptım ve hasta oldum. Karın ağrısı ateş falan. Ya üşüttüm ya da mikrop kaptım hastalandım. Demem o ki ben o gün bir şey yaşamadım ama su ağzıma falan kaçtıysa bir şekilde mikrop vücuduma girdi ve hasta oldum. Ve Radisson'u asla karalayamam çok çok güzel bir otel. Şikayet yok denecek kadar azdır hakkında. Zaten kalınacak en güzel otellerinden de biridir Çeşme'nin. N'oldu bilmiyorum ama ben böyle bir şey yaşadım.