- 25 Nisan 2013
- 11.490
- 9.333
- 448
ya aslına bakarsan biz boşnaklarda hem çeyiz gidince ev hediyesi alınr hemde nikah yada düğünde mutlaka altn takılr adetimiz öyle ama çeyizinin gttiğinden haberm olmadı olsaydı alrdm ev hediyesi bu sebepten şimdi kınada verecegm için o şekil bi hediye abes olabilr yani bizim adetlere göre yoksa söylediğini begenmediğimden değil mantıklı dedinde işte altın düşmüşken alayım kenarda bi kaç bşyim varda onları ellersem yerine koyamam en iyisi gidip almak ...
geçen bizde çeyiz hediyesi götürdük annem çok şık işe yarar 2 tane hediye aldı değişim kartıda koydurmuş ama gerek kalmadı çünkü çeyiz sermeye gitmiştik ya hani öncesnde temzlık yaptık cok yorulduk demstm annemin o kıza aldkları ondan yokmuş bizim aldklarmızada sevnmişti onları tezgah üstü yaptık mesela bi pasta takımı aldık fincanları ve demliği olan şık bşy bide ekmek kızartma mak. aldk gayette hosuna gitmişti...ama bu hediye alıcagm baya varlıklı bi çocukla evlenıo altına audi çekmişlerdi nişanlıyken o yuzden eksiği gediği yoktur en iyisi ben bi altın alayım
Sen bilirsin tabi ki canım ben alternatif olarak söyledim. Şahsen ben durumum iyi olduğunda bile altın takamıyorum zaten akraba eş dost annemler hep takıyorlar ama ben şuan istesemde yapamam. Tam evlilik arifesinde çok fazla para harcıyorum çünkü ama ben de kendi yuvamı kurduğumda bende takmaya başlayacağım.