- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
Nena benim tertemiz valla evim. Bir de fayanslarım kocaman ve parlak mopla bir geçiyoruz pıl pırıl parlıyor. Bugün de oturma odası köşe takımım geliyormuş bakalım. Meraklardayım gene. Bu hafta çabuk geçsin inş. Bir deee sana şöyle bir şey söyleyeyim biz mobilyaların poşetlerini apartmanda çıkarttıracağız ki içerisi toz toprak olmasın, sizde öyle yapsaydınız hiç kirlenmezdi aslında çünkü bütün pislik onların sarılı olduğu torbalarda. Annem kapının önünde çıkarttırıp öyle sokacak eve. Gel hafta sonu gel.![]()
haklısında bizde şöyle bir sıkıntı vardı apartmanda 6 katlı ben 5. kattayım asansörüm henüz açık değil ve adamlar 5 kat sırtlandılar her şeyi ayrıca 6. kattakı 2 dairennde tadilatları bitmedği için bizim katta makinalar vs. var işçilerde yorulmasn die her şeyi daireye aldırdık ve yerlerine koydurduk onları sökecezde işçiler bekleyecekte yerleştirckte kimseye eziyet etmek istemedk o sebeple her şey leş gibi girdi daireye ama girmeseydi bile kombim yeni takıldı mutfak battı banyoya gir çık kirlettik e küçük odayada henüz yerleeşmicek olan şeyleri koyunca bütün ev battı aman napalım canımz sagolsun nasılsa bidaha temzlencek camlarım bile kirlendi ...
alt kattaki komsumda ilk okul arkadsm çıktı 1 ay önce evlenmiş ne zamn bsye ıhtycn olursa lütfen çekinmeden kapımı çal bende o evreden gectım her zaman yardım ederm nenacım demezmi bir mutlu oldum anlatamam sagolsun... binada 6 daire dolu hepsi yeni gelin sayılır bir hostes bayan var 1,5 yıllık evlıymıs istedgnz zaman yardım isteyn benden dio ne kadar kibarlar çok hosuma gtti