- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
selamlar kuzucuklarım
hepinizi kocaman öpüyorum beğenileriniz içinde çok teşekkürler. fırsat bulduğumda albüm oluşturucam görmeyenler için
ufak tefek aksilikler hariç kınam ve düğünüm harika geçti ama nasıl olup bitti hiç anlamadım hemencik bitiverdi herşey. ağlamaktan helak olurum diyodum hiç ağlamadım sayılır ufak ufak gözlerim yaşardı ama sustum hemencik o kadarevden çıkarkende öyle çok sarılmayın susmam dedim neyseki bişey olmadan çıktık
![]()
gelinliğim 4 parmak kadar daraltılmıştı düğünden 1 hafta önce 3 gün kala giydim problem yoktu kuaförde bi giydim resmen içinde dönüyorum nasıl moralim bozuldu anlatamam. ordan burdan iple bağladık tam oturmadı üstüme ama idare ettik arkasınıda duvak kapadığı için pek belli olmadı
çekimde harika geçti fotoları merakla bekliyorum
hiç oyun oynamayan ben bir döktürdüm bir döktürdüm sormayın![]()
düğünün ertesi gün yoğun istek üzerine afyona geldik biraz planlarımız bozuldu üzüldük ama burada adetmiş gelin eve gelirmiş. burası buzz gibi resmen donuyorum. zaten hasta da oldum boğazım çok fena yutkunamıyorum bile. bizde fırsat bulmuşken termale gelelim dedik pek alışkın değilim ama genede güzel
hafta sonuda burda ki düğün var hava da bozuyo inşallah burdaki de güzel geçer
evimize gitmeyi de dört gözle bekliyorum valla
nena ve lovely çok çok mutluluklar şimdiden herşey itedğiniz gibi olur inşallah
görüşmek üzere....![]()
kuzummm hg ne güzel yazmışsın her şey harika geçmesine çoook sevindim ömür boyu mutluluklar dilerim canımm benim... dikkat et taze gelin öyle çok hasta olma bogazın agrıosa 1 pastil al iyi gelir canımcım çok öptümmmm