Gizocum öyleyse mükemmel olacaktır. Mobilyalara bayıldım zaten. Bende bebek odamı country tercih etmeyi düşünüyorum. Country'yi özellikle yatak odalarında seviyorum sanırım ben. Bebek odasında inşallah benimde tercihim olacak. Bebek odalarına bakıyorum şimdiden. Hep kız bebek istediğimden beyaz country bir oda, pembe fon perdelerle hayal ediyorum. İnşallah bu yıl gönlümden geçen olur. Hepimizin olur.
Herkese sevdikleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol aşklı, paralı, bereketli, üzüntüsüz, sıkıntısız bir yıl diliyorum. Birazdan çıkıyorum işten bir daha giremem yazamam diye yazmak istedim. Hepinizi öpüyorum.![]()
ahhh lovelymm ahhh diyorum ne oldu biliyormusun mobilyacılarda country bebek odası vardı hep benm istediğim yatak odasının aynınıjn bebek odası vardı hattaha bir tane oda çektim çok güzel tasarımdı ve fiyatı 3 bin tl idi herşeyiyle inanıyormusun bana çok ucuz geldi
stanki için mobilyacının bilgisini aldım hatta orayla anlaşcaktım ilk etapta neyse işte ırmak mobilya var çamlıcada stanki oda yaptırcaksan çok güzel şeyler var
annem direk mobilyacıda ben bunların fiyatını sorayım torunum olursa alırım dedi çok sevindim
yatk odamda salonumda country olucak inşallah güzel olur çok merakla bekliyorum günlerin geçmesini
mobilayalamrızın geleceği gün gelinlik provamda var sabah 10 da
inciceciğim çok çok sağolasın çok teşekkür ederim
Son düzenleme: