- 22 Mart 2010
- 3.232
- 161
- 163
selam kuzularrrr 

Boyacının işi bitmiş bu gün gidip bi eve bakayım dedim bikaç yerde problemler vardı bide evi leş gibi yapmışlar ya tertemizdi onlara teslim ettiğimizde şimdi bildiğiniz inşaat yapılmış gibi evin içinde. bende ne güzel boyacı çıkınca bi üstten temizlerim diyodum ama birini tutmadan imkansız gibi görünüyo
nişanlım da bugun siparişi verelim de yarın gelsin ikeadan aldıklarımız cuma monte ederiz dedi. Ama bu pisliğin içine sokamam ki ben onları
Yarın temizletiyim diye düşündüm ama yarın da boyacı kayınpederimle gelip bozuk yerleri düzelticekmiş şimdi temizletsem yine batırıcak.perşembe de kadın götüremem gelinlik provam var iki yere birden yetişemem
amann ne zor işlermiş bunlar ben niye uğraşıyosam bunlarla :44: Evi nişanlımın işyerine yakın tutsaydık o uğraşıcaktı herşeyiyle ne güzel iş aldım başıma 
Boyacının işi bitmiş bu gün gidip bi eve bakayım dedim bikaç yerde problemler vardı bide evi leş gibi yapmışlar ya tertemizdi onlara teslim ettiğimizde şimdi bildiğiniz inşaat yapılmış gibi evin içinde. bende ne güzel boyacı çıkınca bi üstten temizlerim diyodum ama birini tutmadan imkansız gibi görünüyo