- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
ya evet mucizeleti bnde cok okudum olmaz die bsy yok gerçekten allah buyuk,evt korunmaui yeni biraktk 4-5 iliskdr korunmuyrz canim baklm bide oluyo mus surprizzz :)Canım ben bu forumda öyle olmaz denilip, olan bebek yazıları okudumki 3 tüp bebek denemesinden sonra umudu kesip bırakan biri normal yolla hamile kalmıştı. Allah ol deyince olmayacak birşey yoktur. Bu ay yeni mi bıraktınız korunmayı bir bakmışsın bebiş gelmiş. Doktor da nasıl bir doktormuş denemeden tedavisine bakılmadan nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor.
Ayyy nekadr guzel 12 yıl snra bebek sahibi olmk cok mutlu olmslrdr yaaa:)inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin, benimde çok çalıştığım söylenemez ama artık kendimi sıkmaya çalışıyorum.
kuzum haber ilk başta seni üzse de hep olumlu düşünün ikinizde çünkü her şey beyinde biliyorsun ve hemen aklıma gelen bir örneği vermek istiyorum komuşumuzun bebeği olmadı uğraştılar olmadı ve evlatlık aldılar 12 sene sonra falan kadın hamile kaldı doğal yollarla hemde şimdi biyolojik çocuğu da oldu yani Allah'tan ümit kesilmez olmayacak diye bir şey yok.olur olmaz bilemeyiz ama hayırlısı ne ise o olsun Allah'a sığın hakkınızda hayırlı olan olur inşallah.kendinizi yıpratmayın
selam babişlerr şu fırında makarnayı biri bana detaylı anlatabilir mi tutmuyo hiç fırın bozuk bence fırın
ellacım çok üzüldüm yazını okuyunca ama ilk doktorda böyle düşüncelere kapınılmamalı bi ablam var bu durumda olan doktor teşhisi kurbanı oldu dikkat et kuzum çok araştırııp güvendiğinde inan.
Bnde lovelynin tarfini aynn uyguluyrm sadece yumurta kirmiyrm ama bnmde inanilmaz lezzetli oluyor ve ben beyaz peynir terch edyyrm ayni zamnda eger seviosan ve evde varsa en uste maudonozlari minik minik yapip komple serpiorm borca ma hem cok yakisio hemde renkli oluo,bu arada daha tek dr a gorundu esim 1-2 dr daha gdck teshis kurbani olmk istemyrm bnde arastrmalara basldm smdiden bakalm