Canım ben evliliğimden çok memnunum şükür ve herkese de tavsiye ediyorum. Çok mutluyum. Biz zaten eşten çok arkadaş gibiyiz hatta takılıyorum çoğu zaman ev arkadaşım diye çünkü böylesi inan daha güzel. Zaten arkadaş olmandan sevgili, sevgili olmadan eş olunmaz bence. Hepsinden olmalı evin içinde.
Bu arada bizim yatağımız mobilyaları aldığımız yerden hediye oldu seçemedim ama seçseydim yatsandan seçecektim çünkü yataklarına bayılıyorum. Bizim yatağımızın markası bed-line ama modelini bilmiyorum sadece kalın olanlardan. Zaten yatağımız bazalı bir de üstüne o yatak gelince iyice yüksek oldu ama memnunum çok rahat. Bir de ben yüksek yatak seviyorum. Daha konforlu geliyor. Bizimki yazlık kışlık taraflı şuan kıştayız ve sıcak tutuyor hatta ben çok terliyorum. Bugün yarın çeviririz artık yazlık tarafı. O taraf daha farklı bir kumaş ve daha yumuşak.
Bu arada ben herkes gibi evi şahane bulmadım bilmiyorum zevkler ve renkler...
Bence evin her odasında ayrı bir renk cümbüşü tavanlarda ve bu gözü yoruyor. Ben sıkılırdım şahsen ya hole ya da sadece yatak odasına yapılsaydı bence çok daha hoş olurdu gibi geliyor. Herhalde ben biraz daha sadelikten yanayım bilmiyorum.
Gizim davetiyelerin seni yansıtıyor güle güle dağıtın. Bence 700 kişilik davetiyeye çok iyi vermişsiniz. Biz 300 kişilik davetiyeye o kadar para ödemiştik. Son zamanlarda gerçekten her şeyi hesap ediyor insan ama hepsi gelip geçiyor. Biz evlendik hala hesap kitap bitmiyor çünkü hiç bir şeyden geri kalmayan yiyip içip keyfine bakan bir çiftiz. Seneye Barcelona'dan sonra bir de Yunanistan ayarladık 1 hafta sonrada Yunanistan'a gidiyoruz. Şimdiden onların borcu harcı var ama bir şekilde ödenir diyerekten çokta takılmıyoruz.
lovelym sağol nişanlımda dedi seni yansıtoyr davetiye pembeler çiçekler
bize erdem markasını çok dayatttılar ama ben öyle abartı parlak şeyleri beğenmiyorum davetiyeci ilk şatafatlı gösterdi ben illa elite istiyorum ordan beğendim dedim
şükür herşey her şey içime sinerek oluyor o kadar güzel birşey ki bu
lovelym bizde ya eylül gibi roma yada yunanistan yapacağız inşallah ikisinden biri olur bakalım