347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bizide uyku tutadı:37: cekyeta uzandım tavanı izliyorum:27:
Ayy stanki cok alemsn valla ben 5teuyudunm heralde sitede oldnu bileydm yazisirdk
evet işte bu hafta aldığım cicilerrr :21::21::21:
Eki Görüntüle 1099906
Eki Görüntüle 1099907
Aynalarımın kurdelelerini bugün taktım stickerlarımı da akşam nişanlım sipariş vercek çok tatlı olcaklarr :46: çok uğraştım ama değdi :nazar:
Cok ciciler merci begendm ugrastgna neyms valla

Mervecim aynalarini cok begendim. Benim icinde bir fikir olabilir bu. Rica etsem en son bitmis halini de paylasir misin. Birde aynalar eminonunden mi?

Mervecim aynalarini cok begendim. Benim icinde bir fikir olabilir bu. Rica etsem en son bitmis halini de paylasir misin. Birde aynalar eminonunden mi?

stickerlarını yapıştırınca bitmiş olcaklar canım bitmiş halini de çekerim. evet aynalar da konuşma balonları da eminönünden

stickerlarını yapıştırınca bitmiş olcaklar canım bitmiş halini de çekerim. evet aynalar da konuşma balonları da eminönünden

Canım bunları aldığın yerde bebeklerle ilgili şeylerde var mı? Eminönünde nerde bunlar? Bu arada ayna fikri çok güzelmiş, aynalarda güzel.

Canım bunları aldığın yerde bebeklerle ilgili şeylerde var mı? Eminönünde nerde bunlar? Bu arada ayna fikri çok güzelmiş, aynalarda güzel.

tabiki var canım gitsen kendini kaybedersin eminönünde kuru kahveci mehmet efendinin yanındaki sokaktan dümdüz gidiyosun hem o yolda var, hemde o sokağın bitiminde yol sola doğru dönüyo köşede sepetçiler falan var o yokuştan yukarıya doğru çıkınca orda da süper şeyler var bütün dükkanlarda insan ne alacağını şaşırıyo. mutlaka git çok da sonraya bırakma çünkü çok yorucu oluyo havalar da gittikçe ısınıyo zor olur senin için

tabiki var canım gitsen kendini kaybedersin eminönünde kuru kahveci mehmet efendinin yanındaki sokaktan dümdüz gidiyosun hem o yolda var, hemde o sokağın bitiminde yol sola doğru dönüyo köşede sepetçiler falan var o yokuştan yukarıya doğru çıkınca orda da süper şeyler var bütün dükkanlarda insan ne alacağını şaşırıyo. mutlaka git çok da sonraya bırakma çünkü çok yorucu oluyo havalar da gittikçe ısınıyo zor olur senin için

Yazdıklarının telefondan fotografını çektim, eşime de anlattım şuraya şuraya gitcez diye biz bizim nişah şekerlerini de ordan bir yerden almışız. 2-3 hafta içinde gitmemiz lazım, dünden bugüne Haziran anneleri topiğinden 3 doğum haberi aldık, bu bebekler çok aceleci çıktı.

Öğlen şekerleme yaptık, uyandık sahile yürümeye gittik misss gibi oldu. Bugün bir çok yerde asker uğurlaması var. Her yerde müzik sesleri.

böyle şeyler düşünme şimdiden lovelym aklına en kötüsünü getiriyorsun her zaman sen ya :)
buarada sir olayı mükemmel bişeyy o uyuşturucu kremi bende duymuştum ama kullanmadım cesaretlendiğim bir gün başladım 1 yıl olacak devam ediyorum rahat ediyor insan. evde yapcam diye uğraştığımada değmiyo ya yarım saatte herşey bitiyo acısı ilkte oluyo sonra uyuşuyosun zaten :1: :32:

Kuzum düşünmeden edemiyor insan. Muhtemelen smear testi yapacak ve bunun içinde alttan muayene şart. Emla diye bir krem var ondan alacaktım ama 96 lira olmuş fiyatı yeni zamla alt tarafı içinde 5 küçük tüp vardı. Bende 3 liraya anestol almaya karar verdim artık uyuşursa şansıma. Uyuştuğu kadar tutum kopacak değil ya.:1: Mecbuuuur gidicez.

Lovelycım su sarkıydı.Bılmıyordum bu şarkıyla dans ettiğinizi.Ama harıka değil mi ? Çok çok soft ve romantik bir şarkı paylaşayım hemen.:16:

[video=youtube;hq2KgzKETBw]http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw[/video]

Ama benim hayalimde hep bu var teee 1997 de filmin çıktıgı ilk andan beri

Sözler çok anlamlı arada ablam ''yes I do'' sıkıstırıyor bir de ya.Bütün düğün söylerim ben bunu hızlı versiyonunu.

http://www.youtube.com/watch?v=STKkWj2WpWM&list=RDLToyxk97rus&index=0

Kuzum ben gene göremiyorum videoyu işte. Evde bakayım ne paylaşmışsın.

Canım benim şu ana kadar hiç alttan muaynem olmadı, 36. haftadan sonra çatı muaynem olacak. O zaman anlıyacağız bende çok utanıyordum ama bu aralar çok fazla normal doğum videosu izledim, doktorlar için sıradan birşey haline gelmiş ve kadınlarda can havliyle doğumda hiç utanma aklına gelmiyor diye düşünüyorum ben. Benim ilk doktorum kadındı suratsızdı, sonra eşimin arkadaşının eşi bir bayan doktor önerdi o kadına randevu bulamamıştım diğer doktorlarla ilgili yorumlara bakınca şu an gittiğim doktorla ilgili çok iyi yorumlar okudum ona gitmeye karar verdik ilk muaynede çok memnun kaldık bir dahada bırakmadık.

Benim doktorumda İzmir'de çok meşhur bakalım gidince göreceğiz. Hatta kk'dada bol bol açılmış konusu var. Bakalım arkadaşta bende ona aldık inş. bizde memnun kalırız.

Nena aklında bulunsun, biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizde eşimle katı meyve sıkacağı almıştık tefalin eşim 2-3 günde bir yeşil elma, kırmızı elma, portakal, armut, havuç, kivi sıkıyor karışık içiyorum hamileleğim boyunca hiç şişliğim olmadı çok şükür. Vucüttaki şişliği alıyor.

Dün akşam eşim meyve sıkarken pat dedi yanık kokusu geldi, kayınpederim bugün servise götürdü. Adamlara demişki bu bizim için çok önemli aciliyeti var:1: Adam demiş yarın 16'ya kadar yetiştireceğiz:9:

Katı meyve sıkacağı bende ne zamandır bakıyorum karar verip alamadım bir türlü ama şöyle bir şeyde var ki meyvelerin asıl vitaminleri kabuklarında. Doktor hemen hemen tüm meyveleri kabuklarıyla yemeyi öneriyor. Sıktığımızda posasında bütün vitaminleri gidiyor o yüzden bende taze sıkılmış meyve suyunu çok sevmeme rağmen kabuklarıyla yemeye özen gösteriyorum.

Şunu da okudum hamilelikte içilen portakal suları kilo yapıyormuş. Hatta Demet Akalın'da bilinçsiz bir şekilde portakal suyu içmiş fazlaca ve aşırı kilo almış.

bugün nişanlıma dedim ki : şaka maka önümüzdeki ay evleniyoruz :16::16:
bana verdiği cevap ne biliyo musunuz? ay iyi bari önümüzdeki aydan itibaren boşuna kira vermicez :53:
yok yok ben kesin bi odunla evleniyorum :22:

Ahahaha mercii koptumm :)) Odun degil malesef erkek familyasi boyle.

Bizimkinin laptopu dunden beri bozuk en az bi 6-7 saattir ugrasiyo.Bende illa yapican cok inatcisin tipik koc burcusun dedim.Benim burcum ne soyle bakayim diye sorarak buyuk gaflette bulundum ben anlamam oyle seyleri ha koc ha kuzu gibi bir lafa getirdi.Tamam tamam sustum bisey sormadim dedim.boyle iste :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkinizinkinede çok güldüm. Erkektir ne söylese, ne yapsa yeridir.:1:

Masallah kuzucugumuza.
Anne karnında ki bebegi seven doktor da hic duymamistim bende listeye aliyim o doktoru ilerde lazim olur :) benimde acayip erkek doktor korkum vardi ama ilk gittiğim doktor bile erkekti kadinlarda randevu kalmamisti ona aldim mecburen :) bakalim sonrasi nasil olcak benim kocam izin vermez bence erkek doktora :)

Ben ilk bayan doktora gitmiştim ama çok suratsızdı yanındaki yardımcısıda aynı şekilde hiç sevmedim. Ki o da eşimin kuzeninin doktoru, kk'dada ona giden çok var. İşini çok iyi yaptığını söylüyorlar. En iyi doktorlar sitesinde de 3. sırada sanıyorum ama gel gör ki sohbet muhabbet sıfır buzdolabı gibi. Arkadaşımda eşi de erkek doktor istediler özellikle. Ofiste de bir arkadaşımın doktoru bayanmış ve normal doğumunda uyuşturmadan kesik atıp dikmiş. Her doktor için aynı şeyi söylemek doğru olmaz ama çoğu kişi bayan doktordan memnun kalmıyor. Erkelerin daha insani yaklaştığını söylüyorlar çok duydum işittim bunu. Eşime gelince hiç rahatsız değil bu durumdan doktor nihayetinde diye bakıyor bence çünkü hiç erkek olmasıyla ilgili bir şey söylemedi bugüne kadar.

evet işte bu hafta aldığım cicilerrr :21::21::21:
Eki Görüntüle 1099906
Eki Görüntüle 1099907
Aynalarımın kurdelelerini bugün taktım stickerlarımı da akşam nişanlım sipariş vercek çok tatlı olcaklarr :46: çok uğraştım ama değdi :nazar:

Canım aynalarına bayıldım. Stickerlarını da yapıştırınca kim bilir ne kadar harika olacaklar. Böyle bile çok güzel. Yakın olsaydık o aynalardan bende isterdim bir tane hatıra.

Aynen iste canim.Ozel ders cikti bana yetiskin grubu ben sana grammar veririm ama teketek speaking de olur ama ne kadar gelistirirsin bilemem dedim.Grup konusma gunleri oluyor american english gibi kurslarin bence cok daha faydali.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
başını okuyunca bir an bana söylüyorsun sandım bana ders vercen sandım öğretmenim :1: ya konuşma ağırlıklı olmasına rağmen olmadı bilemedim 3. kurdan başlamıştım. devam etmediğim için oldu belkide ama. kitaptan yapıyorduk yani speaking konular üzerine biraz konuşmaya çalışmamızdı iştee:42:

Gunaydinnnn

Hafta sonu annemdeydik piknik sezonunu actik acik hava baya yormus. Dun eve geldigimiz gibi yattim uyudum amabuyusam daha da uyurum. Birazdan denemeye gidicem sinavda uyumasam bari.

Lovelym nee emla 96 lira mi olmus. En son dugun zamani almistim 56 liraydi. 1 tupum kaldi. Baya ise yariyodu kac aydir kullaniyorum. Oyy oyy mecbur alacaz artik

Gunaydinnnn

Hafta sonu annemdeydik piknik sezonunu actik acik hava baya yormus. Dun eve geldigimiz gibi yattim uyudum amabuyusam daha da uyurum. Birazdan denemeye gidicem sinavda uyumasam bari.

Lovelym nee emla 96 lira mi olmus. En son dugun zamani almistim 56 liraydi. 1 tupum kaldi. Baya ise yariyodu kac aydir kullaniyorum. Oyy oyy mecbur alacaz artik

Evet canım ofisteki arkadaşım eczacı arkadaşını aradı da o söyledi cuma günü. Bende yazdırabilir miyim diye düşündüm bilemedim. Anestol almaya karar verdim içindeki etken maddeler birebir aynıymış.

Gunaydn milletttt ben p.tesi sendromu yasayamiyorum anormalmiyim acaba hehhe aksine p.esileri cok zinde oluyrm keyfm cok yernde oluo :))) nbide lovelyli emlayi nicin kullanican agda icin mi ben lazere gderken kullaniodm kesinlikle uyusturmadi hatta ozaman bosa para vermstm agdayi tutuya minik minik yapstrip cekiolar sandgn kadr acisi yok ben yazin hep yaptryrm bnm en cok aciyan yerim alt bacak sirf o yuzden agdaya gdemyrm valla gtmicemde agliyrm resmen ya :((( emla alicaksanda 1tup tutu icin baya gder kucuk oldgna bakma 3defa rahat kullanrsn kuzus ben baya bi kullanmstmda dedgm gbi hic ise yaramadi

Gunaydn milletttt ben p.tesi sendromu yasayamiyorum anormalmiyim acaba hehhe aksine p.esileri cok zinde oluyrm keyfm cok yernde oluo :))) nbide lovelyli emlayi nicin kullanican agda icin mi ben lazere gderken kullaniodm kesinlikle uyusturmadi hatta ozaman bosa para vermstm agdayi tutuya minik minik yapstrip cekiolar sandgn kadr acisi yok ben yazin hep yaptryrm bnm en cok aciyan yerim alt bacak sirf o yuzden agdaya gdemyrm valla gtmicemde agliyrm resmen ya :((( emla alicaksanda 1tup tutu icin baya gder kucuk oldgna bakma 3defa rahat kullanrsn kuzus ben baya bi kullanmstmda dedgm gbi hic ise yaramadi

Canım benim de bacaklarla hiç sorunum yok. Tek problem bikini bölgesi. Cesaretimi topladım ona da gideceğim artık. Sonuçta erkek doktora açıcam bayana mı açamıcam. Acıyı da göze aldım n'apalım. 1 hafta önceden gideyim ama demi kızarıp kabarmasın.

Canım benim de bacaklarla hiç sorunum yok. Tek problem bikini bölgesi. Cesaretimi topladım ona da gideceğim artık. Sonuçta erkek doktora açıcam bayana mı açamıcam. Acıyı da göze aldım n'apalım. 1 hafta önceden gideyim ama demi kızarıp kabarmasın.

Utanilacak bsy yok rahat ol kendini kasarsan agda daha cok aciitr bide bayana minik minik yapmasni rica edersn ki zaten oyle yapiyrdur... ozaman inan hic acimicak eli hafifse bnm agdacmn eli vok hafif ama bacaklarm hassas oldndan cok qciyor...dr a gderkende cekinme hepimz iNsanz hepmz saglik icin bi cok seye katlanmak durumundayz simir testinde biraz rahatsz olablrsn catala oturdnda ama snra alisicaksn endise etme canim benim... drlar sandgn kadar detayli bakip kurcalamio o cubugu sokarken bile bakmiolar dogru duzgun her syi ekrandan takip ediyorlar cati muayenesi bile yapilrken kurcalanmio cihazlar var artk oyle ultrason icinde indrmiosn hic bsyi hafif hemsirenn yardmyla bi miktar aciolar okadr yani smdiden kasilmann manasi yok lovelylicm ordan cikinca derin bi nefes alip gegnlignn yersiz oldgnu anlicaksn

Utanilacak bsy yok rahat ol kendini kasarsan agda daha cok aciitr bide bayana minik minik yapmasni rica edersn ki zaten oyle yapiyrdur... ozaman inan hic acimicak eli hafifse bnm agdacmn eli vok hafif ama bacaklarm hassas oldndan cok qciyor...dr a gderkende cekinme hepimz iNsanz hepmz saglik icin bi cok seye katlanmak durumundayz simir testinde biraz rahatsz olablrsn catala oturdnda ama snra alisicaksn endise etme canim benim... drlar sandgn kadar detayli bakip kurcalamio o cubugu sokarken bile bakmiolar dogru duzgun her syi ekrandan takip ediyorlar cati muayenesi bile yapilrken kurcalanmio cihazlar var artk oyle ultrason icinde indrmiosn hic bsyi hafif hemsirenn yardmyla bi miktar aciolar okadr yani smdiden kasilmann manasi yok lovelylicm ordan cikinca derin bi nefes alip gegnlignn yersiz oldgnu anlicaksn

Ayyy inşallah öyle olur. İnşallah gerilmem. Doktora gitme konusunda hiç korkum yoktur hatta canımda hiç tatlı değildir ama jinekolog korkum var maalesef. Daha doğrusu korku değil de tedirginim böyle o masa pek hoş gelmiyor.

Neyse randevum 31'i daha çok var şimdiden düşünmemeye çalışayım. Bugün ofisten arkadaşımızın bebişinin cinsiyet belli olacak inş. 4. ayını doldurdu. Daha önce gittiklerinde göstermemiş. Erkek bekliyoruz biz göbüşü çok küçük çünkü. Bakalım ne çıkacak.

Sandigin kadar gerilck bir durum yok ayrica randevuna daha cok varmis relaxxx ol canim.... ay bnde bugun cin takvimine baktim erkek gorunuo :)))ama ben inanilmaz derece kiz hissediyorum :) valla bnm de 4.ay im gelsin cok meraklardayim kiz mi erkek mi acaba ne :)

Cartersta indirim var kızlar. Bütün ürünlerde %50. Çok cici şeyler var özellikle kız çocuklarına.:16:

Sandigin kadar gerilck bir durum yok ayrica randevuna daha cok varmis relaxxx ol canim.... ay bnde bugun cin takvimine baktim erkek gorunuo :)))ama ben inanilmaz derece kiz hissediyorum :) valla bnm de 4.ay im gelsin cok meraklardayim kiz mi erkek mi acaba ne :)

Benim arkadaşım hiç merak etmiyor canım istediği bir cinsiyette yok. Hatta eşine öğenmeyelim demiş ama eşi olur mu öyle şey allah aşkına diyince mecbur gidiyor öğrenmeye.

Son düzenleme:
Back
X