• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

buraya yazınca aşkım arıyo nedense hep :)
katılmıcakmış yemin törenine nasılsa o kdr kişinin arasında göremezsiniz beni boşuna sıcağın altında çalışmıyım saatlerce dedi bende sen bilirsin dedim o içerde yemin edip çıkıcak amannn onu göriyim de gerisi hiççç umrumda değil diğer askerlerin resimlerini çekerim bende :72:

buraya yazınca aşkım arıyo nedense hep :)
katılmıcakmış yemin törenine nasılsa o kdr kişinin arasında göremezsiniz beni boşuna sıcağın altında çalışmıyım saatlerce dedi bende sen bilirsin dedim o içerde yemin edip çıkıcak amannn onu göriyim de gerisi hiççç umrumda değil diğer askerlerin resimlerini çekerim bende :72:

oo onunkide iyiymiş. =) Ne güzel canım zamandan tasarruf edersinz işte

yemin törenine katılan kızlardan biri yazsa bari telefonundan falan yemin töreninden sonra nasıl buluyoz biz onları dışarda mı bekliyoruz?

benimkide katılmıyor yemin törenine :1: dışarıda sıcağın alnında beklemeye ne gerek var dedi
o zaten bi an önce gelmeye bakıyor izmire
dünden beri beni heyecan sardı
bi hafta tam bi hafta sonra sarılıcam sevgilime :48:

benimkide katılmıyor yemin törenine :1: dışarıda sıcağın alnında beklemeye ne gerek var dedi

Ayy hadi inşallah tatlım inşallah.. Doya doya hasret giderin

iyiymiş valla bu gidişle oraya bi gidicez yemin töreninde hiç asker yok :))))
bende etrafı çekerim artık :1:

Back
X