347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kizlar kendimizi cok yoruyoruz yaaaa valla hiçbirşey yapmayanlar daha cok kiymeti biliniyor
Esim sürekli. Kendini bosuna yoruyorsun dese de o.halilar yerden kalkmadan benim.icim.rshat etmiyor.ne yapayim
Bizdr 15.inde konyaya gidiyoruzz :) eşimin. Üniveristden arkadaşının düğünü var :) günü birlik güzel bi degisiklik olacak bize
Oyy oyy konya mi. Cok ozledim bizde orda okuduk esimle cok seviyorum konyayi. Degisiklik olur guzel olur

Günaydın kızlarrrr :)
Dün evlilik kosusturmacasina küçük bi mola verdim tum zamani kendime ayirdim. Okul cikisi yegenimin okuma bayramina gittim ordan da cilt bakimina gittim. Aynadaki kizarikliklari gormedigim sürece mukemmel hissediyorum kendimi :) onlari da pudrayla biraz kapattım 2 haftaya bişey kalmaz dedi zaten uzman. Hepinizi cok öpüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohhh ii yapmissin canim. Iyi gelmistir o kadar kosturmacadan sonra

Gunaydinn

Bugun bime renkli masa ve koltuk takimi geliyormus bornovadaki bimleri dolastik esimle bizim haberim yok buraya gelmiyor dediler. Annisim sagolsun bergamadan almis sabah erkenden gidip. Biz onlari minnak arabamiza sigdirip taa bergamadan nasil getirecez acep merak ettim:))

Megersem burdada karsiyaka ve cigli subelerine geliyormus annem sormus

Çok merak ettim gelince fotosunu çek canım. Güle güle kullanın.

Bende merak ettim masa sandalyeleri incicicegim istanbula geliyomuymus acaba bende gidip bakiyim. Oh evime geldim ben kuruldum koltuga ustume de orttum battaniyemi tv izliyorum. Nisanlim islerini bitirip gelene kadar dinleniyim azicik dışarda hava berbat :(

Bende merak ettim masa sandalyeleri incicicegim istanbula geliyomuymus acaba bende gidip bakiyim. Oh evime geldim ben kuruldum koltuga ustume de orttum battaniyemi tv izliyorum. Nisanlim islerini bitirip gelene kadar dinleniyim azicik dışarda hava berbat :(

Mercim az kaldı yakında hergün keyfini süreceksin.

teşekkür ederim kızlar.

mercim istanbula geliyor mu bilmiyorum. nette aradım ama göremedim zaten izmirde de her bölgeye gelmemiş belli yerlere gelmiş anneme öyle demişler.

bu hafta anneme gitmicez getirince çekerim ya da foto bulabilirsem yüklerim

Kizlar selmmmn naslsnz bugun kinamiz var umarm yetisirm sac makyaj kostumler offff gözümde buyuo hepsi ya... sizler naslsnz humun midesi kotuyms o da sanrm bnm gbi zorlanck insallah zorlanmaz da.... merci sanada bol keyfler valla insann evi gibisi yok..... incicegi o masa ve sandalyeleri bnde merak etym cnm lovelyli sanada bir merhaba diyim ..... istanbulda hava berbat ve simdi haberleri okuyrm anadolu yakasina daha cok yagmur yagckms bu ara metre kareye 40kg dio

Kizlar selmmmn naslsnz bugun kinamiz var umarm yetisirm sac makyaj kostumler offff gözümde buyuo hepsi ya... sizler naslsnz humun midesi kotuyms o da sanrm bnm gbi zorlanck insallah zorlanmaz da.... merci sanada bol keyfler valla insann evi gibisi yok..... incicegi o masa ve sandalyeleri bnde merak etym cnm lovelyli sanada bir merhaba diyim ..... istanbulda hava berbat ve simdi haberleri okuyrm anadolu yakasina daha cok yagmur yagckms bu ara metre kareye 40kg dio

Selam canım. Haftasonu güzelleşiyor dedi arkadaşım inşallah ben geldiğimde yağışlı olmaz.

Ardam uyurken hemen internetten birşeyler araştırdım, size iyi geceler diyip fırsatı değerlendirip, Allah ne verdiyse yarım saat bir saat uyuyacağm.

Yazdıklarınızı okuyamadım, umarım herkes iyidir.

Günaydınlar...

Stankim ben nasıl olurum acaba doğduğunda artık gak dese araştırırım guk dese araştırırım.:9:

Bugün kimse uğramamış bakıyorum bende mesaiye kaldım. Şimdi annişko ve diğer annişkoyla buluşacağım. Babişkolarında hediye işini hallettim bugün.

iyi akşamlar güzeller

biz bugün eşimle kemer altını dolaştık biraz. ben ne zamandır yeni bir güneş gözlüğü istiyordum eşimin eski ev arkadaşı gözlükçüde çalışıyodu gel oraya bakalım dedi. beğendim 2 tane ama karar veremedim. damla istiyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için değişik geldi bana. bi kaç hafta sonra yeni ürünler gelicekmiş o zaman bakıcam. ray ban gözlüğe 180 lira dedi toptancılarmış geliş fiyatından vericek bu fırsatı kaçırmamak gerek :))

Bugün kimse uğramamış bakıyorum bende mesaiye kaldım. Şimdi annişko ve diğer annişkoyla buluşacağım. Babişkolarında hediye işini hallettim bugün.

Lovelymm acil duruuummmm.

3 aylık Çoklu girişli vize almam lazım.Nereye başvuruyorum? Nasıl yapıyorum?Neler lazım bana bir özet geçer misin kuzum ?

Normalde geziye katıldıgım koordınatorler toplu alacaklardı ama temmuzda gunubırlık sakız adası yapacagız vıze lazım.Kendım alıcam vizeyi ama ne yapacagım bilmiyorum.Aydınlatırsan sevınırımmm

Günaydınlar...

Stankim ben nasıl olurum acaba doğduğunda artık gak dese araştırırım guk dese araştırırım.:9:

Canım sen kadın doğumcuya gittiğinde kan idrar testi felan yapılmış mıydı? Benim ilaç kullanmama rağmen hamilelik boyunca hep kansızlık vardı. ( Hamilelik öncesinde yoktu) Doğumda biraz fazla kan kaybım oldu. Şu an çok etkiliyor. Doğumdan önce varsa kan ve idrar tahlilinde bir sorun, mutlaka ihmal etmemek gerek.

Cok yoruldum artık kızlar şu iki hafta bi gecsin de balayina gideyim artik. Bu aralar bi tuhafim herseyde de alinganligim ustumde kim ne dese üzülüyorum. Bugun kuzenimle de tartistik kosturmadan gorusemiyoduk uzun zamandır bugün bana dugunun ne zamandi senin ona gore tatil plani yapicam dedi
Bende 22 haziranda o gün tek kız kuzenim olarak sana ihtiyacim olacak sakin gitme tatile diye takıldım. O da sanki hep bu anı bekliyomus gibi acti agzini yumdu gözünü simdi mi aklina geldi bi kuzenin oldugu dedi. Bende hep aklimdasin ama benimle ilgilenmiyosun dedim. Ki bu konuda hakliyim bi kere aramadi bişeye ihtiyacın varmi diye. Heee tabi dedi bana. çok moralim bozuldu oturdum ağladım niye boyle acimasiz insanlar :(

Cok yoruldum artık kızlar şu iki hafta bi gecsin de balayina gideyim artik. Bu aralar bi tuhafim herseyde de alinganligim ustumde kim ne dese üzülüyorum. Bugun kuzenimle de tartistik kosturmadan gorusemiyoduk uzun zamandır bugün bana dugunun ne zamandi senin ona gore tatil plani yapicam dedi
Bende 22 haziranda o gün tek kız kuzenim olarak sana ihtiyacim olacak sakin gitme tatile diye takıldım. O da sanki hep bu anı bekliyomus gibi acti agzini yumdu gözünü simdi mi aklina geldi bi kuzenin oldugu dedi. Bende hep aklimdasin ama benimle ilgilenmiyosun dedim. Ki bu konuda hakliyim bi kere aramadi bişeye ihtiyacın varmi diye. Heee tabi dedi bana. çok moralim bozuldu oturdum ağladım niye boyle acimasiz insanlar :(

en yorucu gunlerin canim bunlar. dugun bir bitsin uzerinden tonlarca agirlik kalkacak. su donem alingan olman normal evdekilerin bile her soyledigi rahatsiz eder simdi seni. bazen insanin canim dedikleri daha cok acitir canini. kuzeninde hosmus ilgi gosterecegi zamanda ilgi beklemis.

annem ben hamileyken ardanin yanaklarinda gamze olsun diye bana ayva yedirip yanaklarina sur dedi sag yanilagima surdum sonra bunlar batil inanc deyip sol yanagina surmedim. su an ardanin sag yanaginda gamze var sol yanaginda yok :)

Kızlar havaalanına gidiyorum. Okuyamadım yazdıklarınızı müsait olduğumda okuyacağım. Buluşma için gün belirleyin öptüm sizi. Kendinize iyi bakın.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Back
X