347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ay kuzum inşallah gönlünden geçen olur. Erkek isteyene erkek, kız isteyene de hayırlı sağlıklı kız evlat verse allah keşke. Bende bu ay kazara kaldıysam kız gösteriyor bakıp göreceğiz artık.

Kuzum iyi misin az kaldı sınava? Merak etme bak benim eşim girip ortalamayı düşürecek.:1::9:

Ay haberin yok mu senin dur özelden mesaj atıcam kuzum.:17:

yok beklıyorum msjını heyecanlandm smdı:52:yaramazlar sizi

Iyiyim kuzum da heycanlanmaya basladim yavastan telas yapmaktan korkuyorum insallah sakin olurum. Hahahh dusursun dusursun. Ayrica hic belli olmaz kuzucum boyle rahat girince daha ii olur belki bi de bakmissin ortalamayi yukseltmis.

Nena haberi kacirmis coktandir ugramayinca meraklandirdin annecigi :))

Iyiyim kuzum da heycanlanmaya basladim yavastan telas yapmaktan korkuyorum insallah sakin olurum. Hahahh dusursun dusursun. Ayrica hic belli olmaz kuzucum boyle rahat girince daha ii olur belki bi de bakmissin ortalamayi yukseltmis.

Diyorki vatandaşa hizmet boynumuzun borcu. Sınav var dediler geldik maksat vatandaşa yardım diyor dün akşam telefonda arkadaşına.:9:

telas yapmana gerek yok sakın ol calıstıysan basarıcaksn demektr dusun butun bır yıl calısıp bır stresugruna hıc bsy yapamadgnı o senı cok yıpratıcaktr o yuzden deneme sınavına gırıyormssn gıbı dusun kendını telkın et morlaını yuksek tut

telas yapmana gerek yok sakın ol calıstıysan basarıcaksn demektr dusun butun bır yıl calısıp bır stresugruna hıc bsy yapamadgnı o senı cok yıpratıcaktr o yuzden deneme sınavına gırıyormssn gıbı dusun kendını telkın et morlaını yuksek tut

Katılıyorum stres en büyük düşman her konuda. Sakin olmak ve Nena'nın baktığı gibi bakmak çok önemli benim kardeşim dersane denemelerinde çok iyi ama üniversite sınavlarına giriyor bu yıl bölümüde fen- matematik. Heyecandan ilk sınavda zamanı yetiştiremedi.

göbiş var evet :52: ama hamıle gobegı gıbı deıl henuz hanı bol bol hamur ısı yemıs kız göbeği gibi duruo ama ıcıme cekıcek kadr kucukte deıl arada bsy:52:

bakmıstm çin e cnm erkek gösterio hatta eşimde sen gttikçe dah güzel bir hatun oluosun bu bebek erkek dıyor herkes karnın erkek bebegı gelckms gbı duruo vs dıo ben ınatla bu bebek kzı dıyorum cunku hamılelgmı ogrendgm andan ıtıbaren bu bebek kız dıyorum herkese ınanılmaz derecede kız hıssedıyorum esasen erkek bebek hayalımdı ama bnmkı kız ıste ne bileyim yanıldgmıda hıccc dusunmuyorum ama bakalım

benim karından çok kalçam genişlemeye başladı sanki :1: ve yüzümde sivilce çıktı :52::52::52::52::52::52: kız belirtileri bakalım ne olacak

Katılıyorum stres en büyük düşman her konuda. Sakin olmak ve Nena'nın baktığı gibi bakmak çok önemli benim kardeşim dersane denemelerinde çok iyi ama üniversite sınavlarına giriyor bu yıl bölümüde fen- matematik. Heyecandan ilk sınavda zamanı yetiştiremedi.

stres cok buyuk dusman evet hayatmzda kac tane sınava grdk bu da onlardan bırı dıe dusunse her seyı basarıcak...kardesn içind ehayrlısı olsn gencler onelernde zamn cok yaparlar yeterkı umıtlernı kaybetmesnler...

benim karından çok kalçam genişlemeye başladı sanki :1: ve yüzümde sivilce çıktı :52::52::52::52::52::52: kız belirtileri bakalım ne olacak

ya bnde extra bır genısleme yok hatta dun halamlar kılo mu verdn dıolar gayet ıyı gorundgmu soyledıler bnm sadece gogusler sankı fazla buyudu sutyene sıgmıolar

Sen bu kadar kıza yoruyorsun ama erkek gelirse yıkılmayasın canımcım bence erkeğe de alıştır kendini. Ben artık farketmez modundayım ama gönülden geçen kız tabi ama bu babayla kızdan güzel bir oğlanda doğrurabilirim babamıza çekerse yüz hatları çok güzel çünkü. Çinde ne gösteriyor canım senin?

stres cok buyuk dusman evet hayatmzda kac tane sınava grdk bu da onlardan bırı dıe dusunse her seyı basarıcak...kardesn içind ehayrlısı olsn gencler onelernde zamn cok yaparlar yeterkı umıtlernı kaybetmesnler...

ya bnde extra bır genısleme yok hatta dun halamlar kılo mu verdn dıolar gayet ıyı gorundgmu soyledıler bnm sadece gogusler sankı fazla buyudu sutyene sıgmıolar

göğüsler büyüdü evet benim de ağrı da var bende zayıfladım çünkü yemek yiyemiyorum ben

Sen bu kadar kıza yoruyorsun ama erkek gelirse yıkılmayasın canımcım bence erkeğe de alıştır kendini. Ben artık farketmez modundayım ama gönülden geçen kız tabi ama bu babayla kızdan güzel bir oğlanda doğrurabilirim babamıza çekerse yüz hatları çok güzel çünkü. Çinde ne gösteriyor canım senin?

çin kız :16:

rus takvimi de kız :16:

kızlar baktım rus takvımıde erkek gosterıo her sey erkegı ısaret edıyor bnde ama bu bebek KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:52: ben neden ısrarla kız hıssedıyorum sebebnı bılmıyorum kız bebek ıstedgmden deıl erkek ıstıyorum ben ama kız bende kı yaaa

kızlar baktım rus takvımıde erkek gosterıo her sey erkegı ısaret edıyor bnde ama bu bebek KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:52: ben neden ısrarla kız hıssedıyorum sebebnı bılmıyorum kız bebek ıstedgmden deıl erkek ıstıyorum ben ama kız bende kı yaaa

Çok merak ediyorum cinsiyeti ne çıkacak canım senin?

Benim rus kız, çin erkek gösterdi şuan o da yaşıma +1 ekleyen çin takvimleri. Olduğu gibi yaşıma baktıklarım kız gösteriyor ben anlamadım bu çin takvimini her site farklı veriyor.

aaaaa nasıl bakıyorsunuz kızlar ne değişik şeyler duyuyorum lovelym biz senle aynı olcaz ama ben hiçbir çaba sarfetmiyorum yani doğaçlama gelişecek foliğe başlattı şirketin doktoru mecburen içiyorum benim bebe süpriz olacak herkese canı ne zaman isterse gelecek

Back
X